marzep
Δραστήριο μέλος
:cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Κοριτσια,οσο κι αν μας ποναει,η Κωνσταντινουπολη ειναι τουρκική,οποτε τουρκικές σημαιες θα εχει.Και μη νομιζετε οτι ο φανατισμος και η επιδειξη υπαρχουν μονο στην αντιπερα οχθη.Ελατε μια βολτα εδω να δειτε τι γινεται...
Να αλλαξω κλιμα;
Το ταξιδι μας στη χωρα της καρω φουστας πλησιαζει επικινδυνα.Στελλαααααααααααααααααααα φερε τους χαρτες,και Βικυ,εσυ που πηγες προσφατα,θελουμε αναλυτικοτατη παρουσιαση.Εχουμε βρει καποια highlights αλλα θελουμε να μας πειτε κι αλλα εσεις οι γνώστες.![]()
Κοριτσια και αυτο που το ειδα και λυπηθηκα.. Ειχε ερθει ενας κυριος για να του βγαλω ΑΜΚΑ και βλεπω τοπος γεννησης Κωνσταντινουπολη ωπα λεω τι γραφω τωρα?? και λεω χωρα γεννησης Τουρκια; και μου λεει η κορη του ναι αλλα μην το λες δυνατα και το ακουσει.. Ακουγεται τοσο ασχημο γι αυτους που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν εκει..

marzep
Δραστήριο μέλος
Σε λυπαμαι κακομοιρο...τοσο που σκεφτομαι να σου προτεινω,να παω εγω στη θεση σου,για να σε απαλλαξω απο το βασανιστηριο...Ναι κοριτσια,χαλια μαυρα,με το ζορι παω...![]()

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

marzep
Δραστήριο μέλος
Που ειναι καλη μου,αυτη η "εχωτομαυρομουχαλι" παραλια?????Προσκηνώ στην τελειότητα!!!!
![]()

Τς τς τς γαλαζια νερα,ξανθη αμμος....:cry::cry: Θελω να παω ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ......
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάνη!Που ειναι καλη μου,αυτη η "εχωτομαυρομουχαλι" παραλια?????
Τς τς τς γαλαζια νερα,ξανθη αμμος....:cry::cry: Θελω να παω ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ......
Πάω συχνά εκεί όταν είμαι στο χωριό μου!
Ζουλεύουμε ζουλεύουμε?
marzep
Δραστήριο μέλος
:cry::cry::cry:Μάνη!Πάω συχνά εκεί όταν είμαι στο χωριό μου!
Ζουλεύουμε ζουλεύουμε?
![]()

ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάρτε ένα εισητίριο και ελάτε!:cry::cry::cry:
ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

θα ηθελα συμβουλες - προτασεις απο οσους εχουν παει. ποσες ωρες ειναι οδικως? που να μεινουμε ? που να κανουμε μπανιο ?
ελπιζω να μην ειναι οικογενειακο νησι, παμε παρεα.

