Ταξίδιααααα

οριστε!γιατι να γεμιζει με αχρηστα πραγματα τη βαλιτσα της!:P:lol::lol:

ετσι ντε. στο τελος θα φυγει για ικαρια κ για βαλιτσα θα παρει ενα μινι σακιδιακι :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στον νας παντως, που ειναι παραλια γυμνιστων, μπορεις να τα αφησεις, και βρακια κ μαγιω.....:P

Ελά ρε!!! Αυτές είναι χρήσιμες πληροφορίες! :up::up::up:
Μόνο που θα πάω με ένα ξαδελφό μου ε και τον ντρέπομαι λιγάκι, όσο να το κάνεις.:hmm:

οριστε!γιατι να γεμιζει με αχρηστα πραγματα τη βαλιτσα της!:P:lol::lol:

Καλά τα τακούνια πιάνουν ένα χώρο, τα βρακιά όμως..... ε εντάξει μην φανταστείς, και στο πορτοφόλι μου χωράνε:redface::cool::P:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελά ρε!!! Αυτές είναι χρήσιμες πληροφορίες! :up::up::up:
Μόνο που θα πάω με ένα ξαδελφό μου ε και τον ντρέπομαι λιγάκι, όσο να το κάνεις.:hmm:

ουπς ! :/::/: δε λεει τοτε.......:happy:

παντως ειναι πολυ ωραιο νησι ρε παιδι μου, αν ακολουθησεις τους ρυθμους τους χαλαρωνεις αληθινα...........:D:D:up:

δεν ειμαι σιγουρη εχω ομως την εντυπωση οτι ψιλοκυνηγανε το ελευθερο τελευταια στην ικαρια:hmm::hmm::hmm:
παντως ειδα καμπιστες εγω στη παραλια του να αλλα πριν 3-4 χρονια.
τωρα δεν ξερω πως ειναι.
τελος παντων. να πας επισης στο φραγμα που ειναι ενας παπας κ εχει ενα τροχοσπιτο και τηγανιζει μεζεδες.
επισης εκει εχει κ ενα ωραιο μοναστηρι, που σε κερνανε γλυκο καφε και ολα τα καλα.
πολυ ωραιο νησι η ικαρια απο τα αγαπημενα μου.
νομιζω θα περασεις πολυ καλα

δεν ειμαι σιγουρη εχω ομως την εντυπωση οτι ψιλοκυνηγανε το ελευθερο τελευταια στην ικαρια:hmm::hmm::hmm:

χοντροκυνηγανε θες να πεις.......:/:

βικυ, να σε ρωτησω, μιας κ μπηκες.......ποια εταιρια παει λουμπλιανα απευθειας? η ολυμπιακη ? :hmm::hmm:

παντως ειδα καμπιστες εγω στη παραλια του να αλλα πριν 3-4 χρονια.
τωρα δεν ξερω πως ειναι.
τελος παντων. να πας επισης στο φραγμα που ειναι ενας παπας κ εχει ενα τροχοσπιτο και τηγανιζει μεζεδες.
επισης εκει εχει κ ενα ωραιο μοναστηρι, που σε κερνανε γλυκο καφε και ολα τα καλα.
πολυ ωραιο νησι η ικαρια απο τα αγαπημενα μου.
νομιζω θα περασεις πολυ καλα

Δεν ξέρω αν πρεπει να σε εμπιστευτω εσένα στους μεζέδες:hmm:. Εσύ δεν είσαι που έφαγες τις ακριδούλες;;;;:bleh:

βικυ, να σε ρωτησω, μιας κ μπηκες.......ποια εταιρια παει λουμπλιανα απευθειας? η ολυμπιακη ? :hmm::hmm:
adria airways παει κατευθειαν.

Δεν ξέρω αν πρεπει να σε εμπιστευτω εσένα στους μεζέδες:hmm:. Εσύ δεν είσαι που έφαγες τις ακριδούλες;;;;:bleh:
ναιιιιιιιιιιι. :up::up:
κοιτα ο παπας ειναι cult φιγουρα και μονο τηγανιζει οποτε καταλαβαινεις. θα φας ενα κεφτε κ μια ντοματα και θα πιεις τσιπουρο.
αμα φας πολυ θα παθεις κατι απο τη λαδιλα.

επισης εχε υπ οψη σου... πολυ χωματοδρομος για τις σευχελλες αλλα αξιζει.

α...ξεχασα να πω. εχει πολλες σφηκες:up::up::up:
κριμα που δεν μπορω να τις φαω:lol::lol::lol::lol:
ποτε λες να πας???

α...ξεχασα να πω. εχει πολλες σφηκες:up::up::up:
κριμα που δεν μπορω να τις φαω:lol::lol::lol::lol:
ποτε λες να πας???

Θα φύγω την άλλη Παρασκευή -πρώτα ο Θεός- και θα γυρίσω στις 15 ή 16 Αυγούστου.
Αντε να δούμε, γιατί αυτές οι διακοπές φέτος, έχουν περάσει από πολλά κύματα, από ένα σωρό μέρη και από 3 διαφορετικές παρέες. Ή πολύ καλά θα περάσω ή τελειώς χάλια.:/:

Θα φύγω την άλλη Παρασκευή -πρώτα ο Θεός- και θα γυρίσω στις 15 ή 16 Αυγούστου.
Αντε να δούμε, γιατί αυτές οι διακοπές φέτος, έχουν περάσει από πολλά κύματα, από ένα σωρό μέρη και από 3 διαφορετικές παρέες. Ή πολύ καλά θα περάσω ή τελειώς χάλια.:/:
φανταζομαι οτι ξερεις το γνωστο πανυγηρι του χρηστου στις 6 αυγουστου.
ειναι μια κατασταση trans. καλο ειναι να πας λιγο αργα.
νομιζω οτι την ιδια μερα λιγο πιο νωρις, η μια μερα πριν στο χωριο σταβλος, που εχει μια λιμνουλα στη μεση, εχει ενα ωραιο πανυγηρακι σκετη γλυκα.
απο τα πιο ωραια πανηγυρακια.
επισης αλλο ωραιο μικρο και γλυκο πανυγηρακι στις καστανιες πανω απο το χωριο χρηστος.
θυμαμαι μια καταπληκτικη παραλια μετα τον ευδηλο στον δρομο για αγιο κυρηκο κοντα ομως στον ευδηλο που λεγεται κριος ή δυος καπως ετσι
ωραιο παραλιακι.

adria airways παει κατευθειαν.

:hmm:τι εταιρια ειναι αυτη, η δικια τους? ειναι ασφαλης, η παιζει κ να μη φτασεις? :P

:hmm:τι εταιρια ειναι αυτη, η δικια τους? ειναι ασφαλης, η παιζει κ να μη φτασεις? :P
κοιτα μεχρι στιγμης παει και δεν πεφτει. μη ξεχνας οτι τελευταια επεσε η air france που θεωρειται ασφαλης.
νομιζω οτι θα παει

κοιτα μεχρι στιγμης παει και δεν πεφτει. μη ξεχνας οτι τελευταια επεσε η air france που θεωρειται ασφαλης.
νομιζω οτι θα παει

thanx vik. :D

Μαρια με Adria να πας Λουμπλιανα!! Ειναι μια χαρα εταιρια και ναι, ειναι Σλοβενικη...

Eχουμε θεμα για το camping:cool::P
https://www.mypetz.gr/threads/Πάμε-camping.222893/

Μερικες φωτό από τη Σκοτλάνδα,που έλεγε κι ένας μαθητης μου:P:
Βιτρώ από τον St.Giles
P1010004.jpg

To μνημείο
P1010057.jpg

Εσωτερικό του St.Giles
P7100005.jpg

P7100006.jpg

To καστρο του Έντινμπρα:P
P7100020.jpg

P7100021.jpg

Ένα κομμάτι από το Royal Botanic Garden (δεν έβγαλα πολλες γιατι εκει που φωτογράφιζα βγήκαν κάτι γιγάντια μεταλλαγμένα χρυσόψαρα που ήθελαν να με φάνε,και το επιδεικνυαν κιολας)
P7110038.jpg

Bamburgh Castle
P7120059.jpg

Η θέα από το κάστρο
P7120060.jpg

P7120061.jpg

P7120063.jpg

P7120070.jpg

Ο πύργος του κάστρου,που χρησιμοποιειται πλεον απο τα συνεργεια ανασκαφων
P7120068.jpg

Alnwick Castle (το κάστρο όπου γυρίστηκε το Χαρι Πότερ και ο Αιχμαλωτος του Αζκαμπάν)
P7120075.jpg

P7120078.jpg

P7120079.jpg

P7120089.jpg

Εδώ ο Χάρι έκανε τα πρώτα μαθήματα πτήσης.Υπήρχαν και μαγικά σκουπόξυλα όπου μάθαινες να πετας,αλλα ηταν μονο για παιδακια.:mad:
P7120076.jpg

Κι ο γατος του καστρου
P7120084.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back