Ταξίδιααααα

Η θέα από το κάστρο
P7120090.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω πολλές ακόμη,αλλά ειναι σε ενα CD της Kodak και πρεπει να βρω πως θα τις βγαλω.Πηγαμε και σε μια τοποθεσια που θεωρειται μαγικη,εχει μεγαλο μαγνητικο πεδιο και οι Δρυϊδες εφτιαχναν τα φιλτρα τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ δε μπορω οι φωτος ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ δωρακι....θελω τοσο να παω σκωτια κ ιρλανδια....τελειες, τελειες ειλικρινα, ξερεις κ να τραβας κ οι φωτος ειναι απαιχτες :rolleyes::rolleyes: ομορφη φυση κ ονειρεμενα τοπια με ρομαντικα καστρα:up:

Ειχαμε πολυ χρονο και πολυ καλο φωτισμο.Παντως τη φανταζομουν πιο παραμυθενια χωρα,ομορφα ηταν,αλλα ηθελα κατι περισσοτερο.

αχ τι ωραιες φωτο ειναι αυτες!!!!:up::up::up: σουπερ

Ευχαριστουμε για την οργανωση του ταξιδιου Βικακι!Χωρις εσενα δεν θα ειχαμε παει και δεν θα ειχαμε περασει τοσο ομορφα!

Δώρα, καταπληκτικές φωτογραφίες!! Μπράβο! Πάντα τέτοια :happy:
Τι μου θύμισες,σκασμένο... :cry:

Έχω πολλές ακόμη,αλλά ειναι σε ενα CD της Kodak και πρεπει να βρω πως θα τις βγαλω.Πηγαμε και σε μια τοποθεσια που θεωρειται μαγικη,εχει μεγαλο μαγνητικο πεδιο και οι Δρυϊδες εφτιαχναν τα φιλτρα τους...
Και τι περιμένεις να την ανεβάσεις;
Εννοείς το Silbury Hill Δώρα;

Δεν μας ειπαν αν εχει καποιο ονομα η τοποθεσια,φαινεται απο το Scotts' view και ειναι τρεις λοφοι περιτρυγιρισμενοι απο ποταμια και δασος.
Αλικη χαιρομαι που σου αρεσαν τοσο!

Εχει παει κανεις κωνσταντινουπολη??:hmm:Θα παω φετος!περυσι πηγα στην κεσανη(ειναι κοντα στα συνορα).Αν εχει παει καποιος θα ηθελα να μου πει τις εντυπωσεις του.:)

Τι ωραίο θέμα! Εγώ από τότε που παντρεύτηκα έχουμε πει με τον άντρα μου να κάνουμε ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό τον χρόνο! Οπότε έως τώρα έχουμε πάει Σιγκαπούρη, Ταϋλάνδη, Μαλαισία, Ντουμπάι και Μαυρίκιο. Και τον Ιανουάριο ετοιμάζομαι για ένα ταξίδι - όνειρο ζωής για μένα, σαφάρι στην Τανζανία και μπάνιο στην Ζανζιβάρη!
Επισυνάπτω μια φώτο που έχω βάλει στο www.travelstories.gr από το ταίσμα καρχαριών στο Pulau Payar στη Μαλαισία!

Συνημμένα

• pulau payar.jpg
    pulau payar.jpg
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 9
το επομενο που προγραμματιζω ειναι σαφαρι (φωτογραφικο) στη κενυα ξεκινωντας απο το κιλιμαντζαρο. αυτο το ταξιδι δεν παιζεται. θα δουμε τη μεγαλη μεταναστευση των ζωων. θεικο

Μου φαίνεται είσαι ο άνθρωπός μου!! Λεπτομέρειες γι' αυτό? Αν τις έχεις γράψει μέσα στο όλο θέμα δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες!:cool:

Μερικες φωτος απο λευκαδα
1. καταρρακτες κοντα στο νυδρι
2. νυδρι
3. παραλια εγκρεμνοι

Συνημμένα

• DSCN3825.JPG
    DSCN3825.JPG
    285,3 KB · Εμφανίσεις: 7
  • DSCN3827.JPG
    DSCN3827.JPG
    287,7 KB · Εμφανίσεις: 6
  • DSCN3836.JPG
    DSCN3836.JPG
    342,3 KB · Εμφανίσεις: 12
Ωραια νερα!

αλλες 3.

1. φισκαρδο κεφαλλονιας (εκει που γυριστηκε ο κορελλι:P)
2,3. κιονι ιθακης

Συνημμένα

• DSCN3844.JPG
    DSCN3844.JPG
    341,4 KB · Εμφανίσεις: 8
  • DSCN3863.JPG
    DSCN3863.JPG
    364,2 KB · Εμφανίσεις: 5
  • DSCN3865.JPG
    DSCN3865.JPG
    325,7 KB · Εμφανίσεις: 6
Η φωτογραφία με τους καταρράκτες είναι ότι πρέπει για wallpaper:up:

Η φωτογραφία με τους καταρράκτες είναι ότι πρέπει για wallpaper:up:

ευχαριστω:redface:

ωραιο το τοπιο, αλλα δε συγκρινεται με τιποτα με τους καταρρακτες της σαμοθρακης. μπροστα τους, της λευκαδας ειναι απλα μια βρυση:blink::lol:

στο πορτο κατσικι δεν πηγες??? η παραλια που σου ελεγα,με τους πεσμενους βραχους????????/:)

στο πορτο κατσικι δεν πηγες??? η παραλια που σου ελεγα,με τους πεσμενους βραχους????????/:)

πηγα, πηγα, αλλα δεν ειχα μηχανη μαζι μου. τραβηξε ομως πολλες η κολλητη μου κ θα τις παρω :)
πιο πολυ μου αρεσαν οι εγκρεμνοι ομως.....:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back