Τίνκερμπελ! Η πιτσιρίκα μανούλα

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οχι δε νομιζω,ισως δεν το κανουν ολες οι γατουλες,μην ανησυχεις.Γενικα πως φερεται;Υπερηχο κανατε;Δε σας ειπε ο γιατρος σε ποια μερα κυησης ειναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δε νομιζω,ισως δεν το κανουν ολες οι γατουλες,μην ανησυχεις.Γενικα πως φερεται;Υπερηχο κανατε;Δε σας ειπε ο γιατρος σε ποια μερα κυησης ειναι;

Όταν βρίκαμε την Τιγκερμπελ την πήγαμε στον γιατρό μας να την εμβολιάσουμε και τότε ανακαλύψαμε πως είναι έγκυος και σοκαριστήκαμε :blink:γιατί νομίζαμε πως είναι πολύ μικρότερη τεσσαρων μηνών, αλλά τελικά ήταν 6.Δεν κάναμε υπέρηχο γιατί δεν χρειαζόταν μας είπε ο γιατρός, τις κάναμε μόνο εξετάσεις για aids και λευχαιμία, οπ΄΄οτε δεν ξέρουμε ακριβώς την ημερομηνία. Μιλάμε όμως συνέχεια στο τηλέφωνο και γενικά τον εμπιστεύομαι πάρα πολυ. (είναι ο Δασκαλόπουλος που είναι και ο γιατρός της γατοομάδας) Θα τον πάρω και τηλέφωνο αύριο να μην τον ανησυχήσω τέτοια ώρα .
Η Τιγκερμπελ είναι ήρεμη γενικά, κοιμάται πολύ , δεν έχει και πολύ όρεξη τελευταία, τρώει πολλές φορές και από λίγο.Μόνο τα βράδυα θέλει να παίζει (είναι και μικρούλα) και γενικά προσπαθεί να βρίσκεται συνέχεια δίπλα μου, μάλλον της εμπνέω εμπιστοσύνη, την αγαπώ είναι η αλήθεια πολύ και την κανακεύω συνέχεια. Εντωμεταξύ, μάλλον ζεσταίνεται τις τελευταίες μέρες και κοιμάται κυρίως στο πάτωμα για να δροσίζεται, την ενοχλεί και η κοιλιά και ζορίζεται να σηκωθεί η καημενούλα... Γενικά κυλιόμαστε στα πατώματα και χαιδευόμαστε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν εμας...Την ιδια ακριβως συμπεριφορα εχει κι η δικια μου κι εχει μερικες μερες μεχρι τον τοκετο,οποτε μαλλον κοντευετε κι εσεις.

:D Λες να γεννήσουμε μαζί?:up: Αν γίνει αυτό η πρωτη γατοτούρτα στα μωρά , θα ναι δώρο από μας. ;)
Χαιρετίσματα και χαδάκια στην Μόιρα που είναι μια κούκλα και την θαυμάζουμε κάθε μέρα. Έλενα-Τιγκερμπελ

Βρε λες να κοιλοποναμε παρεα;:lol:Ευχες κι απο εμας για εναν ευκολο και ασφαλη τοκετο.:up:

Έχει έντονες συσπάσεις είναι ξαπλωμένη στη φωλιά και κλαίει παραπονεμένα, μαλλόν γεννάμε..... Εϊναι κανείς ξύπνιος?

Γεννήσαμε το πρώτο!
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

συγχαρικια

Να σας ζησει το μωρο.Τα δικα μου ειναι 19 ημερων!!!

Ευχαριστούμε και ανταποδίσουμε! Γεννήθηκε και το 2ο που είναι κατασπρο:up:.

ονομα

Αν υπολογισεις δεθτερα ημερομηνια γεννησης μπορει να βγαλεις καποιο θηλυκο Ολυμπία!!!χιχι

Φτου του μωρε.Εχω αγωνια ακομα κι εγω!!!

Άντε, με το καλό κι εσείς!!! Γερά και τυχερά να είναι!!
Γράψε μας πως τα πάτε.

κατασπρο ερε πως θα δωθει.. σα λουκουμακι!!!

Σαν αυτα που εδωσε η χαντισε στους δημοσιογραφους στη Ρωσια!!!χαχα

Γεννησατε;Ποσα εκανε τελικα;Να τα χαιρεστε!

Η Τίνκερμπελ γέννησε 4 γατάκια!!!!! τα 2 είναι σαν αυτή και τα δύο είναι κάτασπρα:D:D:D. Τα έκανε όλα μόνη της μόνο στο πρώτο που ήρθε ανάποδα βοήθησε ο Μάνος να ξεμπλοκάρει.Της έλεγα ενα δύο τρία πάμε κορίτσι μου και σπρώχναμε μαζί. Άπίστευτη εμπειρία. Εγώ να έχω ιδρώσει λες και γεννούσα εγώ. Η αδερφή μου τραβούσε με την κάμερα.Έκοψε τους λόρους έφαγε τους πλακούντες, όλα καλά.Έπίσης σήμερα το πρωί υιοθέτησε ένα μικρό ταρταρουγάκι 2 ημερών που το βρήκε η Ντίνα σε σακούλα. Το πήρε κατευθείαν. Είναι όλα πανέμορφα. Η Τινκυ είναι πολύ γλυκιά μανούλα είναι ευτυχισμένη γουργουρίζει και δεν έχει βγεί καθόλου απ τη φωλιά, εκεί την ταίζω. Τρώνε και τα 5 κανονικά , κοιμούνται ξυπνάνε και ακούς εκείνες τις παραδεισένιες φωνούλες που μόνο τα βρέφη βγάζουν:).
Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι:D

Να σας ζησουν,θελουμε φωτο οποτε μπορεσετε!:up:

Ευχαριστούμε πολύ όλους. Φωτογραφίες θα ανεβάσω σύντομα, αλλά πληροφοριακά για τα γατάκια τα δύο μεσαία είναι χιονόμπαλές:) , λευκά με ροζ αυτάκια και μυτούλες,το πρώτο είναι ασπρο με μαύρη ουρά και μάυρο καπέλο πολύ σοφιστικέ, το τελευταίο είναι ασπρό με μαύρη ουρά και μια ψιλή μαύρη μοικάνα( σαν παγκιό, πολύ μουρη) και η μικρή αμαζόνα που υιοθέτησε είναι μαυρη με κόκκινες και καφέ τούφες! Πολύ γλυκές φατσούλες και μια τρίχαααααααααα, φτου τους μωρέ. Έχουμε λαλήσει τελείως!:lol::lol::lol:

Τελικα η Τινκυ,η χαρτοπαικτρα μανα, εκανε καρε :P. Ειναι κουκλια ολα!

Μπραβο και να σας ζησουν και απο μενα Να ειναι καλοτυχα και να εχουν μια μακροχρονια ζωουλα.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back