julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:58 Η julia έγραψε: #421 11-02-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxx Βλεπατε και τους Μαπετ Σοου με τη Μις Πιγκι και τον Κερμιτ? Click για ανάπτυξη... Εννοείτε!!!! Εμένα μου άρεσε βασικα το τέρας που έλεγε " ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ!!!¨¨ και οι 2 γέροι ήταν πολύ αφασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:01 Η Raisa έγραψε: #422 11-02-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από izabo: τελος πρεπει τελικα να παντρευτω!! Για να τα θυμαμαι ολα και κυριως το οτι ειχα ποδιά μεχρι την εκτη... τερμα παει ... Γαμος - Φουστανος - γατες -γατες.....γερασαμε.... Και μου το λεγανε .. θα γινεις η τρελη γρια με τις γατες:kiss: Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ!!!!!Οι αναμνήσεις δεν λένε τίποτε για την υλικία.... Ο γιός μου είναι 5 ετών, και ξέρεις πόσα πράγματα θυμάται;... Η γιαγιά μου πάλι δεν θυμάται τίποτε....άρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:04 Η zorica έγραψε: #423 11-02-08 14:04 Τους 2 γερους τους θαυμαζω ακομηαπο ψηλο μπαλκονι να κανουν τα καυτα σχολια τους...Ηταν φοβεροι... It`s time to play the mysic... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:09 Η julia έγραψε: #424 11-02-08 14:09 Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #425 11-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η julia έγραψε: #426 11-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Click για ανάπτυξη... Δες και ολα τα related Που βγάζει διπλα..... Θα κλάψω.... Με λίγο προασπάθεια μπορεις να βρεις όλα τα επεισόδεια...!!! Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας -ενα άλλο με ενα υπτάμενο λεωφορείο... και άλλα πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η τεζ έγραψε: #427 11-02-08 14:31 παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #428 11-02-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Axxxx Βλεπατε και τους Μαπετ Σοου με τη Μις Πιγκι και τον Κερμιτ? Click για ανάπτυξη... Εννοείτε!!!! Εμένα μου άρεσε βασικα το τέρας που έλεγε " ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ!!!¨¨ και οι 2 γέροι ήταν πολύ αφασία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:01 Η Raisa έγραψε: #422 11-02-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από izabo: τελος πρεπει τελικα να παντρευτω!! Για να τα θυμαμαι ολα και κυριως το οτι ειχα ποδιά μεχρι την εκτη... τερμα παει ... Γαμος - Φουστανος - γατες -γατες.....γερασαμε.... Και μου το λεγανε .. θα γινεις η τρελη γρια με τις γατες:kiss: Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ!!!!!Οι αναμνήσεις δεν λένε τίποτε για την υλικία.... Ο γιός μου είναι 5 ετών, και ξέρεις πόσα πράγματα θυμάται;... Η γιαγιά μου πάλι δεν θυμάται τίποτε....άρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:04 Η zorica έγραψε: #423 11-02-08 14:04 Τους 2 γερους τους θαυμαζω ακομηαπο ψηλο μπαλκονι να κανουν τα καυτα σχολια τους...Ηταν φοβεροι... It`s time to play the mysic... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:09 Η julia έγραψε: #424 11-02-08 14:09 Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #425 11-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η julia έγραψε: #426 11-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Click για ανάπτυξη... Δες και ολα τα related Που βγάζει διπλα..... Θα κλάψω.... Με λίγο προασπάθεια μπορεις να βρεις όλα τα επεισόδεια...!!! Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας -ενα άλλο με ενα υπτάμενο λεωφορείο... και άλλα πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η τεζ έγραψε: #427 11-02-08 14:31 παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #428 11-02-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από izabo: τελος πρεπει τελικα να παντρευτω!! Για να τα θυμαμαι ολα και κυριως το οτι ειχα ποδιά μεχρι την εκτη... τερμα παει ... Γαμος - Φουστανος - γατες -γατες.....γερασαμε.... Και μου το λεγανε .. θα γινεις η τρελη γρια με τις γατες:kiss: Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ!!!!!Οι αναμνήσεις δεν λένε τίποτε για την υλικία.... Ο γιός μου είναι 5 ετών, και ξέρεις πόσα πράγματα θυμάται;... Η γιαγιά μου πάλι δεν θυμάται τίποτε....άρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:04 Η zorica έγραψε: #423 11-02-08 14:04 Τους 2 γερους τους θαυμαζω ακομηαπο ψηλο μπαλκονι να κανουν τα καυτα σχολια τους...Ηταν φοβεροι... It`s time to play the mysic... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:09 Η julia έγραψε: #424 11-02-08 14:09 Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #425 11-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η julia έγραψε: #426 11-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Click για ανάπτυξη... Δες και ολα τα related Που βγάζει διπλα..... Θα κλάψω.... Με λίγο προασπάθεια μπορεις να βρεις όλα τα επεισόδεια...!!! Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας -ενα άλλο με ενα υπτάμενο λεωφορείο... και άλλα πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η τεζ έγραψε: #427 11-02-08 14:31 παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #428 11-02-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τους 2 γερους τους θαυμαζω ακομηαπο ψηλο μπαλκονι να κανουν τα καυτα σχολια τους...Ηταν φοβεροι... It`s time to play the mysic... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:09 Η julia έγραψε: #424 11-02-08 14:09 Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #425 11-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η julia έγραψε: #426 11-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Click για ανάπτυξη... Δες και ολα τα related Που βγάζει διπλα..... Θα κλάψω.... Με λίγο προασπάθεια μπορεις να βρεις όλα τα επεισόδεια...!!! Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας -ενα άλλο με ενα υπτάμενο λεωφορείο... και άλλα πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η τεζ έγραψε: #427 11-02-08 14:31 παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #428 11-02-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:17 Η zorica έγραψε: #425 11-02-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από julia: Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η julia έγραψε: #426 11-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Click για ανάπτυξη... Δες και ολα τα related Που βγάζει διπλα..... Θα κλάψω.... Με λίγο προασπάθεια μπορεις να βρεις όλα τα επεισόδεια...!!! Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας -ενα άλλο με ενα υπτάμενο λεωφορείο... και άλλα πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η τεζ έγραψε: #427 11-02-08 14:31 παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #428 11-02-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα..... "Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM no comment!! https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1 και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η julia έγραψε: #426 11-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Click για ανάπτυξη... Δες και ολα τα related Που βγάζει διπλα..... Θα κλάψω.... Με λίγο προασπάθεια μπορεις να βρεις όλα τα επεισόδεια...!!! Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας -ενα άλλο με ενα υπτάμενο λεωφορείο... και άλλα πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η τεζ έγραψε: #427 11-02-08 14:31 παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #428 11-02-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!! Click για ανάπτυξη... Δες και ολα τα related Που βγάζει διπλα..... Θα κλάψω.... Με λίγο προασπάθεια μπορεις να βρεις όλα τα επεισόδεια...!!! Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας -ενα άλλο με ενα υπτάμενο λεωφορείο... και άλλα πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η τεζ έγραψε: #427 11-02-08 14:31 παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #428 11-02-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:34 Η aretha έγραψε: #428 11-02-08 14:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω) Click για ανάπτυξη... Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο! Αρχική Δημοσίευση από julia: -Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το θυμάμαι... Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:38 Η zorica έγραψε: #429 11-02-08 14:38 Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #430 11-02-08 14:40 Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ... Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:42 Η julia έγραψε: #431 11-02-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα? Click για ανάπτυξη... Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ... Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η zorica έγραψε: #432 11-02-08 15:18 Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:33 Η julia έγραψε: #433 11-02-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το dvd-shrink κανει? Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ. Click για ανάπτυξη... σου εστειλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η ruko έγραψε: #434 12-02-08 11:36 Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μερικά αγαπημένα: Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας) και φυσικά Καμπαμαρού! (με καραόκε) Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:44 Η zorica έγραψε: #435 12-02-08 11:44 Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η ruko έγραψε: #436 12-02-08 11:45 Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η aretha έγραψε: #437 12-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!! Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:51 Η julia έγραψε: #438 12-02-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:52 Η Raisa έγραψε: #439 12-02-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:56 Η julia έγραψε: #440 12-02-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις? Click για ανάπτυξη... Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο.... Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42 εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.