ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωαννα???
Σκεφτομαι σκεφτομαι διαφορα νησακια και ξαφνικα....τσουπ! Θυμηθηκα τα Κροατικα νησακια...που λεγαμε
Εβαλα το πρακτορα μου να δει για 5-10 Σεπτεμβριου...(μια μερα πριν τα σχολεια)
τι λες?? ερχεσαι παρεα? οι 3 μας![]()
Ντουμπροβνικ κ δαλματικες ακτες? πω πω ψηνομαι τρελα !!!!

δες τιμη πακετου κ πες μου
σοβαρα, θα το σκεφτω πολυ σοβαρα. ευχαριστω κ για την προταση τζουλς μου 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ντουμπροβνικ κ δαλματικες ακτες? πω πω ψηνομαι τρελα !!!!
δες τιμη πακετου κ πες μουσοβαρα, θα το σκεφτω πολυ σοβαρα. ευχαριστω κ για την προταση τζουλς μου
![]()

OK θα σου πω...οχι με group ομως, ιδιωτικα

ωραια υπογραφη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
OK θα σου πω...οχι με group ομως, ιδιωτικα
ωραια υπογραφη![]()
εννοειται ατομικα βρε κι οχι με γκρουπ

εχεις καταλαβει οτι αν παμε Κροατια, εμεις θα γκομενιζουμε κι ο Χρηστος θα ειναι που θα μας κυνηγα![]()
αυτο ειναι σιγουρο ! εχει κ ωραιους αντρες εκει, θα μας χασει το παιδι σου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

με τα ατελειωτα δαση, τις παραμυθενιες πολεις και τις τυρκουαζ αλπικες λιμνες

https://www.kathimerini.gr/4Dcgi/4dcgi/_w_articles_kathcommon_100074_09/06/2008_1287450
ιβανα
Επιφανές μέλος

βαλανε κ απευθειας πτηση πολυ προσφατα,οταν πηγε εκεινος δεν πηγε απευθειας 
η λουμπλιανα τον ξετρελανε

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπήρξα πολύ καλοπερασάκιας στις μέχρι τώρα διακοπές μου, και η ιδέα του ελευθερου κάμπινκγ, αν και με φοβίζει μπορώ να πω ότι με έχει εξιτάρει!!!!!!!
Ότι έχετε να συνδράμετε (όχι σε φράγκα καλέ) από γνώση και εμπειρία, παρακαλώ, ρίξτε τό!!!!!!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αλλάξανε τα πλάνα μου και θέλω την βοήθεια σας. Δεν θα πάω στην Λευκάδα τελικά. Θα πάω όμως στην Ικαρία και μάλιστα για ελεύθερο καμπινγκ!!!
Υπήρξα πολύ καλοπερασάκιας στις μέχρι τώρα διακοπές μου, και η ιδέα του ελευθερου κάμπινκγ, αν και με φοβίζει μπορώ να πω ότι με έχει εξιτάρει!!!!!!!
Ότι έχετε να συνδράμετε (όχι σε φράγκα καλέ) από γνώση και εμπειρία, παρακαλώ, ρίξτε τό!!!!!!!!!
που ακριβως θα κανεις ελευθερο στην ικαρια? εγω ξερω οτι το εχουν απαγορεψει χρονια τωρα.......

marzep
Δραστήριο μέλος
Καλημερουδια!πηγε ο προισταμενος πριν κανενα διμηνο κ γυρισε εκστασιασμενος με τη σλοβενια.βαλανε κ απευθειας πτηση πολυ προσφατα,οταν πηγε εκεινος δεν πηγε απευθειας
η λουμπλιανα τον ξετρελανε![]()
Με ποια εταιρεια ειναι η απευθειας πτηση??????????Εγω κατεληξα στην Αustrian και θα παω μεσω Βιεννης
.Και οσο βαριεμαι τα transit δε βαριεμαι τιποτα
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
που ακριβως θα κανεις ελευθερο στην ικαρια? εγω ξερω οτι το εχουν απαγορεψει χρονια τωρα.......![]()
Λοιπόν έχω ενα πυροβολημένο φίλο, ο οπίος βρήκε μια τέλεια παραλία στην Ικαρία και είχε πάει και το προηγούμενο καλοκαίρι.
Αλλά μιλάμε για τελείως χύμα κατάσταση. Ούτε καν σκηνή δεν παίρνει. Χθες που μίλησε με τους υπόλοιπους πυροβολημένους που θα είναι μαζί μας -εκείνος έχει πάει ήδη- τους είπε οτι όλη την ημέρα την έβγαλε στην αιώρα!!!!
Σκηνή δεν θα παίξει, ακριβώς γι'αυτό που είπες, γιατι το έχουν απαγορεψει.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλημερουδια!
Με ποια εταιρεια ειναι η απευθειας πτηση??????????Εγω κατεληξα στην Αustrian και θα παω μεσω Βιεννης.Και οσο βαριεμαι τα transit δε βαριεμαι τιποτα
...
καλημερες !!!!!! θα πας σλοβενια ατιμο? ποτε?
απευθειας παει η ολυμπιακη υποθετω? δεν ειμαι σιγουρη..

