Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
βορειο σελας..
θα μας πεθανεις βραδιατικα....

απο εκει εισαι αληθεια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
οχι ελληνας...απλα φροντιζα και φροντιζω να κυνηγω τα 'θελω' μου...τιποτε δεν ειναι ακατορθωτο...![]()
μπραβο ρε σπυρο...μπραβο...το βορειο σελας το τραβηξες εσυ? δε θες ειδικη μηχανη για να πιασεις το φαινομενο?

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Λατρευω την τεχνικη της φωτογραφισης ιβανα..και εχω αρκετα καλο εξοπλισμο...το ξεκινησα σαν hobby αλλα...με κατατρωει σιγα σιγα![]()

με τετοιες ικανοτητες....ας σε φαει

natalouko
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
ισλανδικα στελλιτσα![]()
Έλα ρε!
Μάλλον χάσαμε το touch, Ιβανάκι μου; Δεν πιάνουμε πια το χούμορρρ της Στελλίτσας
; Αντί να σχολιάσεις το "προλαβαίνω να τη μάθω"...
konstans
Περιβόητο μέλος
.Μπαίνω κι εγώ πρωϊνιάτικα να δω λίγο Μόναχο, βλέπω το Μόναχο παθαίνω, βλέπω και τις φωτό του Σπύρου και ξαναπαθαίνω.
Καλέ τι φωτογραφίες είναι αυτές;;;;Θέλω ταξίιιιιδι

ιβανα
Επιφανές μέλος
Έλα ρε!Μάλλον χάσαμε το touch, Ιβανάκι μου; Δεν πιάνουμε πια το χούμορρρ της Στελλίτσας
;

τσιμπησα τοσο ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Σπύρο, μας πέθανες! Ετοιμάζω βαλίτσες. 2 φορές έχω πει θα είναι το επόμενο, και τις 2 φορές περνώντας από πάνω, πηγαίνοντας ΝΥ. Τι γλώσσα μιλάνε εκεί; Προλαβαίνω να τη μάθω; Βάλε μερικές ακόμη από τη φύση, εγώ δεν έχω fb![]()
Στελλίτσα, εκεί μιλάνε μια πανεύκολη γλώσσα που μπορείς να τη μάθεις μέσα σε μια ώρα
Αλλά, για να μη μπλέξεις και μπερδεύεσαι
μιλάνε και αγγλικά, και θα σου πρότεινα να το εκμεταλλευτείς... πού να τρέχεις τώρα με ισλανδικά 
Απ'όσο ξέρω, στην Ισλανδία έχουν μια επιτροπή η οποία επεξεργάζεται όλες τις ξένες λέξεις που εντάσσονται στο λεξιλόγιο της ισλανδικής και δημιουργεί τις ισοδύναμες ισλανδικές, ώστε να μην υπάρχει καμία αγγλική ή άλλη λέξη μέσα στη γλώσσα τους.... δηλαδή, δεν έχουμε καμία απολύτως ελπίδα να καταλάβουμε ισλανδικά ποτέ

Melini
Διάσημο μέλος
όπως ακριβώς το θυμάμαι 
Μέσα στο κάστρο δε σας άφησαν να τραβήξετε φωτογτραφίες ε;
Κι εγώ σε καρτ ποστάλ το έχω όλο 
stellak
Διάσημο μέλος
Πρέπει αν πάω να μπορώ, αν όχι να μιλήσω, τουλάχιστον να διαβάζω πινακίδες
(σε πρώτη φάση).Πότε φεύγουμε, είπαμε; Σπύρο, για καμιά δεκαριά γυναίκες, παίζει το σενάριο "σπίτι και κλειδιά" ή άστο καλύτερα;

konstans
Περιβόητο μέλος
Πότε φεύγουμε, είπαμε; Σπύρο, για καμιά δεκαριά γυναίκες, παίζει το σενάριο "σπίτι και κλειδιά" ή άστο καλύτερα;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool