Melini
Διάσημο μέλος
α ρε πατριδα !πολυ ομορφη η κερκυρα, ευχαριστω παιδια απο εκει ειμαι,
αλλα σπιτι δεν εχω..γμτ !
![]()
Αστα αυτά!!! Κατά τα άλλα σου αρέσουν τα Κύθηρα!! Προδότρα!!! Απαρνείσαι το νησί σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Υπεροχα μερη κι αυτα...η επηρροη απο τους Ιταλους ειναι φανερη...Πολύ ωραία η Καστοριά!!! Κι εγώ θέλω να ξαναπάω!!! Πάντως για μένα το τοπ ήταν και θα είναι πάντα η Κέρκυρα!! Εζησα εκεί 6 χρόνια, τη ρούφηξα, την ευχαριστήθηκα με τη ψυχή μου και μου λείπει ακόμα... πανέμορφο νησί για όσους αγαπούν το πράσινο, υπέροχη πόλη, τέλειες παραλίες και δυο βήματα πιο κάτω ο παράδεισος των Παξών...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αστα αυτά!!! Κατά τα άλλα σου αρέσουν τα Κύθηρα!! Προδότρα!!! Απαρνείσαι το νησί σου![]()

ουπς ! you caught me !ετσι ειναι ! οταν εισαι απο καπου δεν το εκτιμας ! η αληθεια ειναι οτι την εχω συνηθισει τοσα χρονια που παω...αλλα ειναι τρομερη οντως..τοσο αγγλοκρατουμενη να μην ηταν και θα ηταν ακομα πιο υπεροχη..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα αντροδουλεια μου μυριζειΑστα αυτά!!! Κατά τα άλλα σου αρέσουν τα Κύθηρα!! Προδότρα!!! Απαρνείσαι το νησί σου![]()

εμεις παμε καθε χρονο στο Κουφονησι...ειμαστε λατρεις...
Και προπερσι τα Χριστουγεννα εκει ειμασταν εκει
....εχουμε φιλους μωρε γι'αυτο

Στη Συρο επισης, στη Ποσειδωνια θα μπορουσα να ζησω και μονιμα

Ειναι μια αρχοντικη Κηφισια

ria23
Διάσημο μέλος
Θα σου πω
Μονο πρωτα...να σε ρωτησω κατι...Στην Ελλαδα...που δεν την ανεφερες στους στοχους σου...
Εχεις ταξειδεψει?
Μια απο τις ωραιοτερες πολεις που εχω δει....Ελλαδα και εξωτερικο, ειναι η Καστορια...Αυτη τη πολη την ερωτευτηκα...με μαγεψε η λιμνη της....και τα πουλια![]()
καστορια ειχε περασει η αδερφη μου..μετα ξαναεδωσε και περασε αθηνα..ειναι τελεια πολη και μαγευτικη..
υπαρχουν τοσα μερη στην ελλαδα ..εγω θα σας δειξω το χωριο μου..ελευθερο κονιτσης ιωαννινων..

απλα τελειο..
Συνημμένα
Melini
Διάσημο μέλος
εμενα αντροδουλεια μου μυριζει
εμεις παμε καθε χρονο στο Κουφονησι...ειμαστε λατρεις...Και προπερσι τα Χριστουγεννα εκει ειμασταν εκει
....εχουμε φιλους μωρε γι'αυτο
Στη Συρο επισης, στη Ποσειδωνια θα μπορουσα να ζησω και μονιμα
Ειναι μια αρχοντικη Κηφισια![]()
Γαλησσά και Ντέλαγκράτσια, και ας μου'ρθει συγκοπη.....
Πολύ ωραία η Σύρος! Εμένα μου άρεσε ένα καφενεδάκι στην Ανω Σϋρα με εκπληκτική θέα στο λιμάνι (το έλεγαν Φραγκοσυριανή) και η συνοικία των καπετάνιων με τα τεράστια αριστοκρατικά σπίτια στην Ερμούπολη
konstans
Περιβόητο μέλος
Πω-πω, πραγματικά πανέμορφες φωτογραφίες!!!καστορια ειχε περασει η αδερφη μου..μετα ξαναεδωσε και περασε αθηνα..ειναι τελεια πολη και μαγευτικη..
υπαρχουν τοσα μερη στην ελλαδα ..εγω θα σας δειξω το χωριο μου..ελευθερο κονιτσης ιωαννινων..
απλα τελειο..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πατριδα!!!καστορια ειχε περασει η αδερφη μου..μετα ξαναεδωσε και περασε αθηνα..ειναι τελεια πολη και μαγευτικη..
απλα τελειο..

Εγω ειμαι απο τη Πυρσογιαννη

το Κεφαλοχωρι του δημου Μαστοροχωριων...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα βαπορια ε?Γαλησσά και Ντέλαγκράτσια, και ας μου'ρθει συγκοπη.....
Πολύ ωραία η Σύρος! Εμένα μου άρεσε ένα καφενεδάκι στην Ανω Σϋρα με εκπληκτική θέα στο λιμάνι (το έλεγαν Φραγκοσυριανή) και η συνοικία των καπετάνιων με τα τεράστια αριστοκρατικά σπίτια στην Ερμούπολη
εκει μενουμε...Στοχος μολις αποκαταστησουμε τα καμαρια μας με τις σπουδες τους να παμε εκει...
ria23
Διάσημο μέλος
Πατριδα!!!
Εγω ειμαι απο τη Πυρσογιαννη
το Κεφαλοχωρι του δημου Μαστοροχωριων...
παγουρου και συ καλε?????

αρε πατριδα!!!!πυρσογιαννη δεν εχω παει ακομη αλλα που θα μου παει τωρα που εχουμε τουτου!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα παω κι εγω στο χωριο σου...πανεμορφο ειναιπαγουρου και συ καλε?????
αρε πατριδα!!!!πυρσογιαννη δεν εχω παει ακομη αλλα που θα μου παει τωρα που εχουμε τουτου!!!!

Να'το και το δικο μου...πετροχτιστο

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Γαλησσά και Ντέλαγκράτσια, και ας μου'ρθει συγκοπη.....
Τέλεια παραλία στην Γαλησσά;;;
Αυτό που με είχε εντυπωσιάσει στη Σύρο, έκτος από την φυσική ομορφιά, ήταν το πολύ ωραίο φαγητό (γύρισα 3 κιλα+) και οι άπειρες γάτες! (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) Στρουμπουλές γιαλυστερές χαδιάρες γάτες!!! Σούπερ ήταν. Αφού είχα μπανίσει ένα γατί σε ένα σπίτι και όποτε έβγαινα από το ξενοδοχείο πήγαινα και το έβγαζα φωτογραφιές. Ένας ποτροκαλί κούκλος ήταν....

αααχ έρωτας!!!Ένα κακό βρήκα στη Σύρο όμως. Πολλά σκαλοπάτια. Πάαααρα πολά.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειδικα στην Ανω Συρο ε?Τέλεια παραλία στην Γαλησσά;;;
Αυτό που με είχε εντυπωσιάσει στη Σύρο, έκτος από την φυσική ομορφιά, ήταν το πολύ ωραίο φαγητό (γύρισα 3 κιλα+) και οι άπειρες γάτες! (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) Στρουμπουλές γιαλυστερές χαδιάρες γάτες!!! Σούπερ ήταν. Αφού είχα μπανίσει ένα γατί σε ένα σπίτι και όποτε έβγαινα από το ξενοδοχείο πήγαινα και το έβγαζα φωτογραφιές. Ένας ποτροκαλί κούκλος ήταν....αααχ έρωτας!!!
Ένα κακό βρήκα στη Σύρο όμως. Πολλά σκαλοπάτια. Πάαααρα πολά.

πραγματι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδικα στην Ανω Συρο ε?πραγματι...
Και άντε να ανεβαίνεις τόσα σκαλοπάτια με 2 βαλίτσες, γιατί δεν ήξερα κι εγώ η ανίδεη και πήρα όλη μου την προίκα. Σε όλες μου τις διακοπές πήγαινα δεν πήγαινα από το πιάσιμο.
Πάντως από τις Κυκλάδες νομίζω ότι η Σύρος και η Νάξος είναι τα αγαπημένα μου.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μου κανεις πλακα? ειχες ευκαιρια να πας κενυα και δεν πηγες ? ααααααα ! να παω εγω στη θεση σου ?
παντως να πας ιαπωνια, πρεπει να ειναι τελεια, θελω πολυ να παω και εγω. αλλα δυσκολο προς το παρον, ειναι πολυ ακριβο ταξιδι για μενα αυτ τη στιγμη, γυρω στα 4-5.000 κοστιζει....καποια στιγμη αργοτερα θα το κανω ομως..σιγουρα
μη νομιζεις πως θα περνουσαμε καλα στην κενυα. Θα μεναμε σε σκηνες κοντα στον ερευνητικο σταθμο, θα μετρουσαμε ζωακια μεσα στη ζουγκλα με τον κινδυνο να μας επιτεθει ελεφαντας (περυσι τους γυρισε το jeep και τους ελεγε ο καθηγητης να σκασουν και να σταματησουν να γελανε και αυτοι συνεχιζαν και ο ελεφαντας γινοταν ολο και πιο επιθετικος. Παραλιγο και θα εβλεπαν τις ζεβρες αναποδα
). Ακουγεται ωραιο και ενδιαφερον να πας στην κενυα, αλλα δεν θα εχεις την ανεση που θα εχεις αν κανεις σαφαρι. Εκανα ενα field exercise τον δεκεμβρη εδω (πηγαμε να καταγραψουμε τον αριθμο και τα ειδη των ελαφιων σε ενα παρκο) και περασα πολυ χαλια. Φαντασου να εισαι στην κενυα με τον φοβο να σε τσιμπησει κουνουπι και να σου μεταδωσει ελωνοσια ή κιτρινο πυρετο.Για τοκυο μου βγαινει αρκετα φθηνο σε σχεση με σενα. Ειναι γυρω στα 1500 ευρω για 7 μερες (ξενοδοχειο και αεροπορικο εισιτηριο). Ανταρκτικη θα παω οπωσδηποτε καποια στιγμη στη ζωη μου. Θελω πολυ να δουλεψω εκει για κανενα μηνα στον ερευνητικο σταθμο. Μας ελεγε ο καθηγητης της φυσιολογιας πως περασε και μας εδειξε φωτογραφιες και ηταν φανταστικα. Το ιδιο ωραια ειναι και στην γροινλανδια! Ενας φιλος μου δανος πηγε και ειδα φωτογραφιες και ηταν τελεια! Μονο που το γαλα ηταν πανακριβο, οπως και τα λαχανικα!
Απο ελλαδα εχετε να μου προτεινετε κανενα μερος; Εχω παει μεχρι αθηνα, αλεξ/πολη. Πιο νοτια δεν ετυχε να παω. Απο δυτικα εχω παει μεχρι φλωρινα και κοζανη. Απο νησια εχω παει μονο σκοπελο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φυγαμε 3 η ωρα απο το γραφειο και στις 7 βλεπαμε τη συναυλια του Ορφεα Περιδη εκει
...(αεροπλανο μεχρι τη Ροδο και δελφινι μεχρι τη Συμη)Ο μεγαλυτερος παραδοσιακος οικισμος της Ελλαδας...
Ενα θεατρικο σκηνικο...μην αναζητησετε παραλιες...δεν εχει...μονο μια παραμυθενια χωρα...
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
μη νομιζεις πως θα περνουσαμε καλα στην κενυα. Θα μεναμε σε σκηνες κοντα στον ερευνητικο σταθμο, θα μετρουσαμε ζωακια μεσα στη ζουγκλα με τον κινδυνο να μας επιτεθει ελεφαντας (περυσι τους γυρισε το jeep και τους ελεγε ο καθηγητης να σκασουν και να σταματησουν να γελανε και αυτοι συνεχιζαν και ο ελεφαντας γινοταν ολο και πιο επιθετικος. Παραλιγο και θα εβλεπαν τις ζεβρες αναποδα).
Απο ελλαδα εχετε να μου προτεινετε κανενα μερος; Εχω παει μεχρι αθηνα, αλεξ/πολη. Πιο νοτια δεν ετυχε να παω. Απο δυτικα εχω παει μεχρι φλωρινα και κοζανη. Απο νησια εχω παει μονο σκοπελο![]()
και ξαναλεω ! γιατι δεν πηγες ????????????//// αααααααα

αυτα αξιζουν στη ζωη..και ας ειναι και ριψοκινδυνα
τελοσπαντων...απο ελλαδα αρκετα μερη. μπορεις να κανεις το γυρο της πελοππονησου με εμφαση στα νοτια της. εναι σουπερ. γυθειο, κορωνη, μεθωνη, μανη, πυλος, μυστρας, σπαρτη, μονεμβασια, και αλλα πολλα ομορφα μερη.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν το ταξειδι μας στη Συμη...
Ο μεγαλυτερος παραδοσιακος οικισμος της Ελλαδας...
Ενα θεατρικο σκηνικο...μην αναζητησετε παραλιες...δεν εχει...μονο μια παραμυθενια χωρα...
θελω πολυ να παω συμη, εχω ακουσει τα καλυτερα

γενικα τα δωδεκανησα εινια κουκλακια νησια, εγω πηγα λερο πριν 2 χρονια και ενθουσιαστηκα. ναι λερο ! ειναι πανεμορφο νησι και πολυ παρεξηγημενο. και οι λειψοι υπεροχοι, τα νερα του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο το αρχαιολογικο μουσειο της ΕρμουποληςΤέλεια παραλία στην Γαλησσά;;;
Αυτό που με είχε εντυπωσιάσει στη Σύρο, έκτος από την φυσική ομορφιά, ήταν το πολύ ωραίο φαγητό (γύρισα 3 κιλα+) και οι άπειρες γάτες! (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) Στρουμπουλές γιαλυστερές χαδιάρες γάτες!!! Σούπερ ήταν. Αφού είχα μπανίσει ένα γατί σε ένα σπίτι και όποτε έβγαινα από το ξενοδοχείο πήγαινα και το έβγαζα φωτογραφιές. Ένας ποτροκαλί κούκλος ήταν....αααχ έρωτας!!!
Ένα κακό βρήκα στη Σύρο όμως. Πολλά σκαλοπάτια. Πάαααρα πολά.

Φυσικα απαγορευοταν η φωτογραφηση

Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να πας ερωτευμενηθελω πολυ να παω συμη, εχω ακουσει τα καλυτερα
γενικα τα δωδεκανησα εινια κουκλακια νησια, εγω πηγα λερο πριν 2 χρονια και ενθουσιαστηκα. ναι λερο ! ειναι πανεμορφο νησι και πολυ παρεξηγημενο. και οι λειψοι υπεροχοι, τα νερα του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool