anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
σκληρη εννοεις ξηρα τροφη και οχι κονσερβες? μα παντα ξηρα ετρωγε, και ακομα τρωει. απλα πλεον οχι μονο ξηρα γιατι χρειαζεται και την κονσερβα για παραπανω υγρασια..
πρωτη φορα το εμφανισε περσυ, την αδειασε μετα απο κανα δυο μηνες (γιατι στην αρχη δεν ηξερα γτ εσερνε το ποπο της) και φετος παλι το εμφανισε..
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
η γατούλα μου τα τελευταία 2 χρόνια τρίβει τον ποπό της στα χαλιά αλλά και στους καναπέδες. πίστευα οτι το κάνει επειδή είναι λίγο χοντρούλα και δεν μπορεί να πλυθεί μόνη της γιάυτό και δεν το έχω αναφέρει στον κτηνίατρο. τα κακά της είναι κανονικά. πρέπει να ανησυχώ?
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμμ ειναι μεγαλη σε ηλικια?? κοιταξε η δικια μου ειναι 14..και οταν περσυ την ειδα να κανει αυτο το σουρσιμο δεν ανησυχησαα γτ λεω ε θα καθαριζεταιι ( ειναι και η δικια μου χονδρουλα αλλα στη κατω περιοχη μια χαρα μπορει να πλυθει)..αλλα μετα διαβασα απο μια αλλη κοπελα για το ιδιο προβλημα με τον γατο της, και ολες κι ολοι εδω την προετρεψαν την επομενη φορα να το αναφερει στον κτηνιατρο..καλο ειναι να το αναφερεις και συ..και επειδη το κανει 2 χρονια, μπορεις να μη περιμενεις την επομενη φορα για επισκεψη αλλα να τον παρεις ενα τηλ να σου πει αποψη...γτ εμενα μου λεει αν μπορεις, καλο ειναι καθε φορα που τη βλεπεις να σουρνεται να τη φερεις..αυτο το αδειασμα που λεμε δεν ειναι τπτ, 10λεπτα υποθεση, και πραγματικα νομιζω πως δε χρειαζεται ναρκωση.. οριστε και το θεμα οπου το χα πρωτοδιαβασει εγω : https://www.mypetz.gr/threads/%CE%9F-%CE%9A%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CE%BB-%CF%83%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1.226772/
και κατι ακομα, ειναι θηλυκο αρσενικο?? στειρωμενο..? μηηηπως εχει καποια σχεση αυτο..κατι τετοια λεγανε και στο τοπικ πανω! αυταα..φτανει με τη παρλα :ρ
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι θηλυκό,στειρομενη 11ετων.Αύριο κιόλας θΑ πάρω τον κτηνίατρο. Ευχαριστώ πολυ!
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρακαλω .. και χαιρομαι που σε βοηθησα..εστω τυχαια...επισης, αν θες και το θυμηθεις πες μου οταν με το καλο γυρισετε, τι εγινεε... θα ηθελα να ακουσω και μια ακομα αποψη για το θεμα..παντως οκ θα εινα!

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοείς σέρνεται?????????????????? Κάτι τέτοιο κάνει και ο γάτος που φιλοξενώ (1 χρόνου περίπου και χοντρός)μετά την τουαλέτα καμιά φορα. Την πρώτη φορά νόμισα πως δεν είδα καλά αλλά τώρα είμαι σίγουρη. Κάνει το εξής: είναι κάπως καθιστός στο πάτωμα (όπως ας πούμε ο γκαρφιλντ όταν κάθεται στον καναπέ) με ανοιχτά τα πόδια, τα χέρια μπροστά και σέρνεται μερικά εκατοστά. Αυτήν την κίνηση εννοείς??????????

anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ναι αυτοο... :// κογιοτ το λεω εγω..χαχα, οσο αστειο κι αν ακουγεται δεν ειναι αμελητεο... κοιταξε και στο λινκ που αναφερα παραπανω..

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ααααα! Καλά που είδα το θέμα! δεν ήξερα τι είναι! Ευχαριστώ για το λινκ!!!!
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
παρακαλωω... βεβαια! αφου της δικιας μου, της καθαρισαν τους πρωκτικους αδενες, αλλα ακομα σερνεταιι.... ειναι ενα θεμα, γιατι το κανει :// πφ... αμα μαθεις εσυ τπτ αλλο πες μου αν θες...ευχαριστωωω
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με μια γρήγορη ματιά στο google βρήκα ότι είναι πιθανό να μην καθαρίζουν καλά αυτοί οι αδένες αν τα κακά τους είναι μαλακά, οπότε δεν ασκείται πίεση. Επίσης διάβασα ότι το πάχος του γατιού παίζει ρόλο. Και το εξής: "Άλλο παράδειγμα αποστήματος είναι οι περιπρωκτικοί αδένες που βρίσκονται στον πρωκτό της γάτας και χρησιμοποιούνται για να "μαρκάρει" η γάτα την περιοχή της. Μερικές φορές μολύνονται, φράζουν και γίνονται απόστημα που κάποια στιγμή σπάει...Αν η γάτα σας δαγκώνεται κοντά στον πρωκτό, σέρνει τον πρωκτό της στο έδαφος, δαγκώνει την ουρά της ή νοιώθει άβολα όταν την πλησιάζετε πρέπει να εξεταστεί από τον γιατρό της." στην σελίδα ailouros.gr Μέχρι στιγμής αυτός που φιλοξενώ έχει συρθέι 2 φορές στο πάτωμα (τουλάχιστον τόσες τον είδα εγώ) Ελπίζω να μη έχει προχωρήσει πολύ η κατάσταση!
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχαα..το οτι παιζει ρολο η τροφη δε το ηξερα..βασικα η δικια μου μαλακα κανει (κι ετσι "πρεπει" γιατι πριν κανα 6μηνο ειχε παθει δυσκοιλιοτητα και δε μπορεσαμε να τη φτιαξουμε και φρακαρε!)..αρα αν ειναι αυτος ο λογος, δε μου φαινεται και τοσο σοβαρο...ξερω γω?..θα μιλησω με τον κτηνιατρο παλι, να δω τι παιζει..ευχαριστω για τις παραπανω πληροφοριες
παντως μην ανησυχεις, δε νομιζω να εχει προχωρησει τοοσο πολυ..σκεψου, η δικια μου που το παθε και περσυ και δεν ηξερα τι ειναι, μετα απο καιρο την πηγα στο κτηνιατρο..και ειχε μπολικο πραγμα!! και το αλλο που νομιζω, ειναι πως αν ειναι καιρο φουσκωμενοι οι πρωκτικοι αδενες μπορει να προκαλεσει καποια δυσκοιλιοτητα..φαντασου ειναι σα τις αιμορροιδες στον ανθρωπο. δε θελω να σε τρομαξω, ειδικα αφου μου λες πως τα κακα ειναι οκ! και επισης..καπου διαβασα οτι το να σερνονται ειναι ο τροπος τους να καθαριζουν τους πρωκτικους αδενες..αρα ισως δεν ειναι και τοσο γεματοι.... τι να πω! μπερδεμα :ΡΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
πήγα την Ήρα στον κτηνιάτρο, έβγαλε μια μαύρη γραμμούλα απο τον 1 αδένα της, τίποτα το ιδιαίτερο, ωστόσο της έδωσε χάπι για αποπαρασίτωση και μου είπε να δω εάν έχει σκουλικάκια στα κακά της θα της ξαναδώσουμε μετα απο λίγο καιρό. Άλλη μια φορά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. θα σας ενημερώσω εαν υπάρξει κάποια εξέλιξη.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος

anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως η δικια σου οταν πηγε στον κτηνιατρο της αδειασε τους αδενες ε?
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool