Τέστ γήρανσης!

εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry:

Ναι ρε ο Φρου-Φρου!! Δεν τον έχανα ποτέ... Και Ντένης ο τρομερός και κάτι που λεγόταν Γαβ και Νιάρ έβλεπα..
Καλά, όσο για Θαντερκατς...θρησκεία..Υποβάλω τα σέβη μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" :rolleyes:

Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης :)

Τον Νίλς Χολγερσον δεν τον εχω βρει στο Youtube σε ελληνική μεταγλώττιση, αλλά Οδύσσεια του Διαστήματος, δε θα το πιστέψετε, αλλά το πέτυχα προχτές σε τοπικό κανάλι.... είναι τρελοί αυτοί οι Πατρινοί:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουουουυυυ...666...666...:lol::lol:

Γιατι το τσατσόμοιρο..? Με το ωραιότατο βιτριολικό του χιούμορ...:lol:

Νιλς έχω κατεβάσει την τηλεταινία μιάμιση ώρα, στα ελληνικά όλη η ιστορία!!!:) Μόλις βρω το λινκ θα το βάλω.:)
Για αρχή δείτε ΕΔΩ
η Ταινία

Είχαμε ξανακάνει παρόμοια συζήτηση παλιότερα, οπότε συγχώνευσα τα θέματα για να έχουμε όλη την 80's nostalgia συγκεντρωμένη :D

Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένα κορίτσι (30 χρονών)? Με κάνεις πολύ ευτυχισμένη... :lol: Δε θέλω τίποτα άλλο, ένα καναπέ, το γάτο μου, ίντερνετ, την παραπάνω λίστα και να λιώσω μπροστά στο PC μέχρι να γίνουν τα μάτια μου λουκουμάδες:blink:

Εγώ να δεις... δενμπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ καιρό τα ψάχνω!!!!!!!!!!!!! και σήμερα στα καλά καθουμενα.... \

ΒΙΝΓΚΟ!!!!!!!!:up::up: Θα με χωρίσει ο άνδρας μου , θα με χωρίσει το γατί μου.. θα με αποκληρώσουν.... !!!!:lol::lol:

Χάρηκα για την γνωριμία....:redface:

Εγώ τρελαινόμουν για την Μάγια την μέλισσα:redface: και την Χάιντι

Οδύσσεια του Διαστήματος! (Ulysses 31)

Οδύσσεια του Διαστήματος!
Soundtracks , lyrics ets
Download αγγλικα χωρις υποτίτλους

Για όσες δεν ντρεπόμαστε να θυμόμαστε την παιδική μας ηλικία σήμερα έχει μια εκδήλωση μου είπαν στην πλατεία κλαθμώνος στην αθήνα, ενόψη των 50 χρόνων από την δημιουργία των διάσημων Στρουμφ...... 4 με 8 το απόγευμα μου είπαν. είναι τμήμα της ευρωπαικής περιοδίας των στρούμφφ

Να ενημερώσω ότι μου το είπαν (θα με σουρουν κι όλας) ελπίζω να μην μου είπαν λάθος το μέρος και την ώρα :)

Εγώ θα δώ την ψιψινέλ σήμερα :Ρ από κοντά :Ρ

Θα κλάψω.....θέλω την μαμάαααααα μου...!!!!!" Είσαι κούκλα μαριονέτα....."
Πινόκιο
greek

Αν και μαλλον σχετικά μικρός, θυμάμαι ΑΥΤΟ το οποιο λατρευα και δεν εχω βρει κανεναν που να το θυμαται! ειστε η μονη μου ελπιδα!!!! :P

πουφ-πουφ-τσαφα-τσαφα-πουφ-πουφ, τσαφα-τσαφα, πουφ-πουφ!

Αν και μαλλον σχετικά μικρός, θυμάμαι ΑΥΤΟ το οποιο λατρευα και δεν εχω βρει κανεναν που να το θυμαται! ειστε η μονη μου ελπιδα!!!! :P

πουφ-πουφ-τσαφα-τσαφα-πουφ-πουφ, τσαφα-τσαφα, πουφ-πουφ!

ΕΓΩ φανατικά!!!! και θυμάμαι και ένα με την Χρυσή Σαλαμάνδρα:)
Περίπου εκείνη την ίδια εποχή.

ΕΓΩ φανατικά!!!! και θυμάμαι και ένα με την Χρυσή Σαλαμάνδρα:)
Περίπου εκείνη την ίδια εποχή.

εγω θυμαμαι ενα τυπου ιντιανα τζοουνς, με ενα τυπο που επεσε το αεροπλανο του και μια τυπισσα που την ποτισαν ναρκωτικα οι ιθαγενεις και εβλεπε τη λαβα για νερο, και εκεινος πηγε να τη σωσει κλπ κλπ. αυτο ηταν? :cool::cool::cool:

ΕΠΙΣΗΣ, θυμαται κανεις τον ΔΑΒΙΔ το ξωτικο??? με μια αλεπου???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back