Τέστ γήρανσης!

Axxxx
Βλεπατε και τους Μαπετ Σοου με τη Μις Πιγκι και τον Κερμιτ?:up::up::up:

Εννοείτε!!!! Εμένα μου άρεσε βασικα το τέρας που έλεγε " ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ!!!¨¨

και οι 2 γέροι ήταν πολύ αφασία!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελος πρεπει τελικα να παντρευτω!!

Για να τα θυμαμαι ολα και κυριως το οτι ειχα ποδιά μεχρι την εκτη... τερμα παει ...
Γαμος :baby:- Φουστανος :sick: - γατες -γατες.....γερασαμε....
Και μου το λεγανε .. θα γινεις η τρελη γρια με τις γατες:kiss:

Σώπα καλέ!!!!!Οι αναμνήσεις δεν λένε τίποτε για την υλικία....:whistle:
Ο γιός μου είναι 5 ετών, και ξέρεις πόσα πράγματα θυμάται;...:lol::lol::lol:
Η γιαγιά μου πάλι δεν θυμάται τίποτε....άρα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους 2 γερους τους θαυμαζω ακομη:up:απο ψηλο μπαλκονι να κανουν τα καυτα σχολια τους...Ηταν φοβεροι...
It`s time to play the mysic...:whistle::whistle:

Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα.....

"Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! :lol::lol:

Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! :up::up:

https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM

no comment!!

https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1

και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!!

Και η ΘΕΙΚΗ ατάκα.....

"Καλυνύχτα Παρασκευούλα και ΦΡΟΝΗΜΑ"!!!!!!! :lol::lol:

Μιλάμε ΟΛΑ τα λεφτά!!!! :up::up:

https://www.youtube.com/watch?v=HxgH6D1aiGM

no comment!!

https://www.youtube.com/watch?v=phRykHMbFPg&NR=1

και φυσικά τα βλέπαμε σε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!!
Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!!:up:

Αυτα δεν τα εχω ξαναδει αλλα φαινονται πρωτα!!!:up:

Δες και ολα τα related Που βγάζει διπλα.....
Θα κλάψω.... :/::/:

Με λίγο προασπάθεια μπορεις να βρεις όλα τα επεισόδεια...!!! :up:

Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω)
-Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας
-ενα άλλο με ενα υπτάμενο λεωφορείο...

και άλλα πολλά... :)

παιδια εχετε δει καθολου στο www.greek-movies.gr ? θα βρειτε απιστευτα πραγματα!!!

Επίσεις υπάρχει και η Τενεκεδούπολη (που δεν το βρήσκω)
Τι ωραία που ήταν η Τενεκεδούπολη!! Ήμουν μεγάλη φαν, είχα και το δίσκο!
-Ο Θησαυρός της Σαλαμάνδρας
Αυτό δεν το θυμάμαι...:hmm:
Θυμάμαι όμως το Θησαυρό της Βαγίας, μεταφορά από το βιβλίο της Ζωρζ Σαρρή, τι ωραίο!!

Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα?

Αυτο με την Σαλαμάνδρα , μπορεί να μην ήταν και αυτός ο τίτλος, ηταν με κάτι παιδάκια που ταξιδευαν , με μια χρονομηχανη?, σε όλο τον κόσμο και έψαχναν χρυσές και σμαραγδένιες Σαλαμάνδρες.... και κάποιοι κακοί τους κυνηγαγαν.. κλπ κλπ...

Επίσης ένα άλλο που δεν μπορω να βρω με τιποτα.. ήταν με μια τυφλή? που επλεκε ρουχαλάκια απο τσουκνίδες για κάτι κύκνους? για να ξαναγίνουν άνθρωποι???? :hmm:

Εξαιτίας αυτού έμαθα να πλέκω!!!! :)

Εγω θελω να τα βλεπουν τα κοριτσια μου .Πως μπορω να κατεβασω σε dvd ολα αυτα?

Πιο πριν αναφέρουμε κάποια ΣΙΤΕ...
Θα τα κατεβάζεις και μετά με ενα πρόγραμμα θα τα μετατρέπεις σε dvd... και θα τα γράψεις σε dvd Που θα παιζει στην ΤΒ... :up:

Το dvd-shrink κανει?
Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ.

Το dvd-shrink κανει?
Προσπαθουσα και παλιοτερα και σηκωσα τα χερια ψηλα...Καπου κατι κανω λαθος.Εαν ξερεις τον σωστο τροπο Τζουλια ,με αυτο το προγραμμα please send me πμ.

σου εστειλα!:)

Μερικά αγαπημένα:

Κάπτεν Χάρλοκ (μεγάλος παιδικός έρωτας):redface:

και φυσικά Καμπαμαρού!:up::up: (με καραόκε)

Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;;:blink:

Το Σαντοκαν γνωριζει κανεις?:redface:

Τι είναι αυτό;:hmm:

Ένα ερωτευμένο κορίτσι είναι σαν τσίρκο;;:blink:
Έλα ντε!! :lol:
Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα... :hmm:

Ουτε και εμενα μου λεει κατι... αν θες ψαξε στο νετ, και βαλε λινκ.. μηπως και η εικονα μας πει κατι..... :hmm::hmm::hmm:

Ναι, το γνωρίζω....:up: ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο;

Το Βρήκα ειναι μαλλον γιαπωνέζικο....

Δεν το θυμάμαι ή τουλάχιστον οταν είμουνα εγω παιδι... :)
https://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=00000u42

εχει ερθει και εδω.. επειξε στο 0-6 ΠΟΛΥ αργότερα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back