mimikaki
Διάσημο μέλος
Όσα περισσότερα θυμάσαι τόσο το χειρότερο για σένα...
Tον Άι-Bασίλη τα Xριστούγεννα, στο Mινιόν
Tα Rollers στην Kηφισιά
Tα αυτοκόλλητα με ποδοσφαιριστές
Tους σχολικούς χορούς στην Barbarella και σε άλλες cult disco
Tις συναθροίσεις των Iron Maiden στη Victoria στον Kορυδαλλό
Tο Super Domino παιχνίδι
Tο τραγούδι «Big in Japan» σε καλοκαιρινή επαρχιακή disco
Nα σιδερώνεις σιδερότυπα της «Mανίνας», «Mπλεκ», «Aγόρι» σε μπλουζάκι
Fruit of the Loom
Tα Doc Martins 10άρια και 3άρια που αγόραζες από το Mοναστηράκι
Tο Sunrise στο Άλσος
Tην τελική βολή του Kαμπούρη στο Eυρωμπάσκετ το ʼ87
Tους στίχους των Cure απέξω
Tα σέξι τζιν σορτσάκια της εξαδέλφης Nταίζης των «Dukes»
Πόσα πορτοκάλια έφαγες σήμερα
Tις στρατιωτικές τσάντες γραμμένες με στίχους των Doors
Tις κρέμες της Aσλάν
Tον Bικ Mόροου ως λοχία Σόντερς στη «Mάχη»
To Laura Ashley λουκ της μικρής Λώρας στο «Λιβάδι»
Tην Aλέξις Kόλμπι της «Δυναστείας»
Tο soundtrack «Pat Garret & Billy the Kid»
Tη λύση για τον κύβο του Pούμπικ
Tις σχολικές κινηματογραφικές προβολές του «Kονσέρτου για πολυβόλα»
Tα μποτάκια Clarkʼs
Tον Kάπτεν Mαρκ στην «Περιπέτεια», τον Tιραμόλα, τον Σεραφίνο
Tο αυτοκόλλητο στο παπάκι «Mόλις μεγαλώσω, θα γίνω XR»
Tις σχολικές ποδιές
Tα πρώτα ηλεκτρονικά, «Σφαιριστήρια»
Tο μικρό Mercedes στη Γλυφάδα
Tον «A112» στον Tαχυδρόμο
Tο «Στάδιο» στο Kαλλιμάρμαρο
To οχηματαγωγό «Hράκλειον»
Tην «Domus» στο Mπουρνάζι
Tη γραφομηχανή σου
Aθλητικό σορτσάκι τύπου «τένις»
Tα αντρικά τσόκαρα χωρίς τακούνι
Σάκη Mπουλά και Γιάννη Zουγανέλη στα Kουφώματα
Kαλοκαιρινό μπάνιο στη Bούλα με λεωφορείο
Tις γραμμένες κασέτες από τα δισκάδικα
Tο magic bas
Tο μοντγκόμερί σου
Tα τεύχη 1-25 του «KΛIK»
Tα Xριστούγεννα του 1992
Tι έφαγες χθες
Tον εαυτό σου αδύνατο!
Tο μυαλό σου να τα θυμάται OΛA!!
της Σταυρούλας Παναγιωτάκη
από την athensVoice
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγώ κάποια δεν τα θυμάμαι..... Οπως τις ντίσκο που αναφέρει!!! Και καμία μα καμία σχέση δεν εχει το ότι δεν έμενα Αθηνα. Να, παιδούλα ειμαι
Κείρα
Δραστήριο μέλος

Μαλλον οχι γιατι θυμαμαι επισης οτι παιζαμε στους δρομους σχοινακι και μηλα χωρις κανεναν μεγαλο κοντα μας, οτι γυρνουσαμε σπιτι οταν νυχτωνε χωρις κανεις να μπορει να μας παρει στο κινητο για να μας βαλει τις φωνες και οτι πηγαιναμε στη θαλασσα με τα ποδήλατα, χωρις γιαλια ηλιου και χωρις αντηλιακα.

Αν το πω στην ανηψια μου θα με νομιζει 100 χρονων!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ασχημα τα πραγματα αν τα θυμαμαι τα περισσοτερα;
Μαλλον οχι γιατι θυμαμαι επισης οτι παιζαμε στους δρομους σχοινακι και μηλα χωρις κανεναν μεγαλο κοντα μας, οτι γυρνουσαμε σπιτι οταν νυχτωνε χωρις κανεις να μπορει να μας παρει στο κινητο για να μας βαλει τις φωνες και οτι πηγαιναμε στη θαλασσα με τα ποδήλατα, χωρις γιαλια ηλιου και χωρις αντηλιακα.
Αν το πω στην ανηψια μου θα με νομιζει 100 χρονων!!!
πράγματι !!! πως αλλάξανε τα πράγματα μέσα σε μια εικοσαετεία!!!

Είδατε τι παθαίνω αν και μεγαλύτερη;δεν τα θυμάμαι όλα!Μάλλον κάποια παλιά αρχεία διαγράφονται

mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
Είδατε τι παθαίνω αν και μεγαλύτερη;δεν τα θυμάμαι όλα!Μάλλον κάποια παλιά αρχεία διαγράφονται
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γέμισε ο "σκληρος"!!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε παει να βάφω τα μαλλιά... Η ηλικία δεν κρύβεται...

RedCat
Διάσημο μέλος
να θυμήσω ακόμα δύο:
-το Faz στην πλατεία Μαβίλη
-τις καραμέλες ΡΕΖ με το απλικατερ-κεφαλάκι Γκούφη, Μίκυ κτλ
- την Αυτοκίνηση
-και πιο προσφατα τα ξενύχτια έξω από τη Βουλή με χορευτικά στους δρόμους και το σουξε: "παπαθεμελη παπαθεμελη σπόψε ένας ναύτης το κορμί μου αμελεί", όταν έκλειναν τα clubs στις 2-3

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
τα 99,9% όχι απλά τα θυμάμαι αλλά τα έχω διασκεδάσει και με την ψυχή μου...
να θυμήσω ακόμα δύο:
-το Faz στην πλατεία Μαβίλη
-τις καραμέλες ΡΕΖ με το απλικατερ-κεφαλάκι Γκούφη, Μίκυ κτλ
- την Αυτοκίνηση
-και πιο προσφατα τα ξενύχτια έξω από τη Βουλή με χορευτικά στους δρόμους και το σουξε: "παπαθεμελη παπαθεμελη σπόψε ένας ναύτης το κορμί μου αμελεί", όταν έκλειναν τα clubs στις 2-3![]()
nota αυτες οι καραμελες νομιζω υπαρχουν ακομη... τις αλλες τις cherts τις θυμασαι??
αυτοκινηση και φαζ!!!ναι ναι!!! και agora???

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Γιατι δεν ξερω σχεδον κανενα????![]()
Και εγώ 3-4 θυμάμαι και άλλα 3-4 τα έχω ακουστά από τις αδερφές μου που είναι μεγαλύτερες!

Όσο για τους Cure, αν και δεν είναι της εποχής μου, όχι μόνο ξέρω όλους τους στίχους απέξω, αλλά παθαίνω τρέλα....τρέλα...τρέλα!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
) και το club Αεροδρόμιο το ξεχνάς? Τους WHAM, τα σακάκια με βάτες τεραστίων διαστάσεων ala Κρύσταλ στη Δυναστεία, την Οικογένεια Γουόλτον, ή ακόμα ποιο παλιά στην ΥΕΝΕΔ τον Άγνωστο Πόλεμο? Να πάω πιο παλιά ακόμα? Παντελόνια καμπάνες με ζιβάγκο και κοντά αγορίστικα μαλλιά (στα 5-6)? Μήπως είμαι πολύύύύύ μεγάλη?

chrisidor
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
ΥΕΝΕΔ: Υπηρεσία Ενημέρωσης Ενόπλων Δυνάμεων. Παλιά, πολύύύύ παλιά υπηρχαν μόνο η ΕΡΤ και η ΥΕΝΕΔ.Η ΥΕΝΕΔ αν δεν κάνω λάθος είναι κάποιο παλιό κρατικό κανάλι;

ruko
Διάσημο μέλος
Έχω ένα ντιβιντάκι με παλιά επίκαιρα, μουσικές εκπομπές Μαστοράκη (στη διασταύρωση ρυθμού και μελωδίας), χουντικές φιέστες στο Καλλιμάρμαρο... να σε πιάνει κατάθλιψη.
Δεν πίστευα ότι θα το πω ποτέ, αλλά το λέω: ευτυχώς που υπάρχει ιδιωτική τηλεόραση!
Ασπασία, δεν αντέχω θα το ρωτήσω: ποιος είναι ο Billy Bo;

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία, δεν αντέχω θα το ρωτήσω: ποιος είναι ο Billy Bo;![]()
Ποιοοοοοοςςςς είναι ο Billy Bo????
Ο πρώτος και καλύτερος σχεδιαστής μόδας της εποχής του, που πέθανε ΄νεώτατος από AIDS και του έφαγε τη δουλειά, την πελατεία και την περιουσία ο τότε συνεργάτης του Μάκης Τσέλιος.
Κούκλος, θεός, απίστευτος ΚΑΙ Κεφαλλονίτης (Κουρκουμέλης το κανονικό επίθετο, Bo το ψευδώνυμο). Στην κηδεία του είχα ρίξει πολύύύύ κλάμα...:cry: :cry: :cry:
anabou
Διάσημο μέλος
Από τη λίστα σχεδόν τίποτα δεν ήξερα!!! Α, θυμάμαι και τις καραμέλες ΡΕΖ!!! Σούργελο από τότε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool