ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #561 29-06-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω τζουλς Click για ανάπτυξη... παρακαλω...δεν εκανα κατι τα δικα του ειναι στο Νυδρι και ειναι νοικιασμενα απο περυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #562 29-06-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρακαλω...δεν εκανα κατι τα δικα του ειναι στο Νυδρι και ειναι νοικιασμενα απο περυσι Click για ανάπτυξη... ουαου ! αυτα ειναι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #563 29-06-09 14:52 Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #564 29-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η Φένια '72: #565 29-06-09 14:54 Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Φένια '72: #566 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #567 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Η ιβανα έγραψε: #568 29-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ευχαριστω τζουλς Click για ανάπτυξη... παρακαλω...δεν εκανα κατι τα δικα του ειναι στο Νυδρι και ειναι νοικιασμενα απο περυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #562 29-06-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρακαλω...δεν εκανα κατι τα δικα του ειναι στο Νυδρι και ειναι νοικιασμενα απο περυσι Click για ανάπτυξη... ουαου ! αυτα ειναι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #563 29-06-09 14:52 Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #564 29-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η Φένια '72: #565 29-06-09 14:54 Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Φένια '72: #566 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #567 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Η ιβανα έγραψε: #568 29-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παρακαλω...δεν εκανα κατι τα δικα του ειναι στο Νυδρι και ειναι νοικιασμενα απο περυσι Click για ανάπτυξη... ουαου ! αυτα ειναι....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #563 29-06-09 14:52 Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #564 29-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η Φένια '72: #565 29-06-09 14:54 Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Φένια '72: #566 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #567 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Η ιβανα έγραψε: #568 29-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #564 29-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η Φένια '72: #565 29-06-09 14:54 Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Φένια '72: #566 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #567 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Η ιβανα έγραψε: #568 29-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η Φένια '72: #565 29-06-09 14:54 Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Φένια '72: #566 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #567 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Η ιβανα έγραψε: #568 29-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Φένια '72: #566 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #567 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Η ιβανα έγραψε: #568 29-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πηρα τις δυο τελευταιες εβδομαδες του Ιουλιου και τη δευτερη του Σεπτεμβρη Click για ανάπτυξη... Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #567 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Η ιβανα έγραψε: #568 29-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εμμμ τι λέμε τώρα; Εγώ προσπαθούσα παιδι μου να κλεισω στην Κεφαλλονιά αναγκαστικά Αύγουστο για λογους που προανέφερα (οχι πως κλεινουμε τότε αλλά τέλος πάντων...) και δεν έβρισκα τιποτα. Ολα κλεισμένα απο το χειμώνα με ξένους! Με τα 1000 ζορια βρηκα για Ιουλιο και με 1001 ζορια πηρα άδεια... Λευκάδα βρηκα κάπως ευκολότερα. Με όλο αυτο το στρες έχω εντελώς χαλαστεί που δεν ξέρω αν θα μπορέσω πράγματι να ηρεμήσω...Αστα βράστα... Η δική μου εποχή για διακοπές πάντως ειναι ο Σεπτέμβρης. Να παρεις μια βδομάδα Ιουλιο για να εχεις παρει μια ανάσα και μετα χτυπα 2 το Σεπτέμβρη κι εισαι ...τζιτζι Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:56 Η ιβανα έγραψε: #568 29-06-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... ετσι ειναι. αν και δε θελω πολυ ξεφαντωμα. το ξενοδοχειο κ το μερος που θα μεινω θελω να ειναι ησυχα, θελω ομως να εχω προσβαση στο ξεφαντωμα, να ειναι κοντα δηλ, αν μου τη δωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η Φένια '72: #569 29-06-09 14:57 Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κεφαλλονιά - Λευκάδα - Μάνη ειναι το μενου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #570 29-06-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Παντως οπου και να πας Ιβάνα η παρέα κάνει τη διαφορά κι οχι τοσο ο προορισμος. Αφου θες ξεφάντωμα, οπου και να πας καλά θα ειναι αυτή την εποχή. Click για ανάπτυξη... συμφωνω Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρη Γιούλη, πάμε μαζι διακοπες και δεν το ξέρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ομοίως εντελώς όμως!!! Click για ανάπτυξη... που θα πας αν επιτρεπεται? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Η Φένια '72: #571 29-06-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάντα Ιούλιο έπαιρνα διακοπές, μέχρι να μπει στη ζωή μου ο Πέτρος... η δουλειά του κλείνει τον Αύγουστο και οι αργίες και οι διακοπές είναι ανακοινώνονται στην αρχή της χρονιάς χωρίς καμία παρέκκλιση τώρα κάνω κι εγώ διακοπές με το πόπολο. Click για ανάπτυξη... Εγώ παιδια μου με το Dr. Jim ...έτσι κι αλλιως υποφέρω με τις άδειες και τις διακοπές...Πάντα όταν μπορουσε αυτος εγώ δεν και γενικότερα αυτο μας κυγηγάει θα' λεγα... Μιλάμε για φασκέλωμα να το πω......; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:01 Η Φένια '72: #572 29-06-09 15:01 Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο Ιουλιο εγώ δεν αντέχω πάντως παιδια. Με βρισκει ο Σεπτεμβρης πτώμα για αυτο και πρέπει να φυγω και το Σεπτεμβρη έστω και λιγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:05 Η Φένια '72: #573 29-06-09 15:05 που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #574 29-06-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: που θα πας αν επιτρεπεται? 18-26 Ιουλιου Κεφαλλονιά 26- 2 Αυγουστου Λευκαδα και τη δευτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη στη Μάνη κλασσικά. Ο γύρος της Μάνης ειναι το στάνταρ μας εδώ και χρόνια. Click για ανάπτυξη... ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:28 Η Φένια '72: #575 29-06-09 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ενταξει....για να ξερω που να'ρθω να σας βρω εγω φετος, στο εξοχικο μου τον Ιουλιο...και αγνωστο το Σεπτεμβρη...μαλλον κανα Κουφονησι Click για ανάπτυξη... Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #576 29-06-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Αχχ τι καλά...να ετοιμάσω και το φανάρι ή θα φέρεις δικό σου;;;; Και ...που ειναι το εξοχικό σου καλό μου;; (για να ξέρω να κρατήσω αποστάσεις ) Click για ανάπτυξη... μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:45 Η Φένια '72: #577 29-06-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:48 Η Melini έγραψε: #578 30-06-09 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μακρυα σας...κοντα στην Επιδαυρο...στο Κορφο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμμ...πάλι ψιλοκοντά είμαστε, έχω στο Πόρτο Χέλι... Click για ανάπτυξη... Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #579 30-06-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... κι εγω στο Κορφο τον Ιουλιο!! Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:52 Η Melini έγραψε: #580 30-06-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε γαταρος θα γινει! Τον προβλεπω να γινεται σαν το Τιμμυ της Αναστασιας Click για ανάπτυξη... Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.