Τέσσερα γατάκια χρειάζονται φιλοξενία

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Στο κέντρο της Αθήνας,κοντα στη δουλεια μου υπάρχει μια γάτα με τα τέσσερα γατάκια της.Χρειάζονται άμμεσα κτηνιατρική βοήθεια και φιλοξενια μιας κ ο χωρος που μεγαλώνουν δεν είναιο καλύτερος.Μπορώ να αναλάβω τα εξοδα τους,τη στείρωση της μαμάς αλλά δεν έχω προστατευόμενο χώρο.Επίσης χρειάζομαι βοήθεια στο να τα πιάσω και να τα παω στο γιατρό μιας και δεν έχω ούτε παγίδα.Ζητάω πολλά το ξέρω αλλά μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα είδα πάλι τα μικρά.Απ'οτι μου ειπε μια κυρια που τα τα'ϊζει ήταν 6 αλλά έχουν μείνει μόνο τα τέσσερα τα οποία είναι σε άθλια κατάσταση,πρέπει να πάνε έστω στο γιατρό.Μόνη μου δε μπορώ να τα πιάσω.Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: 4 γατάκια χρειάζονται φιλοξενία

Βιβή να βοηθήσω στο πιάσιμο με τη παγίδα μπορώ, αλλά αν δεν βρεθεί χώρος φιλοξενίας τι θα γίνουν;

Τα μικρά πιάνονται ? Αν ναι, μπορούν να πάνε στο κτηνιατρείο για 2-3, για να έρθουν στα ίσα τους. Μετά ?:hmm:
Για φιλοξενία, εδώ είναι το αγκάθι δυστυχώς. Σε μας ξέρεις πως είναι η κατάσταση.
Για την μαμά, χρειάζεται παγίδα, την οποία μπορούμε να στην δανείσουμε από σήμερα το απόγευμα μέχρι την Κυριακή.

Και για άλλη μια φορά γράφουμε ταυτόχρονα με την Κωνσταντίνα:P

Βιβή να βοηθήσω στο πιάσιμο με τη παγίδα μπορώ, αλλά αν δεν βρεθεί χώρος φιλοξενίας τι θα γίνουν;
το σκέφτομαι από χθες και ξερω οτι οι πιθανοτητες να φιλοξενηθουν ειναι μηδαμινές αλλά πρέπει τουλάχιστον να πάνε στο γιατρό.Είναι πολύ χάλια όλα τους και φοβάμαι ότι μπορεί να υπάρχει κ ένα με μειωμένη οραση:/:
Τα μικρά πιάνονται ? Αν ναι, μπορούν να πάνε στο κτηνιατρείο για 2-3, για να έρθουν στα ίσα τους. Μετά ?:hmm:
Για φιλοξενία, εδώ είναι το αγκάθι δυστυχώς. Σε μας ξέρεις πως είναι η κατάσταση.
Για την μαμά, χρειάζεται παγίδα, την οποία μπορούμε να στην δανείσουμε από σήμερα το απόγευμα μέχρι την Κυριακή.
Βούλα η μαμά δείχνει να είναι φιλική.Οσες φορές την πλησίασα δεν έφυγε,σε αντίθεση με τα μικρά.Και την παγίδα να μου δώσεις δε μπορώ μόνη μου να τα πιάσω.Επίσης θα χρειαστώ βοήθεια στη μεταφορά τους.Τα ωράρια μου τα ξέρεις όπως κ την κατάσταση γενικώς.Το ξέρω ότι ζητάω πολλά κ ειδικά από σας που έχετε τόσα:(Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Αν καταφέρουμε κ πιάσουμε τα μικρά που το εύχομαι, θα φιλοξενηθούν στο κτηνιατρείο για τα απαραίτητα.Στην καλύτερη περίπτωση θα μείνουν 2 μέρες,στη χειρότερη δε θέλω να το σκέφτομαι καν μιας κ το ενδεχόμενο να εχουν σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια τους είναι μεγάλο.Αν υπάρχει έστω και κάποια αυλή προστατευμένη ή μπαλκόνι που να μπορεί να τα φιλοξενήσει θα ήμουν το λιγότερο ευγνώμων.Αν δε βρεθεί κάτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξαναγυρίσουν στο δρόμο.Εννοείται ότι αν κάποιο αποδειχτεί τυφλό δε θα το αφήσουμε πίσω.Δε ξέρω πως,θα το βάλω στο κεφάλι μου αλλά πίσω δε θα γυρίσει.Οποιος μπορεί να βοηθήσει σας παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ.:/:

Χθες πιάσαμε τη μαμά γάτα με τα 5 μωρά της.Δυστυχώς το ένα μωρό και μια ετοιμόγεννη γατούλα μείνανε πίσω.Ηλπιζα ότι σήμερα το πρωί το μωρό θα είχε βγει για να φάει αλλά είναι άφαντο από χθες το μεσημέρι:(:(Η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκεται στο κτηνιατρείο.Ολα τα μικρά ήταν σε άθλια κατάσταση με κλειστά μάτια από τις τσίμπλες.Πραγματικά απορώ πως επιβίωσαν με κλειστά μάτια σε ένα δρόμο με αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας.Το πιο στενάχωρο είναι ότι σε λίγες μέρες θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω μιας κ δε βρέθηκε μέρος να φιλοξενηθούν.Από τη μια χαίρομαι που πιάστηκαν κ θα μπορέσουν να γίνουν καλά,από την άλλη νιώθω τύψεις που θα τα καταδικάσω στέλνοντας τα πίσω.Είναι ένα βάρος που θα το κουβαλάω μια ζωή.:(

Μισή ώρα μες στο καρκαμπίλι προσπαθούσα να χώσω το χέρι μου από μια χαραμάδα να πιάσω το τελευταίο γατάκι της οικογένειας.Μου βγαλε την πίστη,τα άκουσα από τ'αφεντικό μου που άργησα αλλά αυτή τη στιγμή κάθεται στη γατοφόρο του μέχρι να σχολάσω το βράδυ,να το πάω σπίτι και αύριο στη γιατρό μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.:clapup::clapup::clapup:Tobrex κάθε πότε να του ρίχνω?

Μπραβο Βιβη!
Δεν ξερω καθολου,δεν ρωτας στο νημα με το γιατρο;

Μπραβο Βιβη!
Δεν ξερω καθολου,δεν ρωτας στο νημα με το γιατρο;
οκ θα ρωτήσω γιατί το ένα του ματάκι είναι μισόκλειστο από τις τσίμπλες.Το είχα έγνοια αυτό το μικρό. Μεγάλωναν σ'ενα εγκαταλελημένο σπίτι γεμάτο σκουπίδια.Εκεί πάνω το βρήκα να κοιμάται:(

Μηπως να του το καθαριζες με φυσιολογικο ορο μεχρι να σου πει ο γιατρος ποσο να του βαζεις;Συνηθως βοηθαει.

Μηπως να του το καθαριζες με φυσιολογικο ορο μεχρι να σου πει ο γιατρος ποσο να του βαζεις;Συνηθως βοηθαει.
Το καθάρισα και ψιλο άνοιξε.Απλά έλεγα μήπως μέχρι αύιο το απόγευμα που θα πάει στο γιατρό,θα το βοηθούσε καλύτερα το τομπρεξ:hmm:

Τα γατάκια είναι 6 τελικά και θα χρειαστούν θεραπεία με κολύριο.Στο κτηνιατρείο δε μπορούν να μείνουν άλλο κ έτσι μιας κ δεν υπάρχει άλλη λύση θα τα πάρω στην αυλή μου.Επειδή δεν είναι προστατευμένη πρέπει να τα κρατήσω σε κλουβί μέχρι να γίνουν καλά.Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δανείσει ένα?θα το χρειαστώ το σάββατο:/:

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σήμερα θα πάω να ρωτήσω για κλουβάκι, θα τη βρούμε τη λύση μην ανησυχείς;).

Σήμερα θα πάω να ρωτήσω για κλουβάκι, θα τη βρούμε τη λύση μην ανησυχείς;).

Κωνσταντινα ρωτα για κλουβακι!:) και βαζω κι εγω λεφτα! ουτως η αλλως μελλοντικα δυστηχως σιγουρα θα ξαναχρειαστει..

Αυτό ακριβώς είπαμε κι εμείς Σιμώνη, δυστυχώς θα χρειαστεί ξανά:/:.

Χθες αποφάσισα να φωτογραφήσω αυτές τις 4 ψυχούλες για να θυμάμαι κάθε φορά που απογοητεύομαι ότι πρέπει να βάλω τα δυνατά μου να κάνω αυτά τα μάτια να λάμψουν από ευτυχία.Χθες ήταν η πρώτη φορά που έπαιξες με τα αδελφάκια σου κ με έκανες χαρούμενη.Σου είχα βγάλει κ όνομα.Γκρινιάρης γιατί κάθε φορά που ήθελες κάτι γκρίνιαζες κ περίμενες να στο φέρω.Ερχόσουν πάντα κ κούρνιαζες δίπλα μου κ πάνω μου.Κ όταν απομακρυνόμουν με φωναζες με όλη σου τη δύναμη.Πόσο λάθος έκανα.Δεν ήσουν γκρινιάρης,προσπαθούσες να μου μιλήσεις,δεν ήθελες να με νιώθεις απλά,ήθελες να ξεκουράσεις το κουρασμένο σου σωματάκι στην αγκαλιά μου.Κ γω σε άφησα στο κλουβάκι σου ικανοποιημένη με την πρόοδο που κάναμε χθες.Λίγες ώρες σε άφησα κ αντί να σε βρω στο κρεβατάκι σου όπως πάντα σε βρήκα ξαπλωμένο στην πορτά να με περιμένεις.Μου φώναζες κ γω δεν ήμουν εκεί,δε σε άκουσα..σε άφησα μόνο σου..:'(:'(:'(:'(
Συγνώμη

τι εγινε Βιβικα?:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back