Τέστ γήρανσης!

(τους Kajagoogoo το συγκροτημα άραγε τους θυμάται κανείς???). ........

ένα θα πω: καληνύχτα Τζον-Μποϋ, καληνύχτα Μαιρη-Σου
Τους Kajagoogoo δεν θυμάμαι? Τι λές τώρα!!! Ξέρεις τι χορό έχου ρίξει εγώ με το Too shy - shy?:blink: :lol: :lol: :lol:

P.S. Καληνύχτα μαμά, καληνύχτα μπαμπά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tους στίχους των Cure απέξω
!
Όσο για τους Cure, αν και δεν είναι της εποχής μου, όχι μόνο ξέρω όλους τους στίχους απέξω, αλλά παθαίνω τρέλα....τρέλα...τρέλα!!!:blink::blink::bleh::P:D
Ουτε κι εμένα ηταν πολυ της εποχης μου. Ηταν πιο 80's, ενω εγω πιο πολυ στα 90's "ωρίμασα"(:P ).
Γενικα θυμάμαι τα πάντα! (εκτος απο το Χρυσο Πίθηκο (Ποιος ειναι αυτος πάλι?:hmm:))
Αλλα τους στιχους αυτους τους εχω συνδεσει πολυ με εναν (τοτε) μεγαλο ερωτα...:cry: :cry: :cry:

εγώ πάλι δεν ωρίμασα ακόμη παρόλο που θυμάμαι όλα τα παραπάνω ολοκάθαρα...να ανησυχώ γιατρέ μου?

ΝΕΟΛΑΙΑ vs ΓΗΡΑΤΕΙΑ:P :P

Η πλειοψηφία των σπουδαστών σε Πανεπιστήμια έχουν γεννηθεί το 1986.
Τους ονομάζουμε «νεολαία»:

1. Δεν έχουν ακούσει πότε το "We Are The World, We Are The Children" και νομίζουν ότι το "Uptown Girl" είναι των Westlife και όχι του Billy Joel.

2. Το AIDS υπάρχει από τότε που γεννήθηκαν.

3. Τα CD υπάρχουν από τότε που γεννήθηκαν.

4. Ο Michael Jackson έχει ήδη γίνει λευκός.

5. Ο John Travolta είναι πάντα ένας στρουμπουλός τύπος και δεν μπορούν να φανταστούν πώς αυτός ο υπέρβαρος κάποτε ήταν καταπληκτικός χορευτής.

6. Πιστεύουν ότι το «Οι Άγγελοι του Τσάρλυ» και το «Επικίνδυνες Αποστολές» είναι σχετικά καινούργια έργα.

7. Δεν μπορούν να φανταστούν να δουλεύουν στον υπολογιστή τους με ασπρόμαυρη ή πράσινη οθόνη.

8. Ποτέ δεν έπαιξαν το Pac-Man.

9. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως κάποτε οι τηλεοράσεις ήταν ασπρόμαυρες και δεν ξέρουν καν πώς να ανοίξουν μια τηλεόραση χωρίς το control.

10. Δεν μπορούν επίσης να φανταστούν πώς είναι δυνατόν να πάει κάποιος στο Πανεπιστήμιο χωρίς το κινητό του τηλέφωνο.

Για να δούμε λοιπόν τώρα αν εμείς γερνάμε:

1. Κατανόησες το περιεχόμενο των παραπάνω και χαμογελάς.

2. Χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο (ή και μεσημεριανό ύπνο) μετά από ξενύχτι.

3. Όλοι σου οι φίλοι αρχίζουν σιγά-σιγά να παντρεύονται (ή το έχουν κάνει ήδη).

4. Μένεις έκπληκτος βλέποντας μικρά παιδάκια να χειρίζονται έναν υπολογιστή με τόση ευχέρεια.

5. Όταν βλέπεις πιτσιρικάδες /πιτσιρίκες με κινητό τηλέφωνο, κουνάς νωχελικά το κεφάλι σου.

6. Αναπτύσσεις περισσότερους δεσμούς με την δουλειά σου... είναι η ζωή σου άλλωστε.

7. Ξοδεύεις πολύ λιγότερο χρόνο να μιλάς στο τηλέφωνο με φίλους σου καθημερινά.

8. Συναντάς τους φίλους σου που και που, μιλάτε για τον «παλιό καλό καιρό» και επαναλαμβάνετε συνεχώς τις πλάκες και τις αστείες ιστορίες που έχετε περάσει μαζί.

9. Αφού διάβασες αυτό το κείμενο, έχεις ήδη σκεφτεί να το στείλεις σε κάποιους φίλους σου. Πιστεύεις ότι θα τους αρέσει.

Μήπως βλέπω ένα χαμόγελο στα χείλη σου?

μιμικάκι θα πάθω μελαγχολία...:) εγώ είμαι ακόμα μικρό άλλωστε..

7. Δεν μπορούν να φανταστούν να δουλεύουν στον υπολογιστή τους με ασπρόμαυρη ή πράσινη οθόνη.:hmm:

6. Αναπτύσσεις περισσότερους δεσμούς με την δουλειά σου... είναι η ζωή σου άλλωστε.:mpliaks: :mpliaks:
7. Ξοδεύεις πολύ λιγότερο χρόνο να μιλάς στο τηλέφωνο με φίλους σου καθημερινά;) (οχι το αντίθετο...)
Αρα ειμαι πολύ νέα!:) ή ξεμωράθηκα!

Στην τελευταία λίστα πέτυχα 9/9. Να αρχίσω να ανησυχώ;:hmm:

Στην επόμενη συνάντηση προτείνω να πάμε σε ένα ήσυχο μέρος, να παραγγείλουμε τίλιο και να αρχίσουμε να συζητάμε για το χάλι της σημερινής νεολαίας.

:P :P εμένα οφείλω να ομολογήσω το μόνο που θα μου έλειπε όταν ήμουν μικρότερη, οταν πήγαινα σχολειο δηλ είναι το κινητό τηλέφωνο... θυμαμαι συνενοήσεις "μπουζούκι" και ραντεβού, να ψάχνω περίπτερο ανοιχτο που έχει τηλέφωνο μέσα στο πουθενά... Βέβαια έχει και τα κακά του το κινητό γιατί τώρα σε βρισκουν ακόμη και αυτοί που δεν θέλεις να σσε βρουν:P :P

Αρα ειμαι πολύ νέα!:) ή ξεμωράθηκα!

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μάλλον το δεύτερο.:happy:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μάλλον το δεύτερο.:happy:
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οντως γιατι τωρα τελευταια ολοι μου μιλανε στον πληθυντικο! Μεχρι και οι ταξιτζήδες!

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Οντως γιατι τωρα τελευταια ολοι μου μιλανε στον πληθυντικο! Μεχρι και οι ταξιτζήδες!

αχ αυτο είναι απαίσιο όταν πρωτοσυμβαίνει!!!:(

Όντως, παθαίνεις ένα σοκ, όταν αρχίζουν οι πληθυντικοί. Είναι η πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά.:hmm: :lol::lol:

Πάντως, έχουμε έμα φοβερό ατού που δεν το έχουν οι σημερινοί νέοι: γεννηθήκαμε τον προηγούμενο αιώνα! Εμένα μου αρέσει πολύ σαν ιδέα, φανταστείτε τα εγγόνια μας μετά από πολλά χρόνια, που θα μας κοιτάνε σαν μυθικά πλάσματα: "Γεννήθηκε το χίλια ενιασκόσια τόσο... Ουάου!"

ruko
Born in the last century and proud of it!

το καλύτερο είναι όταν σε αποκαλούν "μαντάμ":lol:

ruko
Born in the last century and proud of it!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up: :up:

ή θα λένε "καλά γιαγιά εσυ είσαι από άλλο αιώνα!!!":D

το καλύτερο είναι όταν σε αποκαλούν "μαντάμ":lol:

ή όταν τα 18αχρονα σε λένε κυρία!!!!:confused:

ή όταν τα 18αχρονα σε λένε κυρία!!!!:confused:
Το χειρότερο είναι όταν διορθώνω τις φίλες της ανηψιάς μου (17 χρονών)που μου μιλάνε στον πληθηντικό κι αυτα τα χαμενα κρυφογελούν (στιλ: α την γρια που το παιζει και νεα) Κι εμεις ετσι σκασμένα είμασταν;

Το χειρότερο είναι όταν διορθώνω τις φίλες της ανηψιάς μου (17 χρονών)που μου μιλάνε στον πληθηντικό κι αυτα τα χαμενα κρυφογελούν (στιλ: α την γρια που το παιζει και νεα) Κι εμεις ετσι σκασμένα είμασταν;

η αλήθεια είναι πως και εγώ όταν ήμουν 17 οι 30άρηδες μου φαίνονταν γέροι!!! :/: :blink: :cool: :D

η αλήθεια είναι πως και εγώ όταν ήμουν 17 οι 30άρηδες μου φαίνονταν γέροι!!! :/: :blink: :cool: :D
Κι εσύ τεκνον Βρούτε;:blink::blink::blink:

Oh yes...

Θυμάμαι που όταν ήμουν δεκάξι, ερχόταν μια κοπέλα στο σπίτι να μου κάνει πιάνο. Πολύ γλυκιά και νέα, δεν είχε καν τριανταρίσει, με είχε κάνει χρυσή να της μιλάω στον ενικό, αλλά δεν μπορούσα. Το φαντάζεστε; Ήταν και η σχέση εξουσίας, δασκάλα-μαθήτρια, αλλά είχαμε γίνει πρακτικά φίλες. Αλλά ο πληθυντικός, πληθυντικός.:P Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back