AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αφηνε η χαζουλα τα μωρα της να παιζουν μα τα ραματα και παροτι δεν εξειχαν πολυ, την ματωσαν.
Περιμενω το απογευμα να την ξαναπαω στον κτηνιατρο
Γμτ αισθανομαι τυψεις για ολη αυτη την ταλαιπωριαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Περαστικά της καημενούλας... Για την έντονη διάρροια (είχε η Αρήθα όταν την πρωτοβρήκαμε) η κτηνίατρος μου είχε συμβουλέψει 12ωρη νηστεία (μόνο νερό δηλαδή) και, αν συνεχιστεί, σιρόπι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Για την τομή δεν είναι τιποτα το σοβαρο. Με λιγο Betedin θα ειναι μια χαρα.
Ουφ τρομαρα. Που να κανω και παιδια!
RedCat
Διάσημο μέλος
. άντε γιατί ανησυχήσαμε και εμείς
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Δεν φαινεται να αντιδραει στο Betadin. Και ο κτηνιατρος αυτο της ειχε βαλει μετα τη στειρωση.To betadin δε την φαγουριζει?μηπος επρεπε καλιτερα οξυζενε![]()
Πιο πολύ αντιδραει στην υποχρεωτική σημερινή νηστεία. Κοντευει να με φαει. Δεν ξερω τι εκανε η γατούλα της aretha αλλα η Κειρα...ούτε ψύλλος στον κορφο μου.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μη βάλεις Betadine στην πληγή της Κείρα. Δεν κάνει για γάτες! Θα την πιάσει χειρότερη φαγούρα και θα κόψει τα ράμματα! Βάλε oxyzene καλύτερα ή κάποιο άλλο αντισυπτικό (π.χ. Hibitane surgical scrub) που δεν δημιουργεί αλλεργία στις γάτες!Για την τομή δεν είναι τιποτα το σοβαρο. Με λιγο Betedin θα ειναι μια χαρα.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Το χρησιμοποιει και ο ιδιος. Και του έχω γενικά εμπιστοσύνη. Δεν θα ειχε φανει αν κανει αλλεργία;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εμένα γκρίνιαζε πολύ και πιανόταν η ψυχή μου που το είχα νηστικό το μωράκι μου...Πιο πολύ αντιδραει στην υποχρεωτική σημερινή νηστεία. Κοντευει να με φαει. Δεν ξερω τι εκανε η γατούλα της aretha αλλα η Κειρα...ούτε ψύλλος στον κορφο μου.
Αλλά να σκέφτεσαι ότι είναι για το καλό της, δίνεις στο πεπτικό της σύστημα μια ευκαιρία να ξεκουραστεί. Επιπλέον, τα ζωάκια μας είναι κυνηγοί, είναι από τη φύση τους φτιαγμένα να αντέχουν νηστικά... Περαστικά σας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool