Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:32 Η Φένια '72: #721 11-08-09 13:32 Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #722 11-08-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Αρχαιολογικο μουσειο Ερμουπολης...(το τι κραξιμο εφαγα που δεν επιτρεποταν οι φωτο δεν λεγεται) Μοναστηρι Αγιου Ιωαννου Θεολογου Πατμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η Φένια '72: #723 11-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχαιολογικο μουσειο Ερμουπολης...(το τι κραξιμο εφαγα που δεν επιτρεποταν οι φωτο δεν λεγεται) Μοναστηρι Αγιου Ιωαννου Θεολογου Πατμος... Click για ανάπτυξη... Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #724 11-08-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Click για ανάπτυξη... ειναι που με εμπνεεις μουσα μου με τις ιδεες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #725 11-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό...Είναι πολύ ωραία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #726 11-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η Μυρτω4038: #727 11-08-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι Εχω βγάλει πολλές φωτό με διάφορα γατόνια τώρα πρόσφατα και σκεφτόμουν μάλιστα σε ποιό θέμα να τις ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 11-08-09 14:50 Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #722 11-08-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Αρχαιολογικο μουσειο Ερμουπολης...(το τι κραξιμο εφαγα που δεν επιτρεποταν οι φωτο δεν λεγεται) Μοναστηρι Αγιου Ιωαννου Θεολογου Πατμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η Φένια '72: #723 11-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχαιολογικο μουσειο Ερμουπολης...(το τι κραξιμο εφαγα που δεν επιτρεποταν οι φωτο δεν λεγεται) Μοναστηρι Αγιου Ιωαννου Θεολογου Πατμος... Click για ανάπτυξη... Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #724 11-08-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Click για ανάπτυξη... ειναι που με εμπνεεις μουσα μου με τις ιδεες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #725 11-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό...Είναι πολύ ωραία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #726 11-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η Μυρτω4038: #727 11-08-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι Εχω βγάλει πολλές φωτό με διάφορα γατόνια τώρα πρόσφατα και σκεφτόμουν μάλιστα σε ποιό θέμα να τις ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 11-08-09 14:50 Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Αρχαιολογικο μουσειο Ερμουπολης...(το τι κραξιμο εφαγα που δεν επιτρεποταν οι φωτο δεν λεγεται) Μοναστηρι Αγιου Ιωαννου Θεολογου Πατμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:18 Η Φένια '72: #723 11-08-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχαιολογικο μουσειο Ερμουπολης...(το τι κραξιμο εφαγα που δεν επιτρεποταν οι φωτο δεν λεγεται) Μοναστηρι Αγιου Ιωαννου Θεολογου Πατμος... Click για ανάπτυξη... Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #724 11-08-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Click για ανάπτυξη... ειναι που με εμπνεεις μουσα μου με τις ιδεες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #725 11-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό...Είναι πολύ ωραία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #726 11-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η Μυρτω4038: #727 11-08-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι Εχω βγάλει πολλές φωτό με διάφορα γατόνια τώρα πρόσφατα και σκεφτόμουν μάλιστα σε ποιό θέμα να τις ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 11-08-09 14:50 Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχαιολογικο μουσειο Ερμουπολης...(το τι κραξιμο εφαγα που δεν επιτρεποταν οι φωτο δεν λεγεται) Μοναστηρι Αγιου Ιωαννου Θεολογου Πατμος... Click για ανάπτυξη... Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #724 11-08-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Click για ανάπτυξη... ειναι που με εμπνεεις μουσα μου με τις ιδεες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #725 11-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό...Είναι πολύ ωραία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #726 11-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η Μυρτω4038: #727 11-08-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι Εχω βγάλει πολλές φωτό με διάφορα γατόνια τώρα πρόσφατα και σκεφτόμουν μάλιστα σε ποιό θέμα να τις ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 11-08-09 14:50 Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Καλά δεν παιζεσαι βρε Γιουλάκι...με το δάχτυλο στη σκανδάλη ένα πράμα... Click για ανάπτυξη... ειναι που με εμπνεεις μουσα μου με τις ιδεες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #725 11-08-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό...Είναι πολύ ωραία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #726 11-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η Μυρτω4038: #727 11-08-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι Εχω βγάλει πολλές φωτό με διάφορα γατόνια τώρα πρόσφατα και σκεφτόμουν μάλιστα σε ποιό θέμα να τις ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 11-08-09 14:50 Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό...Είναι πολύ ωραία ιδέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η ιβανα έγραψε: #726 11-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η Μυρτω4038: #727 11-08-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι Εχω βγάλει πολλές φωτό με διάφορα γατόνια τώρα πρόσφατα και σκεφτόμουν μάλιστα σε ποιό θέμα να τις ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 11-08-09 14:50 Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:44 Η Μυρτω4038: #727 11-08-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι Εχω βγάλει πολλές φωτό με διάφορα γατόνια τώρα πρόσφατα και σκεφτόμουν μάλιστα σε ποιό θέμα να τις ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 11-08-09 14:50 Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ασχετο και σχετικό εν μέρη απλώς δεν ανοιγω ακομη θέμα γιατι δεν έχω υλικο...κι ελλειψη διακοπων οπως πάει... Ξέρετε τι σκεφτόμουνα; Να ανοιγαμε ενα θεματάκι-αλμπουμ φωτογραφιών, εμπνευσμένο απο τα ταξιδια μας και τα γατούνια που πάντα βλέπουμε μπροστά μας... Δεν εχει σημασια που δεν ανηκουν σε καποιον. Το αντιθετο μάλιστα. Παντού και πάντα κι απο όπουδήποτε ξεπηδάνε δεκάδες πανέμορφα γατάκια...ας μην αναφερθώ στα κυκλαδονήσια ... Δε θα ήταν ωραιο να έχουμε υλικό απο τυχαιες συναντήσεις με τις γατοομορφιές μας; Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι Εχω βγάλει πολλές φωτό με διάφορα γατόνια τώρα πρόσφατα και σκεφτόμουν μάλιστα σε ποιό θέμα να τις ανεβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #728 11-08-09 14:50 Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Η vickymoon: #729 11-08-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και το θεμα..."Μια γατα στο ταξειδι μου" ή "Οπου κι αν παω σε βλεπω μπροστα μου" Click για ανάπτυξη... ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:07 Η bunny έγραψε: #730 11-08-09 15:07 ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΘΕΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #731 11-08-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... αυτη μπορει να ειναι και της μαγειρισσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η Φένια '72: #732 13-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι το λες κ δεν το κανεις? ανοιξε το το θεμα ντε! Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν έχω ετοιμες φώτο...για αυτο.... Να το ανοιξω θέλετε;;; Εχετε εσεις φωτογραφίες να βάλουμε; Εγώ απο Σεπτέμβρη ...(αν παω διακοπες φέτος δηλαδή...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η Φένια '72: #733 13-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ή " γκαρσον μια τριχα στο πιατο μου" Click για ανάπτυξη... ...χαχαχαχαχα καλόοοοο... Ψηφίστε τίτλο και το ανοιγουμε. Ειμαι μεταξύ του πρώτου του Γιουλακίου και του τελευταίου του γαργαλιστικού της Παρασκευομητέρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:22 Η Φένια '72: #734 13-08-09 14:22 Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η vickymoon: #735 13-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μια γάτα μα ποια γάτα Γάτες εδώ, γάτες εκει, και γάτες παραπέρα... Ταξιδεύοντας με τις γάτες Γάτα ξελογιάστρα, γάτα όμορφη κλπ κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:37 Η Φένια '72: #736 13-08-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:42 Η vickymoon: #737 13-08-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Εγω πάλι κινδυνεύω να κατουρήσω την καρέκλα του γραφείου..πειράζει ;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... κατουρα τη καρεκλα σου κουκλα μου γλυκιαααα βρες ενα τιτλο με τη γατα τη παχιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #738 13-08-09 14:53 και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η Μυρτω4038: #739 13-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: απο τη πορτα σου περνω βηχω και ξεροβηχω κ αν δεν μου ριξεις φαγητο σου κατουρω το τοιχο ή μια κονσερβααααα μονο φτανειιιιιιιι αεροπλανο να με κανειιιιι ή βαλεεεε το κοκκινο πιατακιιιιι κεινο που με κανειιιιιιι να γλυφομαι τρελλααααααα Click για ανάπτυξη... Το ένα καλύτερο από το άλλο!!! Βίκυ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 15:00 Η vickymoon: #740 13-08-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Muni σερνει καραβι Ασχετο, αλλα κατι εγινε με τον καλο μου και μου΄ρθε αυτη η ατακα τωρα να βγω και off για να νοιωθω ανετα με τον εαυτο μου Click για ανάπτυξη... αντε παιδι μου εκφρασου ελευθερα μ αρεσει ο τιτλος αυτος, οπως και ο "θελει η π*$%τανα να κρυφτιε και η χαρα δεν την αφηνει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.