Σώστε δύο μικρά από κεντρο Αθήνας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kitcat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
Δεν μου αρέσει να βάζω τέτοιες αγγελίες, όπου δηλαδή απλά επισημαίνω μια κατάσταση, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω καπως αλλιώς.
Εδώ και λίγες μέρες εχω προσέξει δυο μικρά γατάκια μερικών μηνών να κυκλοφορούν στο κέντρο της αθήνας στο ύψος του πολυτεχνείου, επί κεντρικού δρόμου, εχω παρατηρήσει πως κάποιες κυρίες τα ταΐζουν, όμως κινδυνεύουν από τα αυτοκίνητα.
Πρόκειται για ένα παχουλούλι γκριζάκο που είναι και ποιο ζωηρός και ίσως υπάρξει δυσκολία να πιαστεί, και ένα λεπτεπίλεπτο πορτοκαλούλη που είναι αρκετά πιο φιλικός.
Καταλαβαίνω πως με την πληθώρα των γατιών που χαρίζονται είναι πολύ δύσκολο να υιοθετηθούν δυο γατιά από το δρόμου, αν όμως κάποιος μπορεί να κάνει κάτι, ίσως να βρεθεί μια αυλή έστω ένας πιο προστατευμένος χώρος θα ήταν πολύ καλύτερα για αυτά τα γατάκια.
Δεν δύναμαι να τα πάρω σπίτι, αλλά αν βρεθεί ενδιαφερόμενος βοηθάω φυσικά σε έξοδα περίθαλψης και στείρωσης.
θα προσπαθήσω να τα τραβήξω και καμία φωτογραφία αύριο,ελπίζω να τα πετύχω.
Επίσης αν δεν γίνει κάτι μέχρι αρχές Απριλίου, αν κάποιος ενδιαφέρετε να βοηθήσει, θα μπορούσαμε για καλύτερα να τα μεταφέρουμε στον περίβολο του πολυτεχνείου. Αυτό φυσικά θα μπορούσε να γίνει και άμεσα, απλά την άλλη βδομάδα θα λείπω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σου πρότινα αν ήθελες να τα μεταφέραμε στο αλσος βεικου
υπαρχουν και αλλες γατουλες,παει αρκετος κοσμος και τις ταιζει
και ειναι πολυ ευχαριστο περιβαλλον για ενα γατακι.
θα μπορούσα να πηγαινω να τα ελεγχω τι λες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω κανένα πρόβλημα να τα μεταφέρουμε εκεί αν πιστεύεις ότι είναι καλύτερα, απλά είναι δυσκολο να το κάνω μόνη μου, κυρίως γιατί δεν εχω μέσο μεταφοράς, αλλά επίσης υπάρχει μια μόνο γατοφόρος και θα πρέπει να τα πάω ένα ένα, ενώ νομιζω είναι καλό να τα μεταφέρουμε μαζί γιατί είναι εξοικειωμένα το ένα με το άλλο. Οπότε αν δεν βρεθεί κάποιος για βοήθεια θα τα πάω καλύτερα στο πολυτεχνείο, και εκεί καλά είναι, έχει αρκετά γατάκια και τα φροντίζουν και οι φύλακες αλλά και οι φοιτητές.

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειμαι απο Αθηνα....
Θα πω σε καποιους γνωστους μου εαν μπορουν να κανουν κατι αλλα δυσκολο...
Συγνωμη!

χμμμ έχω και γω μια γατοφόρο
άμα ήθελες θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε
να βρεθούμε για να τα μεταφέρουμε
είτε στο πολυτεχνείο είτε στο άλσος βεικου.
τι λες?

Τελικα τι εγινε;

Θα κάνουμε μια προσπάθεια να τα μεταφέρουμε με την εφουλίτο το Σάββατο στο πολυτεχνείο, ελπίζω να τα βρούμε.
Εκεί θα μπορώ και εγώ να τα φροντίζω, άλλωστε πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα.

Ωραια! Περιμενουμε συντομα νεα σας!

Νέα για τα γατάκια:
Δυστυχώς η επιχείρηση απέτυχε, η αλήθεια είναι πως δεν πιέσαμε πολύ την κατάσταση συγκεκριμένα τα πράγματα έχουν ως εξής:
Η εφουλίτο, και την ευχαριστώ πάρα πολύ, έκανε τον κόπο να έρθει μέχρι εδώ μήπως και πετύχουμε και τα δυο γατάκια.
Δυστυχώς βρήκαμε μόνο τον πορτοκαλένιο και ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να τον πιάσουμε τρόμαξα και εγώ το γατί και δεν κατάφερα να κλείσω την γατοφόρο, από εκείνη τη στιγμή έκανε κάποιες απόπειρες να μπει αλλά δεν ευόδωσαν. Διαπιστώθηκαν όμως τα εξής, έως κάποιο βαθμό ευχάριστα, το γατούλι αυτό αλλά και τον γκριζούλη τα ταΐζει ένα ζευγάρι κάτω από την πολυκατοικία τους, δυστυχώς όμως αυτό γίνεται σε επικίνδυνο δρόμο, όμως απ' ότι φαίνεται το καταφύγιο τους είναι σε ένα παλιό πάρκινγκ λίγο ποιο κάτω όπου ο χώρος είναι ανοιχτός αλλά προστατευμένος από τον δρόμο και τους περαστικούς. Ένα ακόμη θετικό που διαπιστώσαμε είναι πως τελικά υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρετε,συγκεκριμένα συναντήσαμε 3 κυρίες που μας είπαν ότι τα ταΐζουν και επίσης φροντίζουν για στειρώσεις και χάρηκα πολύ που η μια από αυτές ήταν νέα κοπέλα, την οποία συνάντησα να βάζει φαγητό στον περιφραγμένο χώρο του πάρκινγκ.
θα ξαναπεράσω αύριο να δω τι γίνεται και την δευτέρα θα κάνω μια πιο δυναμική επιχείρηση γιατί ο πορτοκαλένιος πρέπει οπωσδήποτε να πάει στον κτηνίατρο για αντιβίωση, απ' ότι φαίνεται έχει ρινοτραχείτιδα.
Τέλος, μετά από το σημερινό είμαι σε δίλημμα αν πρέπει να το μεταφέρουμε, είναι ναι μεν πολύ επικίνδυνο να κινείται στο δρόμο, αλλά αν το μεταφέρουμε θα είναι σε ξένο περιβάλλον με άγνωστες γάτες και σίγουρα για λίγο καιρό ευάλωτο, ελπίζω την δευτέρα να πετύχω και αυτούς που τα ταΐζουν να δω τι σκέφτονται.

IMG_7058.jpg

IMG_7057.jpg

Συνημμένα

• IMG_7058.jpg
    IMG_7058.jpg
    403,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_7057.jpg
    IMG_7057.jpg
    275,2 KB · Εμφανίσεις: 35
  • IMG_7058.jpg
    IMG_7058.jpg
    403,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_7057.jpg
    IMG_7057.jpg
    275,2 KB · Εμφανίσεις: 35
ωραίες φωτογραφίες :)
εύχομαι να τα καταφέρετε αυτή τη φορά.
αν μπορώ να βοηθήσω με κάποιο τρόπο εδώ θα μαι :)

το κλείνω αυτό το θεματάκι γιατί εχω να δω τα γατάκια πάνω από μια βδομάδα, ελπίζω να είναι καλά και ακόμα καλύτερα σε κάποια αγκαλιά!
Δυστυχώς τη ν πορτοκαλένια δεν την βρήκα στην επόμενη απόπειρα και μετά έλειψα 5 μέρες και από τότε πουθενά.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back