αλλα εβαλαν απευθειας σιγουρα

marzep
Δραστήριο μέλος
22-28/9καλημερες !!!!!! θα πας σλοβενια ατιμο? ποτε?
απευθειας παει η ολυμπιακη υποθετω? δεν ειμαι σιγουρη..
αλλα εβαλαν απευθειας σιγουρα![]()

Συνεδριο το εχουμε βαφτισει,αλλα θα βγει φατσα φορα και η αλητεια που βγαινει ΚΑΘΕ φορα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Λοιπόν έχω ενα πυροβολημένο φίλο, ο οπίος βρήκε μια τέλεια παραλία στην Ικαρία και είχε πάει και το προηγούμενο καλοκαίρι.
Αλλά μιλάμε για τελείως χύμα κατάσταση. Ούτε καν σκηνή δεν παίρνει. Χθες που μίλησε με τους υπόλοιπους πυροβολημένους που θα είναι μαζί μας -εκείνος έχει πάει ήδη- τους είπε οτι όλη την ημέρα την έβγαλε στην αιώρα!!!!
Σκηνή δεν θα παίξει, ακριβώς γι'αυτό που είπες, γιατι το έχουν απαγορεψει.
και που θα κοιμαστε, αν οχι σε σκηνη? στην αιωρα?

α ειναι πολυ σκληροπυρηνικος αυτος.....
εχω ακουσει φασεις αλα γιοφυρι αρτας, ξερεις, στηνω σκηνη βραδυ, την ξεστηνω τη μερα για να μην κυνηγανε, αλλα τοοοοοσο χυμα δεν εχω ξαναματαδει

λοιπον να πας αρμενιστη, να πας ευδηλο, νας, ραχες (ορεινο χωριο-εκεινο με τον περιφημο σελφ σερβις φουρνο)

παντως αφου θα πας ικαρια, να αφησεις πισω αγχος κ τσιτα. οι ανθρωποι εκει ειναι πολυυυυυ χαλαροι, και αν δεν προσαρμοστεις θα εχεις προβλημα.

ιβανα
Επιφανές μέλος
22-28/9
Συνεδριο το εχουμε βαφτισει,αλλα θα βγει φατσα φορα και η αλητεια που βγαινει ΚΑΘΕ φορα![]()
τελεια ! ηταν να παμε με τη γιουλη, αλλα δε θα κατσει τελικα

αλλη φορα ...

ιβανα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
και που θα κοιμαστε, αν οχι σε σκηνη? στην αιωρα?
α ειναι πολυ σκληροπυρηνικος αυτος.....
εχω ακουσει φασεις αλα γιοφυρι αρτας, ξερεις, στηνω σκηνη βραδυ, την ξεστηνω τη μερα για να μην κυνηγανε, αλλα τοοοοοσο χυμα δεν εχω ξαναματαδει
λοιπον να πας αρμενιστη, να πας ευδηλο, νας, ραχες (ορεινο χωριο-εκεινο με τον περιφημο σελφ σερβις φουρνο)
παντως αφου θα πας ικαρια, να αφησεις πισω αγχος κ τσιτα. οι ανθρωποι εκει ειναι πολυυυυυ χαλαροι, και αν δεν προσαρμοστεις θα εχεις προβλημα.![]()
Παιδί μου σου λέω ο τύπος είναι τελείως "γειά σου"

Θα βγάλω το γυφτάκι που κρύβω -τόσο καλά
- τόσα χρόνια μέσα μου και θα το δοκιμάσω. Αφού λέω να μην πάω καν τακούνια μαζί μου!!! Μόνο σορτάκια, σανδάλια και μαγιώ, άντε και κανα βρακι
.Είμαι εκστασιασμένη!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Θα βγάλω το γυφτάκι που κρύβω -τόσο καλά- τόσα χρόνια μέσα μου και θα το δοκιμάσω. Αφού λέω να μην πάω καν τακούνια μαζί μου!!! Μόνο σορτάκια, σανδάλια και μαγιώ, άντε και κανα βρακι
.
Είμαι εκστασιασμένη!!!!

αμα πας ετσι, θα περασεις υπεροχα. η ικαρια ετσι θελει, ειναι χυμα νησι.......θα χαλαρωσεις κ θα χασεις την αισθηση του χρονου, εγω αυτο ειχα παθει.....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα βγάλω το γυφτάκι που κρύβω -τόσο καλά- τόσα χρόνια μέσα μου και θα το δοκιμάσω. Αφού λέω να μην πάω καν τακούνια μαζί μου!!! Μόνο σορτάκια, σανδάλια και μαγιώ, άντε και κανα βρακι
.
Είμαι εκστασιασμένη!!!!

μπααα εγω λέω να τα αφήσεις και αυτα μαζι με τα τακουνια!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
μπααα εγω λέω να τα αφήσεις και αυτα μαζι με τα τακουνια!!
![]()
στον νας παντως, που ειναι παραλια γυμνιστων, μπορεις να τα αφησεις, και βρακια κ μαγιω.....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
στον νας παντως, που ειναι παραλια γυμνιστων, μπορεις να τα αφησεις, και βρακια κ μαγιω.....![]()
οριστε!γιατι να γεμιζει με αχρηστα πραγματα τη βαλιτσα της!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool