ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
το τελειο θεμα
εγω εχω παει
αγγλια, γαλια, ιρλανδια, ολλανδια, δανια, σκωτια, ισλανδια, ισπανια, ιταλια, κουβα, αιγυπτο, τουρκια, ιρακ, παλαιστινη, κυπρο και στα κατεχομενα, ρωσια, τσεχια, ουγγαρια, σλοβενια, σλοβακια, νοτια αφρικη, πολωνια, ισραηλ, σε ολες τις σκανδιναβικες χωρες κτλ
και σε αλλες χωρες που δε θυμαμαι.
θελω ομως να παω στη τανζανια, στο θιβετ, στο περου και στη παταγονια
επισης θελω να παω στο βορειο πολο (ισως αυτο να ειναι το πιο ακριβο ταξιδι που υπαρχει)
τα ταξιδια για μενα ειναι η ωραιοτερη διασκεδαση ever![]()
Σε μισώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εχω πόρωση με Γερμανία!Οκ κ η Αυστρία είναι στα τοπ μου ...έτσι είναι..????????????ξέρω ότι έχει πολύ ποδήλατο!!!ΤΕΛΕΙΟ????Τί να πω, ήταν απλά τέλειο.
Στο συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι πολύ όμορφο μέρος. Έχει τα πάντα(καλά και κακά), έχει μέρη απίστευτα όμορφα. συμβουλή μου αν πας, να κανονίσεις καμιά εκδρομή εκτός πόλης, θα ξετρελαθείς![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αχά! Ωραίο θεματάκι! Λοιπόν εγώ έχω ταξιδέψει αρκετά κυρίως λόγω της δουλειάς μου αλλά και με παρέα. Έχω πάει Μεξικό, Τυνησία, Μαρόκο, Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο, Τσεχία, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία. Πολωνία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Μάλτα και ίσως και να ξεχνάω καμία. Εάν με ρωτήσετε, η αγαπημένη μου είναι με διαφορά η Ισπανία, όπου θα μπορούσα να μείνω για πάντα!
παιδι μου εσυ εχεις ξεσκιστει ! το μεξικο πως ηταν? θελω πολυ να παω

Melini
Διάσημο μέλος
(να βγει και κάτι καλό από το γάμο
)Το Άμστερνταμ είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο
Μια πόλη γεμάτη κανάλια, χρωματιστά σπίτια, γελαστούς ανθρώπους και πολλά μα πάρα πολλά ποδήλατα!!! Το μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου είναι ότι είναι λίγο ακριβός προορισμός. Πάντως δεν ήθελα να φύγω 
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η Πράγα δεν μου άρεσε..Το φετεινό μας σχέδιο είναι για Πράγα, ταξίδι του μέλιτος(να βγει και κάτι καλό από το γάμο
)
Το Άμστερνταμ είναι Τ Ε Λ Ε Ι ΟΜια πόλη γεμάτη κανάλια, χρωματιστά σπίτια, γελαστούς ανθρώπους και πολλά μα πάρα πολλά ποδήλατα!!! Το μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου είναι ότι είναι λίγο ακριβός προορισμός. Πάντως δεν ήθελα να φύγω
![]()
Ξέρω η πιο παρμυθένια πολή αλλα΄...οι ανθρωποι είναι ξινοί..Αμστερνταμ θα πάω ...κάνεις καλή διαφήιμση...να βρω χρόνο μόνο!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
οντως.
εχω παει πολλα ταξιδια με τη δουλεια και πολλα για βολτα. αλλα λογω της δουλειας εχουν αρχισει να μου αρεσουν τα πιο δυσκολα ταξιδια.
π.χ. ταξιδι με τον υπερσυβηρικο
η να να ανεβω στο ματσου πιτσου
το επομενο που προγραμματιζω ειναι σαφαρι (φωτογραφικο) στη κενυα ξεκινωντας απο το κιλιμαντζαρο. αυτο το ταξιδι δεν παιζεται.
θα δουμε τη μεγαλη μεταναστευση των ζωων. θεικο
μα αυτα ειναι τα καλυτερα. ταξιδια με θεμα και αφορμη. σαφαρι θελω και γω. το ξερεις οτι σε ζηλευουμε ολες εδω μεσα ετσι ?

konstans
Περιβόητο μέλος
Μίλησε και η άλλη...για να μην πω τίποτε χειρότερο![]()
.Που έχεις πάει εσύ καημένη μου κυρία;;;Όχι, το παίρνω πίσω(Παρασκευάς, Μελίνα, μικρά, θα πέσει πολύ κατούρημαοντως.
εχω παει πολλα ταξιδια με τη δουλεια και πολλα για βολτα. αλλα λογω της δουλειας εχουν αρχισει να μου αρεσουν τα πιο δυσκολα ταξιδια.
π.χ. ταξιδι με τον υπερσυβηρικο
η να να ανεβω στο ματσου πιτσου
το επομενο που προγραμματιζω ειναι σαφαρι (φωτογραφικο) στη κενυα ξεκινωντας απο το κιλιμαντζαρο. αυτο το ταξιδι δεν παιζεται.
θα δουμε τη μεγαλη μεταναστευση των ζωων. θεικο
με προκαλεις?????![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Πάντως εάν νομίζετε ότι έχει η Αθήνα κίνηση, που να πάτε στο Μεξικό, 20 εκ. άνθρωποι σε μια πόλη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
το τελειο θεμα
εγω εχω παει
αγγλια, γαλια, ιρλανδια, ολλανδια, δανια, σκωτια, ισλανδια, ισπανια, ιταλια, κουβα, αιγυπτο, τουρκια, ιρακ, παλαιστινη, κυπρο και στα κατεχομενα, ρωσια, τσεχια, ουγγαρια, σλοβενια, σλοβακια, νοτια αφρικη, πολωνια, ισραηλ, σε ολες τις σκανδιναβικες χωρες κτλ
και σε αλλες χωρες που δε θυμαμαι.
θελω ομως να παω στη τανζανια, στο θιβετ, στο περου και στη παταγονια
επισης θελω να παω στο βορειο πολο (ισως αυτο να ειναι το πιο ακριβο ταξιδι που υπαρχει)
τα ταξιδια για μενα ειναι η ωραιοτερη διασκεδαση ever![]()
Εσύ τώρα τι μιλάς;;;
Τώρα μ'έπιασε απελπισία!! Πρέπει να πάω σε τόσα μέρη ακόμα...
Λοιπόν, εγώ έχω κάνει ταξίδι με σακίδιο και εισητήριο απεριορίστων διαδρομών με το τρένο (Interrail). Λετσοτουρισμός που λέμε στα ελληνικά
Πήγα Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία... μετά τέλειωσε το εισητήριο και αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω 
ιβανα
Επιφανές μέλος
Το Μεξικό ήταν φανταστικό, είναι ένα από τα ταξίδια που αξίζει να πας και οι Μεξικάνοι σαν λατίνοι έχουν πολλά κοινά με εμάς! Το μόνο κακό ήταν ότι είναι λίγο επικίνδυνο (δεν λέει να κυκλοφορεί μόνη της μια γυναίκα) γιατί υπάρχει πολύ φτώχεια και πείνα σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Πάντως εάν νομίζετε ότι έχει η Αθήνα κίνηση, που να πάτε στο Μεξικό, 20 εκ. άνθρωποι σε μια πόλη!!
αντε ρε συ ! 20 εκατομ. σε μια πολη? πω πω εκει πρεπει να γινεται πανικος απο κορνες και κινηση. εχει πολυ το ινδιανικο στοιχειο ?

Melini
Διάσημο μέλος
α ξεχασα να πω γερμανια, τυνησια, ιορδανια, συρια, λιβανο, σαουδικη αραβια, κουβειτ

vickymoon
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Εγώ έχω κάνει μερικά φτωχά ταξιδάκια αλλά αν ζούσα μέσα σε ένα αεροπλάνο ή αεροδρόμιο θα ήμουν σίγουρα στο φυσικό μου χώρο...
Ολλανδία έχω πάει 2 φορές και την έχω γυρίσει, Παρίσι 2, Αγγλία έχω πάει 3, την έχω γυρίσει, έχω μείνει κι 6 μήνες, 2 στη Σκωτία και χειμώνα και καλοκαίρι, Κύπρο 2, Ταϊλάνδη, Γερμανία και τοπ - τοπ - τοπ προορισμός για μένα και ταξίδι που έχω σκοπό να το κάνω μέχρι να μην μπορώ να περπατήσω είναι η Νέα Υόρκη

Ταξίδι ζωής ένα: οδικό cross-country από το Μέιν στην Καλιφόρνια και πείτε με όσο θέλετε τρελή

konstans
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
α ξεχασα να πω γερμανια, τυνησια, ιορδανια, συρια, λιβανο, σαουδικη αραβια, κουβειτ
Εσύ πρόσεχε, γιατί ξέρω και που μένεις

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ταξίδι ζωής ένα: οδικό cross-country από το Μέιν στην Καλιφόρνια και πείτε με όσο θέλετε τρελή![]()
με κουφανες τωρα και δεν εισαι καθολου τρελη. θελω και εγω να το κανω αυτο, αν εννοεις τη διαδρομη route 66 θελω να την κανω οδικως. αλλα μαλλον ονειρο θα μεινει..

Melini
Διάσημο μέλος
εχω παει και στη μποτσουανα![]()
Εσύ παιδί μου έχεις κυριολεκτικά γυρίσει όλο τον κόσμο!!! Πότε θα πάμε για καφέ;;; Πρέπει να μου τα πεις ΟΛΑ!!! (Και να βρεις μια βαλίτσα που θα με χωράει για να με παίρνεις μαζί σου...)
Όσοι δχεδιάζετε ταξίδι για Αμστερνταμ, να πάτε για καφέ στο De Jaeren, κoντά στο Πανεπιστήμιο και το Hotel de l'Europe, κσι εκδρομή στο Edam!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω!Η Ολλανδία είναι όλη πανέμορφη, όχι μόνο το Άμστερνταμ. Οι εξοχές της ΔΕΝ υπάρχουν
Εγώ έχω κάνει μερικά φτωχά ταξιδάκια αλλά αν ζούσα μέσα σε ένα αεροπλάνο ή αεροδρόμιο θα ήμουν σίγουρα στο φυσικό μου χώρο...
Ολλανδία έχω πάει 2 φορές και την έχω γυρίσει, Παρίσι 2, Αγγλία έχω πάει 3, την έχω γυρίσει, έχω μείνει κι 6 μήνες, 2 στη Σκωτία και χειμώνα και καλοκαίρι, Κύπρο 2, Ταϊλάνδη, Γερμανία και τοπ - τοπ - τοπ προορισμός για μένα και ταξίδι που έχω σκοπό να το κάνω μέχρι να μην μπορώ να περπατήσω είναι η Νέα Υόρκη
Ταξίδι ζωής ένα: οδικό cross-country από το Μέιν στην Καλιφόρνια και πείτε με όσο θέλετε τρελή![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
αμερικανιαΤαξίδι ζωής ένα: οδικό cross-country από το Μέιν στην Καλιφόρνια και πείτε με όσο θέλετε τρελή![]()

συμφωνω μαζι σου πολυ ωραιο ταξιδι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.