Τέστ γήρανσης!

Χιλοποδαρούσα
Παραμυθάς
Γιαπωνέζικα Παραμύθια!!!!! -- αγαπημένο!!
Του κουτιού τα παραμύθια... με θεική ατάκα.. Καληνύχτα Παρασκευούλα και φρόνημα!!!:up:
Ο κήπος με τα αγάλματα
Το καπλάνι της βιτρίνας

καλά φρουτοπία... χωρίς σχόλια.. τα' χω κατεβάσει όλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θυμαμαι ενα τυπου ιντιανα τζοουνς, με ενα τυπο που επεσε το αεροπλανο του και μια τυπισσα που την ποτισαν ναρκωτικα οι ιθαγενεις και εβλεπε τη λαβα για νερο, και εκεινος πηγε να τη σωσει κλπ κλπ. αυτο ηταν? :cool::cool::cool:

ΕΠΙΣΗΣ, θυμαται κανεις τον ΔΑΒΙΔ το ξωτικο??? με μια αλεπου???

Ναρκωτικά... ΔΕΝ έιχαμε... τότε...:lol::lol::lol: στην τηλεόραση και στα παιδικά...!!!

Η Σαλαμάνδρα ήταν με κατι παιδάκια πάλι.. που ταξίδευαν στον χρόνο, πηγαίναν σε πόλεις και έψαχναν Σαλαμανδρες ήταν ψεύτικες.. γεμάτες πολύτιμα πετράδια... Και ήτανκαι οι κακοί που τους κυνήγαγαν....

Θα το βρώ .. που θα μου πάει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θυμαμαι ενα τυπου ιντιανα τζοουνς, με ενα τυπο που επεσε το αεροπλανο του και μια τυπισσα που την ποτισαν ναρκωτικα οι ιθαγενεις και εβλεπε τη λαβα για νερο, και εκεινος πηγε να τη σωσει κλπ κλπ. αυτο ηταν? :cool::cool::cool:

??

Το μυστικό (ή μυστηριο, δε θυμάμαι) του Χρυσού Πιθήκου λες..Με τον τύπο με το υδροπλάνο, που είμασταν όοοοοολες μας ερωτευμένες μαζί του τότε στην Τρίτη δημοτικού..χαχαχαχα:lol:

Ναι αυτό είναι....!!!
Δεν το έβλεπα και πολύ εγώ. :)

Ναρκωτικά... ΔΕΝ έιχαμε... τότε...:lol::lol::lol: στην τηλεόραση και στα παιδικά...!!!

Η Σαλαμάνδρα ήταν με κατι παιδάκια πάλι.. που ταξίδευαν στον χρόνο, πηγαίναν σε πόλεις και έψαχναν Σαλαμανδρες ήταν ψεύτικες.. γεμάτες πολύτιμα πετράδια... Και ήτανκαι οι κακοί που τους κυνήγαγαν....

Θα το βρώ .. που θα μου πάει....

εγω νομιζα αυτο με τις σαλαμανδρες ηταν to professor poopsnagle. Τα εβλεπα και τα δυο αλλα μαλλον τα μπερδεψα.

"Λέγαν όλοι τους πως δεν θα πεταει, κι ο κοπος μας λεει χαμενος θε να παει,
με ενα πουφ-πουφ τσαφα τσαφα κι επιμονη, στον ουρανο τρελο πουλι!

Κοκκινο χαρουμενο απ'αλλες εποχες, ελα κι εσυ μαζι αν το θες"

:up:

Επισης θυμαμαι την πρωτη συσκευασια δρακουλινια, με ενα χοντρο δρακουλινο απεξω, καθως και τον quickara, τον πρωτο ηρωα του nesquick! :lol:

Βρήκα τον Χρυσό Πίθηκο!!!:)

Για την Σαλαμάνδρα μάλλον έχεις δίκιο.. θα δω κανα επεισόδιο να το σιγουρέψω!:)

Επισης θυμαμαι την πρωτη συσκευασια δρακουλινια, με ενα χοντρο δρακουλινο απεξω, καθως και τον quickara, τον πρωτο ηρωα του nesquick! :lol:

Ή έχεις μεγαλύτερο αδελφό/ φή... ή μας κοροϊδεύεις για την ηλικία σου...:redface::lol::lol::lol::lol:

Ή έχεις μεγαλύτερο αδελφό/ φή... ή μας κοροϊδεύεις για την ηλικία σου...:redface::lol::lol::lol::lol:

:redface:14/5/84 ειμαι
αλλα εχω κατι αναμνησεις και απο 2 ετων :/::P

Θα σου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Δράκουλας.....για να σου μείνει!!:lol:

Τον Carnation λογικά τον θυμάσαι...

Θα σου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Δράκουλας.....για να σου μείνει!!:lol:

Τον Carnation λογικά τον θυμάσαι...

εννοειται!!!! και τη Λολα!!!
και αυτο εδω επισης!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:(μα τι υποννοουμενα!)

φανταζομαι αυτη παιζοταν μπροστα απο "ταινιες για ενηλικους". Αποκλειεται να επαιζε αυτο το πραγμα στην δημοσια τηλεοραση :/:.. και η μουσικη παραπεμπει!!!

Οχχχχχχχχιιιιιιιιιιι κανονικότατα. Είχαμε 2 κανάλια τότε την ΕΡΤ και την υενεδ. Δεν είχαμε κανάλια ενηλίκων, παιδικά κλπ κλπ.

Απλά την έβαζαν μετά τις 9 που ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι ΔΕΝ υπήρχε παιδί να βλέπει....:)
Τότε τα παιδιά κοιμόντουσαν απο τις 8. Και οι μεγάλοι έβλεπαν ειδήσεις..

Και μην νομίζεις ότι και να την βλέπανε παιδιά.. θα καταλάβαιναν το υπονοούμενο...αθώες εποχές τοτε... μετά όταν πήγα 12-14... άρχισα να καταλαβαίνω τελικά...:lol::lol:

ΥΕΝΕΔ.. χαχαχα:lol: Τι μου θύμησες τώρα... Το βράδυ αργά (στις 9 δηλαδή) έβαζε ΝΤΙΟΥΚΣ.. Το έβλεπα μαζί με τη μαμά μου..

Τι πισωγύρισμα είναι αυτό καλέε σήμερα:)

Εμένα μου άρεσε πολύ αυτό.....τα σύγχρονα στρουμφάκια :up::up:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back