JohnDVM
Διάσημο μέλος
Το redering εκει δηλαδη που καταληγουν τα υπολειματα πρωτον δεν πρεπει να εχουν ουτε ιχνος πλαστικου γιατι χαλαει το συστημα, νεκρα ζωα και κατασχεμενα τροφιμα μπαινουν σε συγκεκριμενες μερες στο μηχανημα το οποιο μετα περνα περιοδο απολυμανσης και παντα με παρουσια του επισημου κτηνιατρου οσα υπολειματα σφαγειου ειναι απο αρρωστα ζωα και αυτα καταστρεφονται. Το τελικο προιον ειναι τα κρεαταλευρα τα οποια στη Ε.Ε. απαγορευονται στις ζωοτροφες και ιδιως αυτα που προερχονται απο μεγαλες αγελαδες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τεζ αν γίνεται μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες καθότι δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ, το μηνυμά σου διορθώθηκε![]()
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.Το γνωρίζω αυτό και μπορείς να δεις ότι σε όλα τα προηγούμενα μηνύματα που έχω γράψει,είναι όλα με ελληνικούς χαρακτήρες.Χθές είχα μπει από τον υπολογιστή του σπιτιού μου και για κάποιο λόγο δεν μου άλλαζε τη γλώσσα στα ελληνικά.πρέπει να το κοιτάξω.ζητώ συγγνώμη.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
σημερα επαθε ο γατος μου ΟΥΡΟΛΙΘΕΙΑΣΗ και ο γιατρος που τον χειρουργησε ειπαι οτι αυτο προερχετε απο τις κοινες τροφες που δεινουμε στα γατια μας. τελικα μηπως η καλητερη τροφη ειναι οτι μαγηρευουμαι για το σπιτι; ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΦΗΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΗΜΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ. εδω εμεις σκοτονουμαι με φολα και αλλα δηλητηρια αλλα και με την απροσεκτη οδηγησι τα καιμενα απροστατεφτα ζωακια και στα ποιο αναπτηγμενα κρατοι τα κανουν κομποστ για να γεινουν τροφες για τα οικοσητα μας ζωα και η πλακα ειναι οτι τα ακριβοπληρωνουμε κιολας στους ΜΑΛΑΚΕΣ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχουν γάτες, και γάτες, άλλες δεν παθαίνουν τίποτα, και τρώνε σκουπίδια, άλλες τρώνε τα καλύτερα και παθαίνουν, κλπ... είναι πολλά...
https://www.mypetz.gr/threads/s-o-s-ο-γιατρός-κάνει-το-σωστό-Αιματουρία.224432/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
φαντασου οτι αυτα που τρωνε σκουπηδια ( τα αδεσποτα) δεν αντημετοπηζουν τοσο τετοιο προβλημα υγειας και εμεις που τα ταιζουμε φρισκις κλπ τρεχουμε μετα να τα σωσουμε μηπος τελικα η καλητερη τροφη ειναι τα σκουπηδια μας δηλαδη τα αποφαγια που εμεις πεταμε;μηπος τελικα οι κονσερβες ειναι τα σκουπηδια; συγουρα εκεινος ο κτηνιατρος κατι ξερει για να μου πει οτι πληρονωνται για να προβαλουν και να πρωοθουν καποιες τροφες καπος ετσι αν θημαμε καλα γεινετε και στα νοσοκομεια μας
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μετά είναι και το θέμα στείρωσης, που αν είναι, θέλει μια πιο ελαφριά, και προσεγμένη τροφή. Αν είναι σπιτικό φυσικά, τα του δρόμου, στειρωμένα ή μη, τρώνε τα ίδια.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
το γνοριζω οτι τα αδεσποτα εχουν μεσο ωρο ζωης τα δυο χρονια συνηθος πειστευω οτι πεθαινουν απο φολες και ατυχηματα στους δρομους.συγουπα αυτο δεν ειναι απολητο το δικο μου συγκεκριμενα γατι ειναι μη στυρομενο μιοδες δυνατο και πολυ ανθεκτικο σε οτι αφορα την υγεια του δεν χρειαστηκε να παει ποτε στον κτηνιατρο εκτος για τα εβολια του τωρα βεβαια θα πρεπει να παιρνει ιδικη τροφη
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν γίνεται να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα... απλά για τα κοντινά σου γατάκια κάνεις το καλύτερο δυνατό, και εφόσον υπάρχουν αυτές οι ειδικές τροφές, που βγήκαν και για κάποιο λόγο, τις δίνεις...
