Ταξίδιααααα

για καλο το ανοιξα το θεμα? :mad::mad: 40 ανεβηκε η πιεση :mad:
κοιταξτε κοριτσια...καποιος πρεπει να παει πριν απο εσας να σας πει εντυπωσεις....τοσα λεφτα θα δωσετε:P:lol::lol:
Καλε πλακα κανω..παντως θελω να παω Ν.Ζ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγγνώμη, παιδιά, αλλά δεν μπορώ να μη σας δείξω τόση ομορφιά...

οι υπολοιπες μας εχουνε χ...νες αλλα εμεις καταλαβαινουμε η μια την αλλη :(
ποτε θα παμε? ειναι και πανακριβα παναθεμα τη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να'τα τα κοριτσια μας στην Ισλανδια:)

:lol::lol::lol:

Παιδια....πρεπει να ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! :up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες μας εχουνε χ...νες αλλα εμεις καταλαβαινουμε η μια την αλλη :(
ποτε θα παμε? ειναι και πανακριβα παναθεμα τη
Αν κλεισετε απο πολυ νωρις τα εισιτηρια σας, δεν θα σας βγουν παρα πολυ ακριβα...:)

:lol::lol::lol::lol::lol:
φωτεινηηηηηη μας δουλεουν

Η Ιωάννα είναι η "κοπελούδα" με το μίνι, πάντως. Τα δικά μου φουστάνια φτάνουν μέχρι το γόνατο:lol:

Άι στο καλό σας, γελάω μόνη μου σαν το χαζό!!!:lol::lol:

Η Ιωάννα είναι η "κοπελούδα" με το μίνι, πάντως. Τα δικά μου φουστάνια φτάνουν μέχρι το γόνατο:lol:

ο ισλανδος κουρεας μου, μου "τα πηρε" λιγο παραπανω:lol::lol::lol: και ξεχασε και να με λουσει :lol::lol:

παντως περα απο πλακα...πρεπει να ειναι ονειρεμενο μερος...
Θερμοκρασιες ειδατε? Ποια ειναι η καλυτερη εποχη χωρις πολυ κρυο?:)

ποτε δεν ειναι φτηνα. το εισιτηριο ξεκιναει απο 600 ευρω τουλαχιστον και πανω.
εκτος αν κανεις μια αλχημεια και πας λονδινο και μετα ισλανδια δλδ τρεις πτησεις με πολλες ωρες σε αεροδρομια αλλα θα γλυτωσεις λεφτα.
επισης να ειστε προετοιμασμενοι να τρωτε ψαρια πρωι μεσημερι βραδυ.
στο πρωινο του ξενοδοχειου απο παστη σαρδελα μεχρι μπακαλιαρο με λαχανικα.
μονο ψαρι. και τα ψαρια τους δεν ειναι νοστιμα γιατι ειναι ωκεανησια.
θα γυρισεται και θα πλακωθητε στα σουβλακια.
επισης τα ατομα ειναι ολιγον βαρεμενα, στο κοσμο τους.
για να καταλαβετε δειτε 2 ισλανδικες ταινιες που κυκλοφορουν.
η μια λεγεται ρεικιαβικ 987(το νουμερο δεν το θυμαμαι τυχαια το εβαλα αλλα εχει ενα νουμερο)
δειτε τις και θα καταλαβετε:lol::lol::lol:

ο ισλανδος κουρεας μου, μου "τα πηρε" λιγο παραπανω:lol::lol::lol: και ξεχασε και να με λουσει :lol::lol:

Ο φάρος στο Ηραίο

Μία άποψη του Ηραίου και της παραλίας στο βάθος

P1060942.JPG

P1060966.JPG

Τα αρχαία ερείπια

P1060940.JPG

τι ωραιο το Ηραιο! :):)και ο φαρος και η Θαλασσα:)

ποτε δεν ειναι φτηνα. το εισιτηριο ξεκιναει απο 600 ευρω τουλαχιστον και πανω.
εκτος αν κανεις μια αλχημεια και πας λονδινο και μετα ισλανδια δλδ τρεις πτησεις με πολλες ωρες σε αεροδρομια αλλα θα γλυτωσεις λεφτα.
επισης να ειστε προετοιμασμενοι να τρωτε ψαρια πρωι μεσημερι βραδυ.
στο πρωινο του ξενοδοχειου απο παστη σαρδελα μεχρι μπακαλιαρο με λαχανικα.
μονο ψαρι. και τα ψαρια τους δεν ειναι νοστιμα γιατι ειναι ωκεανησια.
θα γυρισεται και θα πλακωθητε στα σουβλακια.
επισης τα ατομα ειναι ολιγον βαρεμενα, στο κοσμο τους.
για να καταλαβετε δειτε 2 ισλανδικες ταινιες που κυκλοφορουν.
η μια λεγεται ρεικιαβικ 987(το νουμερο δεν το θυμαμαι τυχαια το εβαλα αλλα εχει ενα νουμερο)
δειτε τις και θα καταλαβετε:lol::lol::lol:

την εχω δει την ταινια, οπως και αλλες 2-3 ισλανδικες, φανταζομαι οτι ειναι κρυοκωλοι κ βαρεμενοι, ξεκομμενοι απο ολο τον κοσμο ειναι. ειναι για παρτη τους πανω στο βορρα οποτε μια το χιονι, μια η απομονωση, σιγουρα θα ειναι πυροβολημενοι. για το τοπιο θελω να παω. ποσα γλιτωνεις δηλ. μεσω αγγλιας? αξιζει τον κοπο η ταλαιπωρια, η γλιτωνεις μονο ..π.χ 100 ευρω?

την εχω δει την ταινια, οπως και αλλες 2-3 ισλανδικες, φανταζομαι οτι ειναι κρυοκωλοι κ βαρεμενοι, ξεκομμενοι απο ολο τον κοσμο ειναι. ειναι για παρτη τους πανω στο βορρα οποτε μια το χιονι, μια η απομονωση, σιγουρα θα ειναι πυροβολημενοι. για το τοπιο θελω να παω. ποσα γλιτωνεις δηλ. μεσω αγγλιας? αξιζει τον κοπο η ταλαιπωρια, η γλιτωνεις μονο ..π.χ 100 ευρω?

και τρως τις μέρες σου στα αεροδρόμια..; Σκέψου με τις καθυστερήσεις τι θα γίνεται..:(

παντως περα απο πλακα...πρεπει να ειναι ονειρεμενο μερος...
Θερμοκρασιες ειδατε? Ποια ειναι η καλυτερη εποχη χωρις πολυ κρυο?:)

Το καλοκαίρι, Γιούλη. Από Ιούνιο έως μέσα Αυγούστου. Αν σκεφτείς ότι από τις 20/8 στη Στοκχόλμη αρχίζουν να φοράνε πουλόβερ, σκέψου στην Ισλανδία τι γίνεται..μπρρρρρρρρρρ:P

και τρως τις μέρες σου στα αεροδρόμια..; Σκέψου με τις καθυστερήσεις τι θα γίνεται..:(

αν γλιτωνεις αρκετα λεφτα αξιζει τον κοπο λιγο ταλαιπωρια. 2 πτησεις ειναι ουσιαστικα. αν το δεις σαν πτηση με ανταποκριση, δεν ειναι τραγικο. εγω εχω παει π.χ σουηδια μεσω πραγας με csa. 2 πτησεις ειχα και εκει. :):):)

κοιτα αν κλεισεις απο τωρα για 6 μηνες μετα πχ. θα γλιτωσεις αρκετα.
για να σου δωσω να καταλαβεις το φθηνοτερο εισιτηριο λονδινο ρεικιαβικ κανει περιπου 230-250 ευρω
ενα αθηνα λονδινο κανει απο 80 ευρω (αν το κλεισεις 6 μηνες πριν) μεχρι 300 ευρω
και ενα φτηνιαρικο ξενοδοχειο κανει περιπου 80-100 ευρω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back