Τέλος θηλασμού και αρχή οίστρου

• Thread starter Thread starter AGGELIKI
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
τα θηλυκα δεν ειναι απαραιτητο να τρωνε ειδικη τροφη,μονο στα αρσενικα ειναι επικινδυνο,γιατι σχηματιζονται πετρες στην ουρηθρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στα θηλυκα ειναι το θεμα να μην παχυνουν και γι αυτο δινουμε για στειρωμενα,αλλα αφου η γατα σου ειναι και εξω δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.εξαλλου υπαρχουν και στειρωμενα θηλυκα που δεν εχουν παχυνει ποτε και ας μην ετρωγαν ειδικη τροφη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ η καημενούλα! Περαστικά στη Ζιζού!:)

Εκει που νομιζα οτι ολα τελειωσαν και ήταν η γατουλα μου μια χαρα και ετοιμαζομασταν και για διημερες διακοπουλες που τις ονειρευομασταν καιρο...Η Κείρα εκανε εντονη διαρροια, της σταματησα την αντιβιωση μηπως ήταν απο αυτό κι αυτη συνεχιζει. Μειναμε τελικα Αθηνα για να ειμαστε κοντα στον κτηνιατρο κι ευτυχως γιατι...ανοιξε η τομη.
Αφηνε η χαζουλα τα μωρα της να παιζουν μα τα ραματα και παροτι δεν εξειχαν πολυ, την ματωσαν.
Περιμενω το απογευμα να την ξαναπαω στον κτηνιατρο:( Γμτ αισθανομαι τυψεις για ολη αυτη την ταλαιπωρια

:( :( Περαστικά της καημενούλας... Για την έντονη διάρροια (είχε η Αρήθα όταν την πρωτοβρήκαμε) η κτηνίατρος μου είχε συμβουλέψει 12ωρη νηστεία (μόνο νερό δηλαδή) και, αν συνεχιστεί, σιρόπι.

Γυρισαμε απο τον κτηνιατρο. Της εδωσε Ercefuril σιροπι και νηστεια για μια μερα (οπως είπε η aretha). Το κακομοιρο το γατί τον κοιταζε τον γιατρο με μισο ματι. (Σου λεει ποιος ξερει τι θα βρει να μου κανει παλι!)
Για την τομή δεν είναι τιποτα το σοβαρο. Με λιγο Betedin θα ειναι μια χαρα.
Ουφ τρομαρα. Που να κανω και παιδια!

όλα εντάξει λοιπόν:) . άντε γιατί ανησυχήσαμε και εμείς:)

To betadin δε την φαγουριζει?μηπος επρεπε καλιτερα οξυζενε:hmm:

Mραβο σε ολες που σκεφτονται να στειρωσουν τις μαμαδες γατες . Συντελεστε στη λυση του προβληματος των αδεσπότων στειρωώνοντας οσο πιο πολλα μπορειτε.

To betadin δε την φαγουριζει?μηπος επρεπε καλιτερα οξυζενε:hmm:
Δεν φαινεται να αντιδραει στο Betadin. Και ο κτηνιατρος αυτο της ειχε βαλει μετα τη στειρωση.
Πιο πολύ αντιδραει στην υποχρεωτική σημερινή νηστεία. Κοντευει να με φαει. Δεν ξερω τι εκανε η γατούλα της aretha αλλα η Κειρα...ούτε ψύλλος στον κορφο μου.

Για την τομή δεν είναι τιποτα το σοβαρο. Με λιγο Betedin θα ειναι μια χαρα.
Μη βάλεις Betadine στην πληγή της Κείρα. Δεν κάνει για γάτες! Θα την πιάσει χειρότερη φαγούρα και θα κόψει τα ράμματα! Βάλε oxyzene καλύτερα ή κάποιο άλλο αντισυπτικό (π.χ. Hibitane surgical scrub) που δεν δημιουργεί αλλεργία στις γάτες!

Μα τότε γιατι μου το συνεστησε ο κτηνιατρος;:hmm: :hmm: :hmm:Το χρησιμοποιει και ο ιδιος. Και του έχω γενικά εμπιστοσύνη. Δεν θα ειχε φανει αν κανει αλλεργία;

Τι να σου πω! Ο κ.Πάνος (ΑΙΛΟΥΡΟΣ) μας έχει τονίσει επανειλημένα να μην χρησιμοποιούμε σε καμμία περίπτωση Betadine στις γατούλες μας γιατί τις πειράζει...:hmm:

Πιο πολύ αντιδραει στην υποχρεωτική σημερινή νηστεία. Κοντευει να με φαει. Δεν ξερω τι εκανε η γατούλα της aretha αλλα η Κειρα...ούτε ψύλλος στον κορφο μου.
Κι εμένα γκρίνιαζε πολύ και πιανόταν η ψυχή μου που το είχα νηστικό το μωράκι μου... :/: Αλλά να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό της, δίνεις στο πεπτικό της σύστημα μια ευκαιρία να ξεκουραστεί. Επιπλέον, τα ζωάκια μας είναι κυνηγοί, είναι από τη φύση τους φτιαγμένα να αντέχουν νηστικά... Περαστικά σας!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back