moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η moukelis έγραψε: #881 09-10-09 14:14 Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #882 09-10-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Click για ανάπτυξη... εμενα καθολου δε με πειραζει... γιατι κι εμενα δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Η aporw έγραψε: #883 09-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Click για ανάπτυξη... ναι πειραζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Η aporw έγραψε: #884 09-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα καθολου δε με πειραζει... γιατι κι εμενα δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... φτου σου και σενα μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #885 09-10-09 14:19 Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η stellak έγραψε: #886 09-10-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:21 Η aporw έγραψε: #887 09-10-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... γιατι μονο ουρανοξυστες εχει η new york?? ασε χαλια χαλια μην πας! στειλε εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #888 09-10-09 14:22 Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #882 09-10-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Click για ανάπτυξη... εμενα καθολου δε με πειραζει... γιατι κι εμενα δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Η aporw έγραψε: #883 09-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Click για ανάπτυξη... ναι πειραζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Η aporw έγραψε: #884 09-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα καθολου δε με πειραζει... γιατι κι εμενα δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... φτου σου και σενα μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #885 09-10-09 14:19 Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η stellak έγραψε: #886 09-10-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:21 Η aporw έγραψε: #887 09-10-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... γιατι μονο ουρανοξυστες εχει η new york?? ασε χαλια χαλια μην πας! στειλε εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #888 09-10-09 14:22 Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Click για ανάπτυξη... εμενα καθολου δε με πειραζει... γιατι κι εμενα δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Η aporw έγραψε: #883 09-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Click για ανάπτυξη... ναι πειραζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Η aporw έγραψε: #884 09-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα καθολου δε με πειραζει... γιατι κι εμενα δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... φτου σου και σενα μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #885 09-10-09 14:19 Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η stellak έγραψε: #886 09-10-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:21 Η aporw έγραψε: #887 09-10-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... γιατι μονο ουρανοξυστες εχει η new york?? ασε χαλια χαλια μην πας! στειλε εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #888 09-10-09 14:22 Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα πειραζει που δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η Νεα Υορκη; Click για ανάπτυξη... ναι πειραζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Η aporw έγραψε: #884 09-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα καθολου δε με πειραζει... γιατι κι εμενα δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... φτου σου και σενα μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #885 09-10-09 14:19 Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η stellak έγραψε: #886 09-10-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:21 Η aporw έγραψε: #887 09-10-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... γιατι μονο ουρανοξυστες εχει η new york?? ασε χαλια χαλια μην πας! στειλε εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #888 09-10-09 14:22 Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εμενα καθολου δε με πειραζει... γιατι κι εμενα δεν μου αρεσει Click για ανάπτυξη... φτου σου και σενα μανουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #885 09-10-09 14:19 Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η stellak έγραψε: #886 09-10-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:21 Η aporw έγραψε: #887 09-10-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... γιατι μονο ουρανοξυστες εχει η new york?? ασε χαλια χαλια μην πας! στειλε εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #888 09-10-09 14:22 Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η stellak έγραψε: #886 09-10-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:21 Η aporw έγραψε: #887 09-10-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... γιατι μονο ουρανοξυστες εχει η new york?? ασε χαλια χαλια μην πας! στειλε εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #888 09-10-09 14:22 Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:21 Η aporw έγραψε: #887 09-10-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... γιατι μονο ουρανοξυστες εχει η new york?? ασε χαλια χαλια μην πας! στειλε εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #888 09-10-09 14:22 Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... γιατι μονο ουρανοξυστες εχει η new york?? ασε χαλια χαλια μην πας! στειλε εμενα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #888 09-10-09 14:22 Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #889 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκασιλα μου. Δε με προκαλει καθολου σαν προορισμος.Τι να δω;Τους ουρανοξυστες; Click για ανάπτυξη... ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #890 09-10-09 14:22 δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #891 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τίποτε άλλο να δει κανείς... Ε, ρεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Εσενα σου εχω πει ποσο σε συμπαθω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #892 09-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι Στελλα σοβαρα,πες μου εσυ που σου αρεσει τοσο γιατι να παω.Λονδινο θα μπορουσα να πηγαινω καθε Σαββατοκυριακο,εχει τοσο πολιτισμο,τεχνη...Η Ν.Υορκη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα ενα μεγαλο πανηγυρι. Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει η Αγγλογαλλικη εξοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:23 Η moukelis έγραψε: #893 09-10-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #894 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν εχω παει κ δεν ξερω...........χριστουγεννα πρεπει να ειναι ομως τελεια... Click για ανάπτυξη... ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #895 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε μα... κοιτα συμφωνω...οι μεγαλουπολεις στυλ Ν.Υ. και Dubai δεν με ελκυουν...γενικα η χλιδη και ο πλουτος δεν με ελκυουν...οπως κατι πολυτελειες στυλ Καναρια και Μαλδιβες κλπ...σιγουρα αυτα ειναι γουστα... αλλα πιστευω οτι εμπεριστατωμενη εικονα εχεις μονο οταν πας... Στις λιμνες της Σλοβενιας θελω να παω τωρα και Λουμπλιανα, Σκωτια, και απο τα μακρινα Καναδα Click για ανάπτυξη... χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #896 09-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σλοβενια θελω να παω κι εγω,πρεπει να ειναι πολυ ομορφα. Click για ανάπτυξη... αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η aporw έγραψε: #897 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...αν ποτε πηγαινα, τοτε θα ηθελα να παω... Αλλα και η Βιεννη τοτε ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗαν και παγωμενη Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #898 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: χαλιαα!! Τελικα μανουλιτσα ουδε μια σχεση εχουμε στα γουστα μας!! δεν πειραζει!! εμεις απλα θα βρισκομαστε στο αεροδρομιο και απλα θα βγαινουμε σε διαφορετικες πυλες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #899 09-10-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 44 45 46 47 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 45 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε βρες κανενα εκτροφειο και παμε Click για ανάπτυξη... Για νορβηγακι ειπαμε,θα παμε ή Ρουμανια ή Πολωνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #900 09-10-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: νομιζω οτι απο κεντρικη ευρωπη μακραν πιο ωραια ειναι η Πραγα..ειδικα Χριστουγεννα! Click για ανάπτυξη... ναι κουκλα...αλλα και η Βιεννη ειναι η "πλουσια" ξαδελφη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.