ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
αφαιρέθηκε !!!μου βγάζει "This video has been removed due to terms of use violation"!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
ναι καλε δικο μου ειναι η πατουνα κ ο ζυλιτο στο δωματιο τους(off topic) Φρόσω, δεν φαντάζομαι αυτό να είναι το δικό σου;![]()
ladycat
Διάσημο μέλος
για τα παιδια στην βορεια ελλαδα να κανουν κατι μα ελεος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=iekzeC83pQY
αλλο ενα καλο παιδακι

δεν θα πω τιποτα εδω...την απαντηση μου την εγραψα εκειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=iekzeC83pQY
αλλο ενα καλο παιδακι
Το έκανα flag..
Fotini
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=Efal_xHywWc
για τα παιδια στην βορεια ελλαδα να κανουν κατι μα ελεος
Τελικά, η μλκία είναι τόσο μεγάλη σε αυτή τη χώρα; Και από αυτούς που στήσαν την επιχείρηση και από αυτούς που πάνε τα σκυλιά τους εκεί; Αν έβαζα τη γάτα μου μέσα στο "φούρνο", πιθανότατα θα την έβγαζα νεκρή... flag και σε αυτό από εμένα με "αγάπη"
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά, η μλκία είναι τόσο μεγάλη σε αυτή τη χώρα; Και από αυτούς που στήσαν την επιχείρηση και από αυτούς που πάνε τα σκυλιά τους εκεί; Αν έβαζα τη γάτα μου μέσα στο "φούρνο", πιθανότατα θα την έβγαζα νεκρή... flag και σε αυτό από εμένα με "αγάπη"
τα ¨"φλάγκαρα" και εγω....
και να σκεφτείς οτι αυτό το "πλυντήριο" ειναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και ποτέ δεν το πρόσεξα...

nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πείτε αν θέλετε τα youtube ID σας να οργανωθούμε λίγο. Το δικό μου είναι Selerenithil.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και μάλλον τα χειρότερα δεν τα πρόλαβα....ΔΕΝ ΠΑΜΕ καλά!!!!!! ##$$##$## Αυτό μονο γιατί θα μου κάνετε και μένα ban.....

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

,το εκανα καταλαθος στο μνμ μου στο Youtube..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
ειναι ανεπυθιμητη/ενοχλητικη αλληλογραφιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
KikiLIFE Eγωοκ, το flagara κι εγώ.
Πείτε αν θέλετε τα youtube ID σας να οργανωθούμε λίγο. Το δικό μου είναι Selerenithil.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
salonikiagr το δικό μου
Το έκανα copy απο εδώ και paste στην αναζήτηση του Youtube αλλα δε σε βγάζει..

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Hi, salonikiagr!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool