Τέσσερα γατάκια χρειάζονται φιλοξενία

Ωχ μωρε μια φατσα...καθε μερα που περναει Βιβη ειναι υπερ του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ μωρε μια φατσα...καθε μερα που περναει Βιβη ειναι υπερ του.
Σ'αυτό βασίζομαι.Πάντως αν τα καταφέρει θα γίνει σούπερ κεφάλας:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως τα πάει ο μικρός μαχητής;

Πως τα πάει ο μικρός μαχητής;
Αργά αλλά σταθερά.Απο βδομάδα θα τον πάω στο γιατρό μήπως μπορέσουμε να του δώσουμε κανά φάρμακο.Ιδού τα καμώματα του:redface:
https://s827.photobucket.com/albums/zz197/vi2ka/Rest In Peace/?action=view&current=P7070133.mp4

To πόσο χάρηκα δεν λέγεται. Μακάρι Βιβή μακάρι. Έστω και ένα θα είναι νίκη.

To πόσο χάρηκα δεν λέγεται. Μακάρι Βιβή μακάρι. Έστω και ένα θα είναι νίκη.
Το καλό που του θέλω να γίνει καλά:mad:Ολη τη λίμνη Μαραθώνα καταναλώνω για να τον έχω στα ζεστά κ αυτός αρνείται.Για να μη πω για τις σκατούλες με το κιλό που ευωδιάζουν:sick::sick:

Τι γλυκό μωρό που είναι!!!:P:P:P

Μα τι κουκλι!!:clapup::clapup::clapup:
αντε Βιβη καιρος να τεσσαρογατισεις!!!:P:P:P:whistle::whistle::whistle:

Nα η άλλη στην είπε.
Πάντως Βιβή η αγάπη κάνει θαύματα. Μην το βάζεις κάτω.

Μα τι κουκλι!!:clapup::clapup::clapup:
αντε Βιβη καιρος να τεσσαρογατισεις!!!:P:P:P:whistle::whistle::whistle:
Ναι αμέ.Την ημέρα που θα γίνω 1,75 και 50 κιλά:mad::P:P

Ψυχούλα μου μωρέ, μια χαρά θα τα πάει.
Τι τίτλος είναι αυτός στο photobucket μανδάμ;:mad:

Kι εγώ σκιάχτηκα Κωνσταντίνα μόλις το άνοιξα....

Ψυχούλα μου μωρέ, μια χαρά θα τα πάει.
Τι τίτλος είναι αυτός στο photobucket μανδάμ;:mad:
Ηταν από πριν έτσι και δε μπορώ να τον αλλάξω τώρα:redface::redface:

Να αρχίσω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο ή να πάρω φόρα κ να βαράω όποιον βρεθεί στο διάβα μου:mad::mad::mad::hmm:Η κυρία που μέχρι πρότινος τάιζε τη μαμά γάτα με τα μικρά ήρθε να μου πει μέσω αντιπροσώπου ότι θέλει πίσω τη γάτα της.Τους εξήγησα ότι είναι κάπου καλύτερα από τα σκουπίδια κ το δρόμο που μεγάλωνε,ότι χρειαζόντουσαν ιατρική βοήθεια,ότι δυστυχώς τα 3 δεν τα καταφέρανε κ παλευώ για το τέταρτο και πως αν γυρίσει πίσω θα είναι σα να το σκοτώνω αλλά δεν καταλαβαίνει.Επίσης μου είπε ότι βρήκανε την έγκυο που δε μπορέσαμε να πιάσουμε εκείνη τη μέρα,πεθαμένη με τα γατάκια μέσα της.Και η δικαιολογία?Ηταν η πρώτη της γέννα κ δεν ήξερε να γεννάει όπως αυτή που πιάσατε εσείς αλλά τώρα που δεν έχουμε γάτες στη γειτονιά(κεντρικός δρόμος στην Αθήνα) τι θα κάνουμε?Οκ δε θέλεις,δε μπορείς-δε με νοιάζει στην τελική -να βοηθήσεις τις γάτες ?Ασε εμένα που μπορώ κ άμε στα διαλα πια,μου αποκαλείς τον εαυτό σου κ φιλόζωο:verymad::verymad::verymad:

Να αρχίσω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο ή να πάρω φόρα κ να βαράω όποιον βρεθεί στο διάβα μου:mad::mad::mad::hmm:Η κυρία που μέχρι πρότινος τάιζε τη μαμά γάτα με τα μικρά ήρθε να μου πει μέσω αντιπροσώπου ότι θέλει πίσω τη γάτα της.Τους εξήγησα ότι είναι κάπου καλύτερα από τα σκουπίδια κ το δρόμο που μεγάλωνε,ότι χρειαζόντουσαν ιατρική βοήθεια,ότι δυστυχώς τα 3 δεν τα καταφέρανε κ παλευώ για το τέταρτο και πως αν γυρίσει πίσω θα είναι σα να το σκοτώνω αλλά δεν καταλαβαίνει.Επίσης μου είπε ότι βρήκανε την έγκυο που δε μπορέσαμε να πιάσουμε εκείνη τη μέρα,πεθαμένη με τα γατάκια μέσα της.Και η δικαιολογία?Ηταν η πρώτη της γέννα κ δεν ήξερε να γεννάει όπως αυτή που πιάσατε εσείς αλλά τώρα που δεν έχουμε γάτες στη γειτονιά(κεντρικός δρόμος στην Αθήνα) τι θα κάνουμε?Οκ δε θέλεις,δε μπορείς-δε με νοιάζει στην τελική -να βοηθήσεις τις γάτες ?Ασε εμένα που μπορώ κ άμε στα διαλα πια,μου αποκαλείς τον εαυτό σου κ φιλόζωο:verymad::verymad::verymad:

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΚΑΡΑΞΑ ΠΕΣ ΤΗΣ!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟ!!!!:verymad::verymad::verymad::verymad::verymad::verymad::verymad:

Βιβη,μη συγχιζεσαι.Πες της οτι η γατα πεθανε και τελος.Δε μπορει να σου πει τιποτα,κι αν αρχισει τις βλακειες οτι η γατα ηταν δικη της,πες της οτι θα της τραβηξεις και μια καταγγελια στη φιλοζωϊκη να δεις πως θα μαζευτει.

πολύ αργά,συγχύστηκα,βριστήκαμε,με απείλησε,θα μου κάνει αγωγή γιατί της έκλεψα τη γάτα κ άλλα πολλά.Εστειλε κ τον άντρα της.Θέλει τη γάτα της πίσω:wacko: το χειρότερο είναι ότι είναι πελάτισσα στη δουλειά μου.Και έλεγα τι λείπει απ'τη ζωή μου.Αλλά καλά να πάθω γιατί είμαι κλέφτρα,δεν έχω επίπεδο κ τα @@ να της πω ότι την κορόιδεψα κ από δόλο έκλεψα τη γάτα μιας κ είμαι φιλόζωη κατώτερη από κείνη:mad::mad::mad::mad:Μήπως αν της στείλω το λογαριασμό θυμηθεί ξανά ότι δεν είναι δικιά της η γάτα αλλά αδέσποτη?

Να μην της στειλεις τιποτα,η γατα ηταν αδεσποτη και τελος.Εχει βιβλιαριο,εχει τσιπ,οτιδηποτε;Αποδειξη οτι ηταν δικη της;Οχι,οποτε πες της οτι σε συκοφαντει και θα της αντιγυρισεις την αγωγη για ψεύδη.

Καλέ πες της ααααα για αυτή την γάτα λέγατε; Εγώ νόμιζω για μια άλλη και σας έλεγα τόση ώρα. Αυτή δεν την έχω δει πουθενά. συγγνώμη, κατάλαβα λάθος :whistle::whistle::whistle::devil:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back