Αλλιώς ζείς με τις τύψεις σου, αν το δείς σε μισό χρόνο να παθαίνει πέτρες, και να φράζει.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Γενικα ολη αυτη η ιστορια με τις τροφες με εχει φερει στο αμην. Η γατουλα μου στην ελλαδα που ετρωγε πουλια, ποντικια, εντομα, σαυρες, αποφαγια, κτλ, δεν αντιμετωπισε ποτε κανενα προβλημα υγειας. Καθημερινα ακουμε περιστατικα με προβληματα σε νεαρες γατες που τρεφονται με καλες ζωοτροφες. Αν σκεφτει κανεις οτι οι περισσοτερες γατοτροφες εχουν καλαμποκι το οποιο απεχει πολυ απο την διατροφη της γατας (στην φυση της), δεν απορω που παρουσιαζονται συχνα προβληματα στις γατες. Η καλυτερη λυση τελικα ειναι τα ωμα απο κρεοπωλη ή τα μαγειρεμενα με συμπληρωματα διατροφης
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η πραγματική φύση της γάτας είναι έξω, πάνω στα δέντρα, και στα λιβάδια.

Απο την στιγμή που κλείστηκε σε ένα διαμέρισμα, (για το καλό της, αλλιώς έξω δεν θα είχε μέλλον) είναι μαξιλάρι στον καναπέ, και απλά υπάρχει... αρχίζουν οι συμβιβασμοί, στην τροφή, στην επέμβαση, στο μπάνιο, στην βόλτα με λουράκι, στο κομμωτήριο, στην περίθαλψη κλπ. Σίγουρα κάπου θα ξεσπάσει όλο αυτό.. σε αρρώστιες, σε καρκίνους, σε στρές.
Οι γάτες που είναι έξω είναι πιο ανθεκτικές, όχι επειδή τρώνε ποντίκια και σαύρες, αλλά επειδή έχουν δημιουργήσει αντισώματα, και έχουν γίνει ανθεκτικές. Οι γάτες στα διαμερίσματα, είναι σε γυάλες, δεν έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν τίποτα...
Όπως και τα παιδιά της Αθήνας, με τα παιδιά της επαρχίας. Ποιό αρρωσταίνει πιο συχνά? Ποιό είναι πιο ευαίσθητο?
Επίσης, δεν έχω δεί γατα να ζεί στην φύση, και να φτάνει τα 17 και τα 22.....
(άλλη μια παρέμβαση στην φύση.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
σημερα επαθε ο γατος μου ΟΥΡΟΛΙΘΕΙΑΣΗ και ο γιατρος που τον χειρουργησε ειπαι οτι αυτο προερχετε απο τις κοινες τροφες που δεινουμε στα γατια μας. τελικα μηπως η καλητερη τροφη ειναι οτι μαγηρευουμαι για το σπιτι; ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΦΗΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΗΜΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ. εδω εμεις σκοτονουμαι με φολα και αλλα δηλητηρια αλλα και με την απροσεκτη οδηγησι τα καιμενα απροστατεφτα ζωακια και στα ποιο αναπτηγμενα κρατοι τα κανουν κομποστ για να γεινουν τροφες για τα οικοσητα μας ζωα και η πλακα ειναι οτι τα ακριβοπληρωνουμε κιολας στους ΜΑΛΑΚΕΣ
τι επέμβαση έγινε στο γατούλη σου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool