ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οταν φυγουν ολοι ο γαμπρος θα σε παρει αγκαλια, θα σε βουτηξει στη θαλασσα.....και μετα....και μετα βουτια για μπανιο![]()

εδω παιδι μου εχεις βρει υποψηφιους αγοραστες....Την Δευτέρα το πρωι γύρισα απο Χανιά. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με το μέρος. Έχω ζήσει ένα χρόνο εκεί και άνετα θα έμενα και μόνιμα.
Δεν ήξερα ότι η Γαυδος εχει τοσους οπαδούς.Μήπως να την εκμεταλευτώ την περιουσία μου εκεί τελικά;
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

εχουμε ενα καρο νησια να παμε, και ολα διαφορετικα. κυκλαδες, δωδεκανησα, ιονιο, βορειο αιγαιο, κρητη, τι να λεμε τωρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
εγω σοβαρα μιλουσα 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
και ξαναρωτω. εκεινο το ταξιδι εξωτερικο, θα το κανουμε?εγω σοβαρα μιλουσα
![]()
Εγώ είπα οτι ακολουθώ. Εξωτερικό και εσωτερικό! Βέβαια μια και αναφέρθηκε η Φλωρεντία, δηλώνω μια ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά είμαι καλόβολος άνθρωπος εγώ. Όπου και να με βάλετε "ναι" θα πω.

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ είπα οτι ακολουθώ. Εξωτερικό και εσωτερικό! Βέβαια μια και αναφέρθηκε η Φλωρεντία, δηλώνω μια ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά είμαι καλόβολος άνθρωπος εγώ. Όπου και να με βάλετε "ναι" θα πω.![]()
αληθεια? αρα εχουμε εσενα (το ονομα σου δεν ξερω), τη γιουλη που ειπε ναι (σιγα μη δεν ελεγε), εμενα, τη βικυ αν θελει ακομα, ποιος αλλος παιδια????

φλωρεντια, τοσκανη σιενα?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν μας λες κι απο που ειναι?Φωτο από ταξίδια :

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω δεν θα ερθω...εχω το Χρηστο με εξετασεις και τα μωρα....αληθεια? αρα εχουμε εσενα (το ονομα σου δεν ξερω), τη γιουλη που ειπε ναι (σιγα μη δεν ελεγε), εμενα, τη βικυ αν θελει ακομα, ποιος αλλος παιδια????
φλωρεντια, τοσκανη σιενα?
απλα ψηφισα για εσας
τελος Ιουνιου παμε καθε χρονο στο Κουφονησι...(εκτος αν ερθετε εκει
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτοι οι ανθρωποι μου αρεσουνΕγώ είπα οτι ακολουθώ. Εξωτερικό και εσωτερικό! Βέβαια μια και αναφέρθηκε η Φλωρεντία, δηλώνω μια ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά είμαι καλόβολος άνθρωπος εγώ. Όπου και να με βάλετε "ναι" θα πω.![]()

να ζησεις κοπελαρα μου!
ιβανα
Επιφανές μέλος
εγω δεν θα ερθω...εχω το Χρηστο με εξετασεις και τα μωρα....απλα ψηφισα για εσας
τελος Ιουνιου παμε καθε χρονο στο Κουφονησι...(εκτος αν ερθετε εκει
)
αααααααα και εγω νομιζα οτι μπορεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω θα το ηθελα πολυ...αααααααα και εγω νομιζα οτι μπορεις![]()

Ιωαννα μηπως εφοσον το θελεις πολυ να ανοιξεις ενα ειδικο θεμα για αυτη την εκδρομη...ή ισως εφοσον κατασταλλαξετε στο μερος και στις ημερομηνιες, μετα να το ανοιξεις...
Να γραψεις π.χ. Εκδρομη στη Φλωρεντια...
Προσεξε ομως θελει δουλεια το θεμα...
Να μιλησετε με γραφειο ταξειδιων για
Εισιτηρια, διαμονη, ισως ξεναγο κλπ....
Μπορω να σας βοηθησω με το δικο μου πρακτορειο που συνεργαζομαι στη δουλεια...

ιβανα
Επιφανές μέλος
Φωτο από ταξίδια :
μην πεις που ειναι, ασε να γινει κουιζ. μμμμμ ειναι βορεια ευρωπη σιγουρα....
γερμανια ? 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

μεχρι και ξεναγησεις μπορει να σας κανει
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω λεω Ιταλιαμην πεις που ειναι, ασε να γινει κουιζ. μμμμμ ειναι βορεια ευρωπη σιγουρα....γερμανια ?
![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
κι εγω θα το ηθελα πολυ...
Ιωαννα μηπως εφοσον το θελεις πολυ να ανοιξεις ενα ειδικο θεμα για αυτη την εκδρομη...ή ισως εφοσον κατασταλλαξετε στο μερος και στις ημερομηνιες, μετα να το ανοιξεις...
Να γραψεις π.χ. Εκδρομη στη Φλωρεντια...
Προσεξε ομως θελει δουλεια το θεμα...
Να μιλησετε με γραφειο ταξειδιων για
Εισιτηρια, διαμονη, ισως ξεναγο κλπ....
Μπορω να σας βοηθησω με το δικο μου πρακτορειο που συνεργαζομαι στη δουλεια...![]()
νομιζω οτι και η βικυ μπορει να μας βοηθησει, μιας και εχει η ιδια γραφειο, ή εσυ με το πρακτορειο της δουλειας σου.

το θεμα ειναι να μαζευτουμε και να το αποφασισουμε. αν δουμε αρκετες συμμετοχες θα ανοιξουμε και θεματακι, ολα θα γινουν

κατσε να δουμε ποιες θα τσιμπησουν
ιβανα
Επιφανές μέλος
Επισης αν τυχον αποφασισετε για Λισσαβωνα εχω τη κολλητη μου εκει που θα σας βοηθησει ΣΤΑ ΠΑΝΤΑμεχρι και ξεναγησεις μπορει να σας κανει
![]()

Melini
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ούτε κι εγώ μπορώ, η άδειά μου είναι φιξαρισμένη εδώ και καιρό και εξαρτάται και από τον Πέτρο και από τις συναδέλφους... πάντως, πριν το εξωτερικό, θα μπορούσαμε να οργανώσουμε καμιά ημερήσια εξόρμηση (μια Κυριακή ας πούμε) εδώ κοντά. Αφού έχουμε και πρακτόρισσα στο φόρουμ μπορούμε να κανονίσουμε για λεωφορείο. Σε απόσταση 2 ωρ΄ψν από Αθήνα έχει πολλούς προορισμούς...![]()
κριμα...
ωστοσο μπορουμε να κανονισουμε και κατι τετοιο σε πρωτη φαση
Eγώ κορίτσια επειδή Ιταλία έχω πάει 30.000 φορές και συνεχίζω να πηγαίνω δεν μου λέει κάτι. Εγώ λέω Λισσαβώνα ή Άμστερνταμ![]()
αν εχεις παει τοσο πολυ εχεις δικιο..αμστερνταμ εχω παει δεν τρελαινομαι να ξαναπαω αμεσα..για λισαβωνα η αιγυπτο η μαροκο που προαναφερθηκε ειμαι μεσα ομως

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
μην πεις που ειναι, ασε να γινει κουιζ. μμμμμ ειναι βορεια ευρωπη σιγουρα....γερμανια ?
![]()
Ν. Ιταλία είναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool