Τίτλος ιδιοκτησίας γάτας;

Η μόνη περίπτωση που θα συμφωνούσα με τέτοιο φόρο, θα ήταν αν πήγαιναν τα χρήματα στα αδέσποτα...
Διαφωνώ.... ένας τέτοιος φόρος είναι απαράδεκτος ανεξάρτητα για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα. Θα δημιουργήσει περισσότερα αδέσποτα από ότι θα σώσει.

Το πιο εύκολο είναι να σας βρουν.... μέσω των κτηνιάτρων σας :/:
Από τον κτηνίατρο σας δεν υπάρχει κίνδυνος (ιατρικό απόρρητο).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαφωνώ.... ένας τέτοιος φόρος είναι απαράδεκτος ανεξάρτητα για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα. Θα δημιουργήσει περισσότερα αδέσποτα από ότι θα σώσει.

Να σου πω Γιώργο. Δυστυχώς χτες που ξενύκτησα ψάχνοντας αυτό το θέμα με έκπληξη μου διάβασα πως ο νόμος αυτός υπάρχει σε αρκετές χώρες σαν την Ελβετία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Αγγλία (αν και έχει ατονίσει εκεί από το 2007) Γερμανία. Κυρίως αφορά τους σκύλους αλλά στις ΗΠΑ σε ορισμένες πολιτίες ισχύει και για τις γάτες. Το επενδύουν με την ονομασία "Τίτλος ιδιοκτησίας" και η έκπληξη μου προέρχεται κυρίως από τον υποτιθέμενο φιλόζωο πρόεδρο των ΗΠΑ που σκοπεύει να φορολογήσει τα κατοικίδια ανάλογα με το βάρος τους https://wbnq.com/obama-wants-to-tax-your-pets/

https://wbnq.com/obama-wants-to-tax-your-pets/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλαδη θα κανουν εφοδο σε ολα τα σπιτια με μια ζυγαρια στο χερι για να παιρνουν το ακριβες βαρος του ζωου και μετα θα μας λενε... π.χ πληρωνεις 100 το χρονο????

αμα ερθουν θα παρω τον αδερφο μου (4 χρονων) και θα τους πω ζυγιστε κι αυτον... και πειτε μας τι φορος χρειαζεται... μετα ζυγιστε και τον πατερα μου... και αν τυχει να περναει και το αγορι μου θα τον βαλω κι αυτον να τον ζυγισουν????? τι ειναι αυτα??????????????????????????????
ο εκτορας δεν ειναι σπιτι η αμαξι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι μελος της οικογενειας... ειναι το παιδακι μου!

χαχαχαχα φανταζομαι να ερθουν στην πατμο να ζυγισουν τα ζωα μου,καταρχην εχω καμια δεκαρια αδεσποτα,4τα δικα μου,και μερικα αρουρια στην αυλη χαχαχχα θρεφταρια που δεν τα σκοτωνω(ποτε δεν σκοτωνω,ουτε μυγα),και ουτε οι γατες μου τα τρωνε γιατι προτιμουν την γατοτροφη.θα τ αμολυσω πανω στους γερμανους χαχχααα γιουριααααααα,αρουρια!!!!!!!!χαχχαχαα!!!!
καποτε ειχαν πει οτι θα απαγορευσουν τα βοτανα,να φυτευουμε δλδ βοτανα και λοιπα,δεν εγινε ποτε πραξη.εδω ενα τσιγαρο και δε κοπηκε τι λεμε τωρα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back