Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
απο καναδα αυστραλια ?????? εχεις συγγενεις η φιλους εκει?
και γιατι πρεπει να μεινει 1 μηνα καραντινα?![]()
εχω μια φιλη κολλητη στην μελβουρνη. Το συδνευ απλα μ'αρεσει, δεν εχω γνωστους εκει. Εχει φανταστικο κλιμα, ωραιες παραλιες, γρηγορη ζωη και επειδη ειναι και μεγαλη πολη δεν βαριεσαι ποτε. Εδω που ειμαι μ'αρεσει πολυ, αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο ακομα μπορω να αντεξω την βροχουλα

Η αυστραλια εχει πολυ αυστηρους κανονισμους με την εισαγωγη ζωων και φυτων στην χωρα. Οσα ζωα επιτρεπονται να περασουν πρεπει να μεινουν 1 μηνα καραντινα για να δουν αν εχουν ασθενειες κτλ. Συνηθως το κανουν για λυσσα γιατι ολοκληρη η αυστραλια ειναι λυσσα-free. Προστατευουν πολυ το οικοσυστημα τους και πολυ καλα κανουν!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

οι 3 πρωτες απο παλια πολη, η 4η ειναι θαλαμος αεριων νταχαου, η πεμπτη φουρνος στο νταχαου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος
Τι ωραίες φώτος!!!για παμε λιγο μοναχο
οι 3 πρωτες απο παλια πολη, η 4η ειναι θαλαμος αεριων νταχαου, η πεμπτη φουρνος στο νταχαου

Μύρισε Μόναχο!!!!

Περιμένουμε κι άλλες!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
πολλες αλλες γυρω στις 90, εχω ανεβασει στο φεις. φιλια
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
για παμε λιγο μοναχο
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!ΤΙ μου θύμισες τώρα...

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
δν εχω λογια...... τι φωτο ειναι αυτη η τελευταια? παραδεισος!reykjavik..το δευτερο σπιτι μου...(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
δν εχω λογια...... τι φωτο ειναι αυτη η τελευταια? παραδεισος!
η περιοχη ονομαζεται vopnaufjordhur..και ειναι ενα ποταμι που κατεβαινει απ τον παγετωνα και καταληγει σε καταρρακτες..
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

μακαρι να τα καταφερω γιατι ειναι κ πανακριβα...πανεμορφα θα ειναι σιγουρα....
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ σπυρο θα σε σκοτωσω...ισλανδια ειναι το ονειρο μου να παω, το εχω πει πολλες φορες εδω μεσα...μακαρι να τα καταφερω γιατι ειναι κ πανακριβα...πανεμορφα θα ειναι σιγουρα....
![]()
πανακριβα δεν ειναι καθολου..τα εισιτηρια ειναι περιπου στα 500 ευρω(για να πας με ανθρωπινη αεροπορικη και οχι με καμια αγνωστη)..
Απ εκει και περα υπαρχει σπιτι..και τα κλειδια διαθεσιμα...

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
πανακριβα δεν ειναι καθολου..τα εισιτηρια ειναι περιπου στα 500 ευρω(για να πας με ανθρωπινη αεροπορικη και οχι με καμια αγνωστη)..
Απ εκει και περα υπαρχει σπιτι..και τα κλειδια διαθεσιμα...![]()
ααααα

να σαι καλα...

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφωνη... ενας αγνος, αθικτος παραδεισος.. ειναι τοσο γαληνιο οσο φαινεται?και καποιες αλλες ακομη..(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

ζηλεψα λιιιιιιιγο

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφωνη... ενας αγνος, αθικτος παραδεισος.. ειναι τοσο γαληνιο οσο φαινεται?![]()
ζηλεψα λιιιιιιιγο![]()
η ενδοχωρα και τα βορεια ειναι ακριβως τοσο γαληνια...νοτια και νοτιοδυτικα που βρισκεται το reykjavik και το keflavik εχει λιγο τσερτσελε...αλλα μην φανταστεις πανικο...γραφικες πανεμορφες κωμοπολεις που σεβονται τον ανθρωπο και την ποιοτητα ζωης του...αλλη νοοτροπια..αλλη παιδεια..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool