Τί τρώνε οι γάτες μας...

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Συγκλονίστηκα... Δείτε το βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=dkyBv2wA8tU&mode=related&search=

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευτυχως τα κατοικιδια μου τα ταιζω κροκετες:happy: (δεν ξερω βεβαια τι εχουν μεσα κι αυτες..:hmm: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιέχουν ό,τι από τα σφαγεία κρίνεται ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση. Νεκρά ζώα (άλογα, αγελάδες), νεκρές γάτες και σκύλους, οι οποίοι μαγειρεύονται μαζί με τα λουράκια τους και τις σακούλες στις οποίες καταφθάνουν............

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.

ευτυχως τα κατοικιδια μου τα ταιζω κροκετες:happy: (δεν ξερω βεβαια τι εχουν μεσα κι αυτες..:hmm: )

Και οι κροκέτες τέτοια περιέχουν...

Τιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!:blink: :blink: :/:
Και μετά από αυτό τί μπορούμε να ταΪζουμε τις γάτες μας?:/:
Άραγε μαγειρεμένο φαγητό (μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο κτλ.) θα ήταν καλύτερο??
Ηλίθιοι με τα κωλοκέρδη τους πια...:mad: :down:

γιατί δεν μαγειρεύουν και τους ανθρώπους που είναι στα "αζήτητα" να τους κάνουν τροφή??? πόσο κρέας τσάμπα θα βγάλουν....Αν δεν το έχουν κάνει ήδη και αυτό...:down: :down: :down: :down:
Πάλι καλά που ζούν ακόμη τα ζωάκια μας δηλαδή με αυτά που τρώνε....:mad: :mad: :mad:

Το είχα δει σε κάποια εκπομπή του Κούλογλου.
Τελικά όλες οι εταιρείες είναι ένοχες μέχρι αποδείξεως (?) του εναντίον...
Συμφωνώ με αυτό.

Παιδια δεν τα τρωνε μονο τα γατια μας τα νεκρα ζωα! Ειχα δει ντοκιμαντερ για τα αμερικανικα και αγγλικα φαστ φουντ ειδικα σε στιλ μακντοναλτς και οι ιδιοκτητες παραδεχονταν στην καμερα οτι μαζευουν απο δρομους πατημενα ζωα, τα αλεθουν ολα μαζι και φτιαχνουν κιμα για τα μπεργκερ! Εχει πεθανει ενα 3νο αγορακι απο αυτο το κρεας στην Αγγλια! Και ενας ιδιοκτητης ειπε οτι ναι μεν το κανει αυτο το κιμα αλλα ελεγχει τα ζωα (ποντικια, και αλλα) και οτι δεν εχουν ασθενειες!:mad: Και μαλιστα ειπε θα το εδινε και στα εγγονια του!! Επειδη ειναι ελεγμενο! Ο Χριστος και η Παναγια!

Παιδια δεν τα τρωνε μονο τα γατια μας τα νεκρα ζωα! Ειχα δει ντοκιμαντερ για τα αμερικανικα και αγγλικα φαστ φουντ ειδικα σε στιλ μακντοναλτς και οι ιδιοκτητες παραδεχονταν στην καμερα οτι μαζευουν απο δρομους πατημενα ζωα, τα αλεθουν ολα μαζι και φτιαχνουν κιμα για τα μπεργκερ! Εχει πεθανει ενα 3νο αγορακι απο αυτο το κρεας στην Αγγλια! Και ενας ιδιοκτητης ειπε οτι ναι μεν το κανει αυτο το κιμα αλλα ελεγχει τα ζωα (ποντικια, και αλλα) και οτι δεν εχουν ασθενειες!:mad: Και μαλιστα ειπε θα το εδινε και στα εγγονια του!! Επειδη ειναι ελεγμενο! Ο Χριστος και η Παναγια!
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :mad: :mad: :mad: :mad:
ΕΛΕΟΣ πια!!!!! Όχι ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε ακούσει κάτι αντίστοιχο... αλλά να φτάνουν στο σημείο να το παραδέχονται ευθαρσώς και να λένε ότι είναι ακίνδυνο?????

άντε γυρίσαμε πάλι στην "κατοχή"...Εβλεπα χθές ντοκιμαντερ που είχαν αφανήσει γάτες και σκύλους αλλά επειδή δεν είχαν να φάνε!!!Σήμερα που έχουμε τα πάντα και σε αφθονία πάλι εκεί γυρνάμε???

Πραγματι ειναι φοβερο να σκεφτει κανεις πως σημερα που υπαρχουν ολα εν αφθονια γινονται τετοια πραγματα.....
:( :(
Το τραγικο ειναι πως επι κατοχης δεν ειχαν λυση, πεθαιναν απο τη πεινα. Το να λειτουργουμε με αυτο το τροπο για να αυξησουμε το κερδος (και να πεθανουμε η να αρρωστησουμε) νομιζω ποτε μου δεν θα το καταλαβω....

Δεν νομίζω ότι πίστευε κανείς ότι οι ζωοτροφές φτιαχνονται από το καλύτερης ποιότητας κρέας, αλλά αυτό που άκουσα στα βιντεο είναι τραγικό!!!! :sick:
ΚΑι το ακόμα μεγαλύτερο θέμα είναι ότι δεν νομίζω ότι μπορούμε να εμπιστευόμαστε οποιαδήποτε εταιρεία όσο καλή φήμη κι αν έχει. Φοβάμαι ότι όλες το ίδιο είναι. Τελικά μάλλον η μόνη λύση είναι ο μαγειρευτό φαγητό για τα ζώα.

Nαι, αλλά από την άλλη είναι και το άλλο που λένε ότι δεν παίρνουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται από το ανθρώπινο φαγητό :hmm:

Εκτός και αν είναι λίγο υπερβολικό αυτό προς τέρψιν των γατοτροφοεταιρειών :down:

Nαι, αλλά από την άλλη είναι και το άλλο που λένε ότι δεν παίρνουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται από το ανθρώπινο φαγητό :hmm:
Συμφωνώ. Αλλά πιστεύω με λίγο ψάξιμο μπορεί κανείς να βρει τρόπους να τους δίνει ότι χρειάζονται. πχ με συμπληρώματα ή κάτι.

χριστος και παναγια...δηλαδη τα γατακια μας τρωνε αλλα νεκρα γατακια?????????????????????Αυτο ειναι τρελο!!!!!!!!!!1:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::down::down::down::down::down::down::sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Τρέχα γύρευε τι γ'ινεται Irene...

Εγω πιστευω πως τετοια ατομα πρεπει να λιωνουν στη φυλακη:mad:

H αλήθεια για την ξηρά τροφή

Γειά σε όλους!

Πριν λίγο βρήκα αυτό το link στο δίκτυο κι έχω φρικάρει! https://www.blakkatz.com/dryfood.html

Πίστευα μέχρι τώρα ότι κάνω το καλύτερο για τα γατιά μου (ξοδεύοντας πολύ μεγάλα ποσά σε τροφές που συστήνουν οι κτηνίατροι).
Το χειρότερο είναι ότι μέχρι σήμερα και από τις συζητήσεις στο MyCat και από τις συμβουλές των κτηνιάτρων προσπαθούσα να τους δίνω κυρίως ξηρά τροφή και πολύ περιορισμένα κονσέρβα (πάντα από τις προτεινόμενες καλές ποιοτικά μάρκες).

Διαβαστε τι λέει το site το οποίο καταρίπτει όλα όσα πιστεύουμε και παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος ειδικός να μας πεί την άποψή του επ'αυτού.

Θα ρωτήσω και την κτηνίατρό μου αλλά όχι σύντομα γιατί μετακομίζω και είμαι σε πανικόβλητη κατάσταση.

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:confused::blink: τι???? Μπραβο Γιάννα για την ανακάλυψη!
Καποιος ειδικος να μας πει μονο αν ειναι ετσι τα πραγματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back