ευχαριστω κοριτσια (και αγορια αν απαντησουν
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάνη!Πάω συχνά εκεί όταν είμαι στο χωριό μου!
Ζουλεύουμε ζουλεύουμε?
![]()
Συγκεκριμένα ειναι Μεσσηνιακή Μάνη και αυτή ειναι η παραλία "Καλλόγρια" στη Στούπα.
Από μέσα Ιουλίου ώς και αρχή Σεπτέμβρη, το αδιαχώρητο παίδες! Κι οταν λέμε το αδιαχώρητο το εννοούμε!
Περσινή τιμή 8 € ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες. Ακριβώς δίπλα, έχει μια ταβέρνα με το καλύτερο "κλεφτικο αρνάκι" που έχετε φάει ποτέ. Οι τιμές στο φαγητό ειναι νορμάλ.
Καλύτερη περιοχή για διαμονή ειναι η Καρδαμύλη. Σαφώς πιο ήσυχη και μονο σε 5 χλμ απόσταση.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
φετος για διακοπες λεω λευκαδα...
θα ηθελα συμβουλες - προτασεις απο οσους εχουν παει. ποσες ωρες ειναι οδικως? που να μεινουμε ? που να κανουμε μπανιο ?
ελπιζω να μην ειναι οικογενειακο νησι, παμε παρεα.
ευχαριστω κοριτσια (και αγορια αν απαντησουν)
Κι εγώ εκει θα πάω Ιβάνα. Εχω επιλέξει hotel στο "Κάθισμα".
Melini
Διάσημο μέλος
Συγκεκριμένα ειναι Μεσσηνιακή Μάνη και αυτή ειναι η παραλία "Καλλόγρια" στη Στούπα.
Από μέσα Ιουλίου ώς και αρχή Σεπτέμβρη, το αδιαχώρητο παίδες! Κι οταν λέμε το αδιαχώρητο το εννοούμε!
Περσινή τιμή 8 € ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες. Ακριβώς δίπλα, έχει μια ταβέρνα με το καλύτερο "κλεφτικο αρνάκι" που έχετε φάει ποτέ. Οι τιμές στο φαγητό ειναι νορμάλ.
Καλύτερη περιοχή για διαμονή ειναι η Καρδαμύλη. Σαφώς πιο ήσυχη και μονο σε 5 χλμ απόσταση.
Αχ, Μάνη... εκεί βρίσκεται η άλλη μισή μου καρδιά... ο Παππούς ήταν απ'τη Σελίνιτσα (Αγ. Νικόλαος) και η γιαγιά απ'τη Λαγκάδα...
όμορφο μέρος, άγριο.΄Όποτε μπορώ επιστρέφω σε εκείνες τις ρίζες

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ, Μάνη... εκεί βρίσκεται η άλλη μισή μου καρδιά... ο Παππούς ήταν απ'τη Σελίνιτσα (Αγ. Νικόλαος) και η γιαγιά απ'τη Λαγκάδα...
όμορφο μέρος, άγριο.΄Όποτε μπορώ επιστρέφω σε εκείνες τις ρίζες![]()
Τελεια και παρόλο που η Λαγκάδα δεν ειναι παραθαλάσσιο μέρος, ειναι εκπληκτικά γραφικό χωριουδάκι. Οποτε περνάω απο εκει χορταινω ομορφια...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τις κατακοκκινες...+ τις Επαναστατικής Τουρκίας φαντάζομαι Γιουλη μου ε;
(τις άσπρες με τα κοκκινα σύμβολα)
το ξερουμε οτι ειναι Τουρκικη...απλα εδω συνηθιζουμε να βαζουμε σημαιες στα μερη υπο αμφισβητηση...απλα ειναι καργα εθνικιστες...Κοριτσια,οσο κι αν μας ποναει,η Κωνσταντινουπολη ειναι τουρκική,οποτε τουρκικές σημαιες θα εχει.Και μη νομιζετε οτι ο φανατισμος και η επιδειξη υπαρχουν μονο στην αντιπερα οχθη.Ελατε μια βολτα εδω να δειτε τι γινεται...
Να αλλαξω κλιμα;
Το ταξιδι μας στη χωρα της καρω φουστας πλησιαζει επικινδυνα.Στελλαααααααααααααααααααα φερε τους χαρτες,και Βικυ,εσυ που πηγες προσφατα,θελουμε αναλυτικοτατη παρουσιαση.Εχουμε βρει καποια highlights αλλα θελουμε να μας πειτε κι αλλα εσεις οι γνώστες.![]()
οι Καλυμνιοι ειναι εθνικιστες ή τοπικιστες?
moukelis
Επιφανές μέλος
Και απο τα δυο...και με τη θρησκεια εχουν μεγαλ κολλημα.Θα σου πω περιστατικα απο κοντα.τις κατακοκκινες...
το ξερουμε οτι ειναι Τουρκικη...απλα εδω συνηθιζουμε να βαζουμε σημαιες στα μερη υπο αμφισβητηση...απλα ειναι καργα εθνικιστες...
οι Καλυμνιοι ειναι εθνικιστες ή τοπικιστες?
Melini
Διάσημο μέλος
Τελεια και παρόλο που η Λαγκάδα δεν ειναι παραθαλάσσιο μέρος, ειναι εκπληκτικά γραφικό χωριουδάκι. Οποτε περνάω απο εκει χορταινω ομορφια...
Εγώ ερωτεύτηκα τη Βάθεια
Τι εκπληκτικό φώς... πέτρα, και θάλασσα στο βάθος... όνειροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ ερωτεύτηκα τη ΒάθειαΤι εκπληκτικό φώς... πέτρα, και θάλασσα στο βάθος... όνειρο
Ε άλλο πράγμα η Βάθεια. Προσωπικά την επιλέγω απο τελή Οκτώβρη και κάτω όμως για προφανής λόγους...
Στο Μαρμάρι ειναι πολύ καλά αν θέλει κάποιος απόοοολυτη ηρεμία, θάλασσα και μονο.
Προσωπικά στις διακοπές εγώ αυτό αναζητώ για καμμια βδομάδα.
Μια ομπρέλα (απο τις μεγάλες) μια ξαπλώστρα, βιβλία, αντιηλιακά, μαμ και νανάκια στο ίδιο σημείο! Μήπως ειμαι πολύ κουρασμένη;;;;
Τη δεύτερη βδομάδα, παιρνουμε τους δρόμοι, τα βουνά και τα λαγκάδια γιατι εχω μέσα μου κι ενα Ντιούη, Λιούη, Χιούη...γιατι να το κρυψωμεν...Κρατάω 2-3 μερες στο τελος για να ταβλιαστώ πάλι όπως στην αρχή.
Αλλά βρε παιδια...πως γινεται να έχεις χαλαρώσει, να περνάς τόσο καλά και μόλις γυρισεις στη δουλεια...μέσα σε 1 ώρα να έχουν ξεχαστεί 15 μέρες διακοπών ;;;;;;;;
Melini
Διάσημο μέλος
Εφέτος θα περάσουμε όλες μας τις διακοπές στην Πάρο
στο σπιτάκι του Πέτρου. Δεν είχα όρεξη να φορτώνω και να ξεφορτώνω μπαγκάζια απ'το πλοίο μεσ'στη μέση της άδειας...Θα έχουμε και συντροφιά, φίλους που θα μείνουν μαζί μας και θα ευχαριστηθώ ουζάκια και καφέδες με θέα το απέραντο γαλάζιο

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ημουν στη Μάνη το ΣΚ κι εκει που φαντασιωνόμουν το φυσιοθεραπευτή....(εδώ και 20 μέρες σέρνομαι με ενα διάστρεμμα κι ειχα κι ενα οδηγητικό θέμα μέχρι να επιστρέψω στας Αθήνας ούτως ή άλλως) σκάει μύτη ενας Κινεζούλης που έκανε μασαζ επι ξαπλώστρας!
Στον ουρανό το γύρευα στην παραλία το βρήκα!!!
Το σκέφτηκα...Λέω να μου κάνει ενα στο πελματάκι αλλά μετά...ντροπή λέω ...κι απο την άλλη...άμα μου διαλύσει το πόδι;;;;
Τελικά ενέδωσα κι αν και ένιωσα πάρα πολύ άβολα (ενας αράπης ελειπε να μου κάνει αέρα ενα πράγμα και δεν τα μπορώ εγώ αυτα...) δεν το μετάνοιωσα γιατι υπέφερα στ' αλήθεια.
Ασχετο, τι κακός χαμός ήταν ο χθεσινός απο Αγ. Θεοδώρους μέχρι Χαιδάρι βρε παιδια;;;; Δηλ τον Αυγουστο τι θα κάνουμε;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool