ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μαρσάλα.Στη Σικελία.Είχε πάει εκεί ο αδερφός μου για αγώνες ιστιοπλοϊας και μας έφερε φώτο πολλές.![]()
Yes Yes Yes
Πλέον μυρίζομαι την Ιταλία και από τις φωτογραφίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον θα γινουν 2 εκδρομες...Μια στο εξωτερικο και μια στο εσωτερικο....αν παρουμε πλοιο θα σου θυμιζουμε παλι ΚΑΠΗ?
Θα κανουμε και καμακι μεσα να το παιξουμε φοιτητριουλες
![]()
Οχι μια χαρά είμαι με το πλοίο. Άλλωστε απ'ότι είδα υπάρχουν και φοιτήτριες στην παρέα. Κι εγώ είμαι φοιτήτρια! Λίγο ξεχασμένη βέβαια αλλά τον τίτλο τον έχω ακόμα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σας αρεσε ε; Ποιές περιοχές επισκεφτήκατε; Εμείς το Καψάλι, τη Χώρα και τον Αυλέμονα.
το γυρισα ολο το νησι, δεν αφησα στενο και σοκακι. αγαπω κυθηρα.

Είναι δύσκολα ταξίδια, αλλά αξίζουν τον κόπο. Μια φορά κι ένα καιρό είχα ξεσηκωθεί να πάω Ισλανδία. Θα έκανα μια στάση και στα νησιά Feroe και θα χάζευα τη φύση... Θα πέρναγα και απέναντι στη Γροιλανδία.. Αλλά δεν έκατσεΚαι εκεί είναι πανάκριβα γιατί θεωρείται υπερατλαντικός προορισμός και δεν υπάρχει απευθείας πτήση από Αθήνα. Γενικά είμαι φαν της Σκανδιναβίας. Έχω ταξιδέψει στη Σουηδία και γύρισα κατενθουσιασμένη. Ίσως μετά την οικονομική κρίση, η Ισλανδία να είναι φθηνότερη;
Μμμμ, ωραία ιδέα..
Επίσης, από όσα ταξίδια έχω κάνει ως τώρα, αυτά της καρδιάς είναι στο Τολέδο (Ισπανία), στη Βενετία και στο Κάιρο..
τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!!

απο σκανδιναβια εχω παει μονο σουηδια, πολυ ομορφη και πολυ πολυ μπροστα. πολυ αυτοματισμενη χωρα, και ευγενικοι ανθρωποι. θα ανεβασω καμια φωτο να δεις αφου σ'αρεσει

θελω ομως πολυ να παω κ νορβηγια στα φιορδ.

Μαρσάλα.Στη Σικελία.Είχε πάει εκεί ο αδερφός μου για αγώνες ιστιοπλοϊας και μας έφερε φώτο πολλές.![]()
γιουλη με ταπωσες

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κοριτσια, πλοιο για Κυθηρα ή καλυτερα high speed φευγει νωρις απο Πειραια να γυρισουμε το βραδυ ή πεφτει μακρυα?Οχι μια χαρά είμαι με το πλοίο. Άλλωστε απ'ότι είδα υπάρχουν και φοιτήτριες στην παρέα. Κι εγώ είμαι φοιτήτρια! Λίγο ξεχασμένη βέβαια αλλά τον τίτλο τον έχω ακόμα!!!![]()

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού σας αρέσουν τόσο, λίγες ακόμα:Yes Yes YesΠλέον μυρίζομαι την Ιταλία και από τις φωτογραφίες
![]()
Συνημμένα
Melini
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
κοριτσια, πλοιο για Κυθηρα ή καλυτερα high speed φευγει νωρις απο Πειραια να γυρισουμε το βραδυ ή πεφτει μακρυα?![]()
πλοιο φευγει απο νεαπολη πελοππονησου, οχι πειραια. με τιποτα αυθημερον, ειναι μακρια και αξιζει να μεινεις να το γυρισεις

ιβανα
Επιφανές μέλος
Με πλοίο μπορούμε να πάμε Τζια, Αίγινα, Ύδρα... με αυτοκίνητο μπορούμε να πάμε Καλάβρυτα, Τρίκαλα Κορινθίας, Ζαρούχλα (αν δεν έχει καεί ακόμα) Εύβοια, Αράχωβα-Δελφούς, Νερά της Κρύας... είναι πολλές οι επιλογές. Συνδυάζουμε ταξίδι, βόλτα, καφέ και μασαμπούκα!!!
μιας και ο καιρος ανοιγει, ψηφιζω νησακι αντι για βουνο
και μασαμπουκα βεβαιως βεβαιως 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΥΔΡΑ!! Πας γρηγορα, ευκολα, ειναι μικρουλα, ο,τι πρεπει για μονοημερη!Με πλοίο μπορούμε να πάμε Τζια, Αίγινα, Ύδρα... με αυτοκίνητο μπορούμε να πάμε Καλάβρυτα, Τρίκαλα Κορινθίας, Ζαρούχλα (αν δεν έχει καεί ακόμα) Εύβοια, Αράχωβα-Δελφούς, Νερά της Κρύας... είναι πολλές οι επιλογές. Συνδυάζουμε ταξίδι, βόλτα, καφέ και μασαμπούκα!!!

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέχασα και αυτή τη δόση:Αφού σας αρέσουν τόσο, λίγες ακόμα:
Συνημμένα
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, εμείς έχουμε πάει στα τριγύρω:Ερμιόνη και Σπετσες.ΥΔΡΑ!! Πας γρηγορα, ευκολα, ειναι μικρουλα, ο,τι πρεπει για μονοημερη!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καμια θαλασσινη αφου πηγε για Ιστιοπλοια?Ξέχασα και αυτή τη δόση:

ιβανα
Επιφανές μέλος
νομιζω μονοημερη γινεται, κοντα δεν ειναι ? αλικηηηηηηηηηηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ καλό!Με τι τα γυρήσατε;Εμείς με ιστιοπλοϊκο 3 κουκέτων(και ύμασταν 2 οικογένιεςτο γυρισα ολο το νησι, δεν αφησα στενο και σοκακι. αγαπω κυθηρα.![]()
.Το πως χωρέσαμε ανεξίγητο.)
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειναι ενα μερος 1 ωρα απο την αθηνα αλλα θα παθετε πλακα τι ωραιο μερος ειναι.
ταβερνακια πανω στην αμμο στη παραλια να βρεχεται το ποδι σου και να πινεις ουζακι.
για νησσακι μονοημερη αιγινα με συνδυασμο επισκεψη στο κεντρο αγριων ζωων και πουλιων
για weekend σκυρος, σεριφος, τηνος

Melini
Διάσημο μέλος
ΥΔΡΑ!! Πας γρηγορα, ευκολα, ειναι μικρουλα, ο,τι πρεπει για μονοημερη!![]()
Εγώ για μονοήμερη ψηφίζω ό,τι διαλέξετε
Η Ύδρα είναι πολύ καλή, αν συμφωνούν και άλλοι, να μας πει η πρακτόρισσά μας πόσο πάει ένα πακετάκι κατ'άτομο εισιτήρια aller-retour και γεύμα (αν κλείσουμε κάπου και για φαγητό)Τι λέει ο λαός;

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουρίστεκαμια θαλασσινη αφου πηγε για Ιστιοπλοια?![]()
:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
για νησσακι μονοημερη αιγινα με συνδυασμο επισκεψη στο κεντρο αγριων ζωων και πουλιων![]()
ωραιο ! τι λετε για αυτο κοριτσια?

Melini
Διάσημο μέλος
και πορτο χελι μπορουμε να παμε παιδια, στην αλικη του φορουμνομιζω μονοημερη γινεται, κοντα δεν ειναι ? αλικηηηηηηηηηη
Το Πόρτο Χέλι είναι τρεισήμισι ώρες απ'την Αθήνα, η Αλίκη μένει στο Κρανίδι, αν δεν κάνω λάθος, που είναι ορεινό. Σε εκείνο το δρόμο υπάρχουν και άλλα μέρη σε μικρότερη απόσταση: Κόρφος (μιάμιση ώρα), Επίδαυρος (2 ώρες) και Πόρος (περίπου 3 ώρες)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Και εκεί είναι πανάκριβα γιατί θεωρείται υπερατλαντικός προορισμός και δεν υπάρχει απευθείας πτήση από Αθήνα. Γενικά είμαι φαν της Σκανδιναβίας. Έχω ταξιδέψει στη Σουηδία και γύρισα κατενθουσιασμένη. Ίσως μετά την οικονομική κρίση, η Ισλανδία να είναι φθηνότερη;