ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και αν μπορεσετε να πατε στο Καρλοβυ Βαρυ μια πανεμορφη πολη κοντα με ιαματικα λουτρα....πολυ γραφικη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερες!
Θα παει καμια μεσα Ιουλιου προς Αμστερνταμ μερια;Περιμενω να παραλαβω τα γατουνια μου,και εκτος του οτι βγαινουν πολλα τα μεταφορικα(λιγοτερα απο αν ταξιδευε ανθρωπος) θα προτιμουσα να ταξιδεψουν με συνοδεια.Προσφερεται ατελειωτο ζουληγμα νορβηγακιων.Τι λετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Καλημερες!
Θα παει καμια μεσα Ιουλιου προς Αμστερνταμ μερια;Περιμενω να παραλαβω τα γατουνια μου,και εκτος του οτι βγαινουν πολλα τα μεταφορικα(λιγοτερα απο αν ταξιδευε ανθρωπος) θα προτιμουσα να ταξιδεψουν με συνοδεια.Προσφερεται ατελειωτο ζουληγμα νορβηγακιων.Τι λετε;
Βρε Δώρα, τι σχέση έχει το Αμστερνταμ με την Ουγγαρία;
Εγώ δυστυχώς δε θα πάω προς τα εκεί τον Ιούλιο... προσφέρομαι να σου τα παραλάβω στο αεροδρόμιο και να σου τα φέρω στο Βόλο, αν θες, θα είναι ευκαιρία να κάνουμε μια βολτίτσα και να πιούμε και τσιπουράκια στην παραλία

moukelis
Επιφανές μέλος

Απο Αθηνα για Βολο τα παραλαμβανω κι εγω,απλα θα ειμαστε Σκωτια και γυριζουμε στις 15 που ερχονται κι αυτα.Παρολα αυτα ειστε ευπροσδεκτοι για τσιπουρακι.
Melini
Διάσημο μέλος
Αχ συγχωρεστε τη γατομανα,αυτη η Μόιρα με εχει τρελανει με την αγωνια της γεννας,το διορθωσα.
Απο Αθηνα για Βολο τα παραλαμβανω κι εγω,απλα θα ειμαστε Σκωτια και γυριζουμε στις 15 που ερχονται κι αυτα.Παρολα αυτα ειστε ευπροσδεκτοι για τσιπουρακι.
Μην ανησυχείς
τα τσιπουράκια μας τα πίνουμε στο Βόλο συχνά-πυκνά...Γιατί δεν κανονίζετε την επιστροφή σας μέσω Αμστερνταμ; Μπορείτε να πάρετε τραίνο από Λονδίνο και να είστε εκεί σε 4-5 ώρες, και μετά αεροπορικώς για Αθήνα... 2 εισητήρια θα είναι και πάλι, και το eurostar δεν θα είναι και τόσο ακριβό.
moukelis
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Νομιζω οτι μας τα εχει κλεισει η Βικυ τα εισητηρια για αμεση μετεπιβιβαση,δεν νομιζω να προλαβαινουμε.![]()
Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα τα εισητήρια, θα μπορούσε να το ψάξει... και η Βίκυ είναι γάτα σε αυτά... όλο και κάτι καλό θα μπορούσε να βρει

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Ξεχασα οτι για να μπουν Αγγλια τα ζωντανα πρεπει να περασουν απο σαραντα κυματα και ειναι και η καραντινα στη μεση...οποτε παει αυτο το σεναριο.
Το ξέρω.... έξι μήνες νομίζω
τι να σου πω, η πιο εύκολη λύση θα ήταν να τα παραλάβετε στο Αμστερνταμ ή σε κάποια άλλη πόλη όπου πάει Γιούροσταρ (Βρυξέλλες, Παρίσι) και να επιστρέψετε από εκεί... στίβω το μυαλό μου να σκεφτώ άλλη λύση, αλλά δε μου'ρχεται
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αποφασησα οτι θα ειναι ο επομενος προορισμος μας

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Απο τις πολυταξειδεμενες μας κυριες, εχει παει καμια Σικελια Umbria ή Calabria στη Νοτια Ιταλια
Αποφασησα οτι θα ειναι ο επομενος προορισμος μας![]()
Kαλέ κυρία Γιούλη όλα καλά αλλά η umbria στην οποία και έχω ζήσει λόγω σπουδών δεν βρίσκεται στην Νότια Ιταλία βρίσκεται στο κέντρο και μάλιστα 3 ώρες από την Ρώμη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να χ$&@σω τη Γεωγραφια μου...λαθοςKαλέ κυρία Γιούλη όλα καλά αλλά η umbria στην οποία και έχω ζήσει λόγω σπουδών δεν βρίσκεται στην Νότια Ιταλία βρίσκεται στο κέντρο και μάλιστα 3 ώρες από την Ρώμη![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Απο τις πολυταξειδεμενες μας κυριες, εχει παει καμια Σικελια Umbria ή Calabria στη Νοτια Ιταλια
Αποφασησα οτι θα ειναι ο επομενος προορισμος μας![]()
Αν εξακολουθείς να εννοείς τη Νότια Ιταλία, έχω πάει από Lecce και κάτω, Otranto, κόλπο του Τάραντα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σου αρεσε??Αν εξακολουθείς να εννοείς τη Νότια Ιταλία, έχω πάει από Lecce και κάτω, Otranto, κόλπο του Τάραντα![]()

Melini
Διάσημο μέλος
σου αρεσε??![]()
Απαντώ στο ερώτημά σου με δυο μέρες καθυστέρηση

Αν εξαιρέσεις την εξαιρετική ποιότητα των δρόμων (του επαρχιακού δικτύου στη Ν. Ιταλία) όλα τα άλλα είναι σαν την Ελλάδα
βράχια, αμπέλια κι ελιές! Οι μεσαιωνικές πόλεις είναι πανέμορφες και οι παραλίες λίγο διαφορετικές απ'τις δικές μας... σε ένα μέρος, η παραλία είναι σε ένα νησάκι που πηγαίνεις με τα πόδια, με το νερό να σου φτάνει μέχρι τη μέση και τα συμπράγκαλα φορτωμένα στο κεφάλι
Επίσης, σε όλη την περιοχή σερβίρεται η γνήσια ιταλική πίτσα, με τη λεπτή ζύμη, μια ανά άτομο - η καλύτερη που έχω φάει στη ζωή μου, και οι ιταλοί επιδίδονται σε ασύδοτο καμάκι, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς!! 
Ναι, μου άρεσε πάρα πάρα πολύ και θέλω να ξαναπάω!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα
(Ιερός ο σκοπός βλέπεις...)Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τι να σου πω, Ιωάννα μου, περνούσα απέναντι το δρόμο, και σταμάτησε ο Ιταλός το αυτοκίνητο, κατέβηκε, μου φίλησε το χέρι (Buon Giorno bella!!) και οι υπόλοιποι από πίσω δεν έκαναν ούτε ένα κορνάρισμα(Ιερός ο σκοπός βλέπεις...)
Μιλάμε το ηθικό μου είχε χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία!! (ήμουν και ωραίο πιπινάκι τότε)

ναι ενω τωρα δεν εισαι, ΜΠΟΥΚΙΑ Κ ΣΥΧΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ
(συγνωμη κιολας)
μπραβο οι ιταλοι, οχι μονο φλερταρουν, αλλα ειναι και ευγενικοι κ κυριοι. εδω μπορει να ακουσεις κανενα περιεργο "ποσο μ'αναβεις μαναρα μου" ή "τι κ...αρα ειναι αυτη" και τετοια κουλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool