Ταξίδιααααα

Ούτε κι εγώ μπορώ, η άδειά μου είναι φιξαρισμένη εδώ και καιρό και εξαρτάται και από τον Πέτρο και από τις συναδέλφους... πάντως, πριν το εξωτερικό, θα μπορούσαμε να οργανώσουμε καμιά ημερήσια εξόρμηση (μια Κυριακή ας πούμε) εδώ κοντά. Αφού έχουμε και πρακτόρισσα στο φόρουμ μπορούμε να κανονίσουμε για λεωφορείο. Σε απόσταση 2 ωρ΄ψν από Αθήνα έχει πολλούς προορισμούς...:)

Από Αλάσκα το πήγαμε Φλωρεντία και μετά κάπου 2 ώρες από την Αθήνα;:down:

Καλά ας πάμε για ένα καφέ κάπου στο Μοναστηράκι και αυτό πάλι το βλέπουμε....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω οτι και η βικυ μπορει να μας βοηθησει, μιας και εχει η ιδια γραφειο, ή εσυ με το πρακτορειο της δουλειας σου. :)
το θεμα ειναι να μαζευτουμε και να το αποφασισουμε. αν δουμε αρκετες συμμετοχες θα ανοιξουμε και θεματακι, ολα θα γινουν :D
κατσε να δουμε ποιες θα τσιμπησουν
Ε τοτε η βικυ:up::up:
Ούτε κι εγώ μπορώ, η άδειά μου είναι φιξαρισμένη εδώ και καιρό και εξαρτάται και από τον Πέτρο και από τις συναδέλφους... πάντως, πριν το εξωτερικό, θα μπορούσαμε να οργανώσουμε καμιά ημερήσια εξόρμηση (μια Κυριακή ας πούμε) εδώ κοντά. Αφού έχουμε και πρακτόρισσα στο φόρουμ μπορούμε να κανονίσουμε για λεωφορείο. Σε απόσταση 2 ωρ΄ψν από Αθήνα έχει πολλούς προορισμούς...:)
αυτο ειναι μια πολυ καλη ιδιεα!:up: Ενα πουλμαν γεματο Mycat:up:
ποια θα κανει τη Βουγιουκλω?:lol:
Ν. Ιταλία είναι:)
μοιαζει πολυ:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε γκρινιαρες!:P Παμε μια Κυριακη μονοημερη και καντε και αυτο στο εξωτερικο....Καλη διαθεση να υπαρχει!! Αυτο ειναι το βασικο συστατικο της καλης παρεας:)

Μην απογοητεύεσαι βρε συ!!! :D Όσοι μπορούν θα πάνε εξωτερικό. Και καφέ στο Μοναστηράκι θα πάμε, απλά προτείνω κάτι που θα μπορούσε να γίνεται τακτικά για να βλεπόμαστε και να διασκεδάζουμε... δε σημαίνει ότι εσύ δε θα πας Μαρόκο :D

μπορουμε να παμε μονοημερη, και εκει να συζητησουμε τα του εξωτερικου χε χε χε :P

Ε τοτε η βικυ:up::up:

αυτο ειναι μια πολυ καλη ιδιεα!:up: Ενα πουλμαν γεματο Mycat:up:
ποια θα κανει τη Βουγιουκλω?:lol:

μοιαζει πολυ:up:

Εχω ένα μυστικό κρυμμένο στηνς καρδιάς τα βάθη...
κάνεις δε θα το μάθει και ποτέ δε θα το πω...
:lol::lol::lol:
Να φέρω και το ακορντεόν μου;

μπορουμε να παμε μονοημερη, και εκει να συζητησουμε τα του εξωτερικου χε χε χε :P
Μεσα στο Πουλμαν θα τραγουδαμε το "εχω ενα μυστικο.... στη Λισσαβωνα πως θα παω":lol::lol::lol:

Το επομενο μου ταξιδι θα ειναι σιγουρα στην ιαπωνια. Ευτυχως ειναι πιο κοντα απο εδω και εχω αρκετους γνωστους στην osaka και στο kyoto, οποτε θα δω καλυτερα τα αξιοθεατα :D

Να πας! Είναι πανέμορφη η Ιαπωνία! Ειδικά το μήνα Μάρτη που ανθίζουν οι κερασιές..όνειρο!! Ο πατέρας μιας φίλης μου, παλιός ναυτικός, λέει ότι αν ήταν να μείνει μόνιμα σε ένα μέρος του κόσμου, αυτό θα ήταν η Ιαπωνία. Έχει περάσει 6 μήνες της ζωής του εκεί και ήταν πολύ λίγο!

και απο νησια αγαπω τρελα τα κυθηρα. :rolleyes::rolleyes:

Me, too!!:)

Καλά, μην σας απογοητεύω. Θα πάρουμε το ΚΤΕΛ και θα πάμε μέχρι τον Ωρωπό.
Μου θέλετε και πούλμαν.... 5 άντε 6 να μαζευόμαστε όλες όλες.
Η μια θα έχει το ακορντεόν, η άλλη θα κάνει την Βουγιουκλάκη, μια δεν θα πρέπει να κάνει και τον Παπαμιχαήλ; Πόσες μενουν για να κάνουν τα φωνητικά;

Ανταρκτικη θα παω οπωσδηποτε καποια στιγμη στη ζωη μου. Θελω πολυ να δουλεψω εκει για κανενα μηνα στον ερευνητικο σταθμο. Μας ελεγε ο καθηγητης της φυσιολογιας πως περασε και μας εδειξε φωτογραφιες και ηταν φανταστικα.

Τι το 'θελες αυτό; :cry::cry:

αστα και εγω θελω να παω ιαπωνια, και τοκιο αλλα κυριως παραεξω..το εχω ομως ψαξει απο τιμες κ ειναι απλησιαστο για μενα αυτη τη στιγμη...:( μιλαμε για 5-6 χιλιαρικα μονο το ταξιδι και η διαμονη :(:( για 15 μερες περιπου αν θυμαμαι καλα..δε θα εχεις και πανω σου χρηματα? πρεπει να μαζευω λεφτα ενα χρονο για να παω...και πρεπει να βρω και αναλογη παρεα να εχει και αυτη τα λεφτα κ το χρονο...δυσκολα ταξιδια αυτα :happy::happy:

ειναι ονειρο τα κυθηρα, αυτο το καστρο, αυτο το καστρο.....:rolleyes:

Η μια θα έχει το ακορντεόν, η άλλη θα κάνει την Βουγιουκλάκη, μια δεν θα πρέπει να κάνει και τον Παπαμιχαήλ; Πόσες μενουν για να κάνουν τα φωνητικά;
Bρε σε ενα βανακι θα εχει πιο πλακα:P...τωρα για το μερος...πολυ ωραια ειναι τα Τρικαλα Κορινθιας ή καπου με θαλασσα:hmm:ισως καποιο κοντινο νησακι:)

αστα και εγω θελω να παω, το εχω ομως ψαξει απο τιμες κ ειναι απλησιαστο για μενα αυτη τη στιγμη...:( μιλαμε για 5-6 χιλιαρικα μονο το ταξιδι και η διαμονη :(:( για 15 μερες περιπου αν θυμαμαι καλα..δε θα εχεις και πανω σου χρηματα? πρεπει να μαζευω λεφτα ενα χρονο για να παω...και πρεπει να βρω και αναλογη παρεα να εχει και αυτη τα λεφτα κ το χρονο...δυσκολα ταξιδια αυτα :happy::happy:

ειναι ονειρο τα κυθηρα, αυτο το καστρο, αυτο το καστρο.....:rolleyes:
Σας αρεσε ε; Ποιές περιοχές επισκεφτήκατε; Εμείς το Καψάλι, τη Χώρα και τον Αυλέμονα.

Εγώ είπα οτι ακολουθώ. Εξωτερικό και εσωτερικό! Βέβαια μια και αναφέρθηκε η Φλωρεντία, δηλώνω μια ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά είμαι καλόβολος άνθρωπος εγώ. Όπου και να με βάλετε "ναι" θα πω.:D

εσυ ησουν η βολικη?:P:lol::lol::lol:
Λοιπον στη Λουτσα θα παμε:lol:

Σας αρεσε ε; Ποιές περιοχές επισκεφτήκατε; Εμείς το Καψάλι, τη Χώρα και τον Αυλέμονα.
καλε Αντιγονη τελικα θα μας πεις ποια ηταν η πολη που εβαλες τις φωτο?:hmm:

αστα και εγω θελω να παω ιαπωνια, και τοκιο αλλα κυριως παραεξω..το εχω ομως ψαξει απο τιμες κ ειναι απλησιαστο για μενα αυτη τη στιγμη...:( μιλαμε για 5-6 χιλιαρικα μονο το ταξιδι και η διαμονη :(:( για 15 μερες περιπου αν θυμαμαι καλα..δε θα εχεις και πανω σου χρηματα? πρεπει να μαζευω λεφτα ενα χρονο για να παω...και πρεπει να βρω και αναλογη παρεα να εχει και αυτη τα λεφτα κ το χρονο...δυσκολα ταξιδια αυτα :happy::happy:

Είναι δύσκολα ταξίδια, αλλά αξίζουν τον κόπο. Μια φορά κι ένα καιρό είχα ξεσηκωθεί να πάω Ισλανδία. Θα έκανα μια στάση και στα νησιά Feroe και θα χάζευα τη φύση... Θα πέρναγα και απέναντι στη Γροιλανδία.. Αλλά δεν έκατσε:( Και εκεί είναι πανάκριβα γιατί θεωρείται υπερατλαντικός προορισμός και δεν υπάρχει απευθείας πτήση από Αθήνα. Γενικά είμαι φαν της Σκανδιναβίας. Έχω ταξιδέψει στη Σουηδία και γύρισα κατενθουσιασμένη. Ίσως μετά την οικονομική κρίση, η Ισλανδία να είναι φθηνότερη;:hmm:Μμμμ, ωραία ιδέα..

Επίσης, από όσα ταξίδια έχω κάνει ως τώρα, αυτά της καρδιάς είναι στο Τολέδο (Ισπανία), στη Βενετία και στο Κάιρο..

εσυ ησουν η βολικη?:P:lol::lol::lol:
Λοιπον στη Λουτσα θα παμε:lol:

Βολική είμαι αλλά πρώτα με ξεσηκώνετε και με κάνετε να ονειρεύομαι και μετά με πάτε με τα ΚΑΠΙ καπου εδώ κοντα... Εγώ ακολουθώ πάντως, επιμένω!

καλε Αντιγονη τελικα θα μας πεις ποια ηταν η πολη που εβαλες τις φωτο?:hmm:
Μαρσάλα.Στη Σικελία.Είχε πάει εκεί ο αδερφός μου για αγώνες ιστιοπλοϊας και μας έφερε φώτο πολλές.:)

Βολική είμαι αλλά πρώτα με ξεσηκώνετε και με κάνετε να ονειρεύομαι και μετά με πάτε με τα ΚΑΠΙ καπου εδώ κοντα... Εγώ ακολουθώ πάντως, επιμένω!
Λοιπον θα γινουν 2 εκδρομες...Μια στο εξωτερικο και μια στο εσωτερικο....αν παρουμε πλοιο θα σου θυμιζουμε παλι ΚΑΠΗ?
Θα κανουμε και καμακι μεσα να το παιξουμε φοιτητριουλες:lol:
Μαρσάλα.Στη Σικελία.Είχε πάει εκεί ο αδερφός μου για αγώνες ιστιοπλοϊας και μας έφερε φώτο πολλές.:)
:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back