Τέστ γήρανσης!

• Thread starter Thread starter mimikaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κι εσύ τεκνον Βρούτε;:blink::blink::blink:

μην μου πεις οτι εσένα δεν σου φαίνονταν ποοοολυυυυυ μεγάλοι οι 30+ ????:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γέροι!!! Αλλά τώρα δεν με συμφέρει να το θυμάμαι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χειρότερο είναι όταν διορθώνω τις φίλες της ανηψιάς μου (17 χρονών)που μου μιλάνε στον πληθηντικό κι αυτα τα χαμενα κρυφογελούν (στιλ: α την γρια που το παιζει και νεα) Κι εμεις ετσι σκασμένα είμασταν;
Μπα οχι...Εμενα μου αρεσε να μου ζητανε να τους μιλάω στον ενικό (τα παλιά εκείνα χρόνια..... του 199....)

η αλήθεια είναι πως και εγώ όταν ήμουν 17 οι 30άρηδες μου φαίνονταν γέροι!!! :/: :blink: :cool: :D
Ναι κι εγω τοτε ελεγα πως αν φτασω 30 και γεράσω καλύτερα να αυτοκτονήσω!

Μπα οχι...Εμενα μου αρεσε να μου ζητανε να τους μιλάω στον ενικό (τα παλιά εκείνα χρόνια..... του 199....)

Ισμήνη μην κλέβεις... μάλλον τα παλια εκείνα χρόνια του 198.. εννοείς!!!:P :lol: :lol:

Το 1980 κατι ημουν πολυ μικρη...δεν μπορούσα ΚΑΝ να σκεφτώ...:(

Το 1980 κατι ημουν πολυ μικρη...δεν μπορούσα ΚΑΝ να σκεφτώ...:(

μου φαίνεται τότε πως πρέπει να βγάλεις την ηλικία σου απο το avatar, γιατί μπερδέυεις τον κόσμο:D :D :D

μην μου πεις οτι εσένα δεν σου φαίνονταν ποοοολυυυυυ μεγάλοι οι 30+ ????:hmm:
Όχι γιατί όταν ήμουν 17 όλες οι παρέες μου εκτός από 3 φίλες που έχω ακόμα ήταν εξωσχολικοί και 30+++++:lol:
Ναι κι εγω τοτε ελεγα πως αν φτασω 30 και γεράσω καλύτερα να αυτοκτονήσω!
Σ'αυτό θα συμφωνήσω. Την παραμονή τον γεννεθλιών μου που θα έκλεινα τα 17 είχα πάθει κατάθληψη, άκουγα συνέχεια το Forever young των Alphaville και σκεφτόμουν ότι "Αν πεθάνω ΤΩΡΑ θα μείνω για πάντα 16"!!!! Την ημέρα δε των γεννεθλίων μου, είχα κατεβάσει ρολλά, είχα κλειδωθεί στο δωμάτιό μου στα σκοτεινά κι έκλαιγα, ενώ οι δικοί μου και οι φίλοι μου που είχαν έρθει να ευχηθούν με περίμεναν στο σαλόνι για να σβήσω τα κεράκια στην τούρτα!!!:rolleyes:
Τέτοια τρέλλα. Την επόμενη χρονιά στα 18 το είχα ήδη ξεπεράσει!!!;)

P.S. Γιατί εσείς δε θυμάστε τις οθόνες με πράσινα γράμματα? Ο πρώτος μου υπολογιστής στα 17-18 ήταν ένας AMSTRAD 1640 με οθόνη που άλλαζε αν ήθελες σε άσπρα, πορτοκαλί ή πράσινα γράμματα. Τον είχα φυλαγμένο ώς μουσειακό είδος μέχρι πέρυσι που μου το πέταξε ο άνδρας μου για να κάνει χώρο στο πατάρι...:mad: :mad: :mad:

εγώ αυτά τα έχω συνηθίσει γιατί είχα τη "σοφία" να κάνω παρέα πάντα με μικρότερους απο μένα..(βέβαια μετά μου έμεινε κουσούρι):P

P.S. Γιατί εσείς δε θυμάστε τις οθόνες με πράσινα γράμματα? Ο πρώτος μου υπολογιστής στα 17-18 ήταν ένας AMSTRAD 1640 με οθόνη που άλλαζε αν ήθελες σε άσπρα, πορτοκαλί ή πράσινα γράμματα. Τον είχα φυλαγμένο ώς μουσειακό είδος μέχρι πέρυσι που μου το πέταξε ο άνδρας μου για να κάνει χώρο στο πατάρι...:mad: :mad: :mad:

εγω είχα spectrum 128k!!!!:P :P

Πω πω, κι εμείς είχαμε έναν Pro-Fax (αυτό το pro τα λέει όλα) και μάλιστα είχα επιμείνει να πάρουμε πορτοκαλιά οθόνη, γιατί δεν είχα ξαναδεί. Ύποτίθεται ότι αυτά τα χρώματα ήταν πιο ξεκούραστα για τα μάτια, αλλά ήταν τόσο φωσφοριζέ που τελικά πετύχαιναν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Έτσι έγινα γκάβακας...:P

εγώ στην πρώτη μου δουλειά δουλευα ένα πρόγραμμα στο Dos που λεγόταν Wordstar (αν το ξερει κανεις), φυσικά σε μαύρη οθόνη με άσπρα γράμματα. όταν στην δεύτερη δουλειά βρήκα Windows είχα πάθει ΤΕΤΟΙΟ εντυπωσιασμό!!!

Σ'αυτό θα συμφωνήσω. Την παραμονή τον γεννεθλιών μου που θα έκλεινα τα 17 είχα πάθει κατάθληψη, άκουγα συνέχεια το Forever young των Alphaville και σκεφτόμουν ότι "Αν πεθάνω ΤΩΡΑ θα μείνω για πάντα 16"!!!! Την ημέρα δε των γεννεθλίων μου, είχα κατεβάσει ρολλά, είχα κλειδωθεί στο δωμάτιό μου στα σκοτεινά κι έκλαιγα, ενώ οι δικοί μου και οι φίλοι μου που είχαν έρθει να ευχηθούν με περίμεναν στο σαλόνι για να σβήσω τα κεράκια στην τούρτα!!!:rolleyes:
Τέτοια τρέλλα. Την επόμενη χρονιά στα 18 το είχα ήδη ξεπεράσει!!!;)
Εγω ακόμη το εχω. Βεβαια δεν κλεινω ρολα (ασε που δεν εχω...μονο συρομενα εχω), αλλα με πιανει μια καταθλιψη... Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι να γιορταζουμε το οτι μεγαλωνουμε...:(

εγώ αυτά τα έχω συνηθίσει γιατί είχα τη "σοφία" να κάνω παρέα πάντα με μικρότερους απο μένα..(βέβαια μετά μου έμεινε κουσούρι):P
Και μενα! Με τα προνηπια!:lol:

παιδια εμένα κατάθλιψη με έπιασε μόνο όταν έκλεινα τα 25 (εκεί που ξέμεινα και νοητικά μάλλον):) . Από εκεί και ύστερα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Επίσης έχω παρατηρήσει σε φίλους άντρες το εξής: εκεί στα 29 με 30 παθαίνουν μια καταθλιψάρα...χειρότερη από τη δική μας..

Παιδί μου, τα windows έσωσαν την ανθρωπότητα!
Εν τω μεταξύ, το τραγικό είναι ότι το dos ακόμα χρησιμοποιείται ευρέως, το έχω χρησιμοποιήσει σε δυο διαφορετικές (και άσχετες μεταξύ τους) δουλειές και μπορώ να πω ότι έχει τραγικές ατέλειες. Μου έχει συμβεί άπειρες φορές να πατάω καταλάθως ένα πλήκτρο και να χάνω όλη τη δουλειά μου μπροστά στα μάτια μου.
Δεν καταλαβαίνω τους τσιφούτηδες εργοδότες που τσιγγουνεύονται να πάρουν καινούργια προγράμματα...:down:

Επίσης έχω παρατηρήσει σε φίλους άντρες το εξής: εκεί στα 29 με 30 παθαίνουν μια καταθλιψάρα...χειρότερη από τη δική μας..
Γιατι αραγε?:hmm: Μηπως επειδη αρχιζουν να χανουν μαλλιά?

Επίσης έχω παρατηρήσει σε φίλους άντρες το εξής: εκεί στα 29 με 30 παθαίνουν μια καταθλιψάρα...χειρότερη από τη δική μας..

ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Εγώ πάλι ήμουν πάντα η μικρότερη στην παρέα και μου φαίνεται λίγο περίεργο τώρα όταν μου μιλάνε στον πληθυντικό...:hmm:
Βέβαια έχω και τον ανηψιό μου που από μωρό με λέει Ασπασία και μου συμπεριφέρεται σαν να είμαστε συνομίλικοι και κολλητοί. Χρυσό τον έχω κάνει να με πει θεία αλλά τίποτα...

κυκλοφορεί βέβαια και η επιστημονική άποψη ότι μια γυναίκα είναι στην (σεξουαλική) ακμή της στα 35, ενώ ο άντρας στα 25. τώρα κατηγορείστε με ελεύθερα γιατί κάνω παρέα με μικρότερους:lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back