τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:07 Η τακις έγραψε: #1.101 21-12-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφα...ας πει καποιος και στους δικους μας δημους επιτελους οτι οι κωνοι με λαμπακια ΔΕΝ ειναι χριστουγεννιατικα δεντρα. Click για ανάπτυξη... εεε μα! πες τα! οχι τπτ αλλο, τοσο καιρο νομιζα οτι με εχει καταλαβει το πνευμα του εμπενιζερ κ γιαυτο μου την δινουν τα χριστουγεννα μια χαρα ειναι το εθιμο, το κιτς που πλημμυριζει τετοιες μερες τη χωρα μας ειναι το προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:35 Η zanin έγραψε: #1.102 22-12-09 11:35 για πείτε για μόναχο που φεύγω 19-1-10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ιβανα έγραψε: #1.103 22-12-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zanin: για πείτε για μόναχο που φεύγω 19-1-10 Click για ανάπτυξη... πριν ενα μηνα ημουν εκει. τι θελεις να μαθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η RedCat έγραψε: #1.104 26-12-09 11:51 εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.105 26-12-09 12:04 Eγώ έχω πάει Νότα οδικώς από Θεσσαλονίκη. Για κοντινός προορισμός καλά είναι. Όχι ότι ξετρελάθηκα αλλά ένεκα Κωνσταντινοπολίτικης καταγωγής από τον παππού μου τον ένα όφειλα να το κάνω αυτό το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #1.106 26-12-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Click για ανάπτυξη... το τραινο το σκεφτεσαι σαν εμπειρια ή εισαι και εσυ σαν εμενα...που τρεμωω τα αεροπλανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η RedCat έγραψε: #1.107 26-12-09 12:10 Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.108 26-12-09 12:44 Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφα...ας πει καποιος και στους δικους μας δημους επιτελους οτι οι κωνοι με λαμπακια ΔΕΝ ειναι χριστουγεννιατικα δεντρα. Click για ανάπτυξη... εεε μα! πες τα! οχι τπτ αλλο, τοσο καιρο νομιζα οτι με εχει καταλαβει το πνευμα του εμπενιζερ κ γιαυτο μου την δινουν τα χριστουγεννα μια χαρα ειναι το εθιμο, το κιτς που πλημμυριζει τετοιες μερες τη χωρα μας ειναι το προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:35 Η zanin έγραψε: #1.102 22-12-09 11:35 για πείτε για μόναχο που φεύγω 19-1-10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ιβανα έγραψε: #1.103 22-12-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zanin: για πείτε για μόναχο που φεύγω 19-1-10 Click για ανάπτυξη... πριν ενα μηνα ημουν εκει. τι θελεις να μαθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η RedCat έγραψε: #1.104 26-12-09 11:51 εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.105 26-12-09 12:04 Eγώ έχω πάει Νότα οδικώς από Θεσσαλονίκη. Για κοντινός προορισμός καλά είναι. Όχι ότι ξετρελάθηκα αλλά ένεκα Κωνσταντινοπολίτικης καταγωγής από τον παππού μου τον ένα όφειλα να το κάνω αυτό το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #1.106 26-12-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Click για ανάπτυξη... το τραινο το σκεφτεσαι σαν εμπειρια ή εισαι και εσυ σαν εμενα...που τρεμωω τα αεροπλανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η RedCat έγραψε: #1.107 26-12-09 12:10 Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.108 26-12-09 12:44 Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για πείτε για μόναχο που φεύγω 19-1-10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ιβανα έγραψε: #1.103 22-12-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από zanin: για πείτε για μόναχο που φεύγω 19-1-10 Click για ανάπτυξη... πριν ενα μηνα ημουν εκει. τι θελεις να μαθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η RedCat έγραψε: #1.104 26-12-09 11:51 εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.105 26-12-09 12:04 Eγώ έχω πάει Νότα οδικώς από Θεσσαλονίκη. Για κοντινός προορισμός καλά είναι. Όχι ότι ξετρελάθηκα αλλά ένεκα Κωνσταντινοπολίτικης καταγωγής από τον παππού μου τον ένα όφειλα να το κάνω αυτό το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #1.106 26-12-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Click για ανάπτυξη... το τραινο το σκεφτεσαι σαν εμπειρια ή εισαι και εσυ σαν εμενα...που τρεμωω τα αεροπλανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η RedCat έγραψε: #1.107 26-12-09 12:10 Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.108 26-12-09 12:44 Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: για πείτε για μόναχο που φεύγω 19-1-10 Click για ανάπτυξη... πριν ενα μηνα ημουν εκει. τι θελεις να μαθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η RedCat έγραψε: #1.104 26-12-09 11:51 εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.105 26-12-09 12:04 Eγώ έχω πάει Νότα οδικώς από Θεσσαλονίκη. Για κοντινός προορισμός καλά είναι. Όχι ότι ξετρελάθηκα αλλά ένεκα Κωνσταντινοπολίτικης καταγωγής από τον παππού μου τον ένα όφειλα να το κάνω αυτό το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #1.106 26-12-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Click για ανάπτυξη... το τραινο το σκεφτεσαι σαν εμπειρια ή εισαι και εσυ σαν εμενα...που τρεμωω τα αεροπλανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η RedCat έγραψε: #1.107 26-12-09 12:10 Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.108 26-12-09 12:44 Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.105 26-12-09 12:04 Eγώ έχω πάει Νότα οδικώς από Θεσσαλονίκη. Για κοντινός προορισμός καλά είναι. Όχι ότι ξετρελάθηκα αλλά ένεκα Κωνσταντινοπολίτικης καταγωγής από τον παππού μου τον ένα όφειλα να το κάνω αυτό το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #1.106 26-12-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Click για ανάπτυξη... το τραινο το σκεφτεσαι σαν εμπειρια ή εισαι και εσυ σαν εμενα...που τρεμωω τα αεροπλανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η RedCat έγραψε: #1.107 26-12-09 12:10 Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.108 26-12-09 12:44 Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ έχω πάει Νότα οδικώς από Θεσσαλονίκη. Για κοντινός προορισμός καλά είναι. Όχι ότι ξετρελάθηκα αλλά ένεκα Κωνσταντινοπολίτικης καταγωγής από τον παππού μου τον ένα όφειλα να το κάνω αυτό το ταξίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #1.106 26-12-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Click για ανάπτυξη... το τραινο το σκεφτεσαι σαν εμπειρια ή εισαι και εσυ σαν εμενα...που τρεμωω τα αεροπλανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η RedCat έγραψε: #1.107 26-12-09 12:10 Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.108 26-12-09 12:44 Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγω παντως θελω μια Κωνσταντινούπολη και σύντομα (να δουμε ποτε και να θα τα καταφερουμε) Οποιος έχει πληροφοριες (εκτος απο την μεγάλη Μπλε που μου της εχει δώσει όλες !!) Ευπρόσδεκτες! Επισης εχει κανεις κανει το ταξιδι αυτό με τραίνο;; Click για ανάπτυξη... το τραινο το σκεφτεσαι σαν εμπειρια ή εισαι και εσυ σαν εμενα...που τρεμωω τα αεροπλανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:10 Η RedCat έγραψε: #1.107 26-12-09 12:10 Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.108 26-12-09 12:44 Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.108 26-12-09 12:44 Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως αν πας να πας και στα χαμάμ τους έχουν μεγάλη πλάκα Και πάντα παζάρι. Όλα θα πρέπει να τους τα ρίχνεις στο μισό. Είναι κανόνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.136 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:28 Η Πουπουλίνα: #1.109 26-12-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ράνια και εγω λόγω καταγωγής από τη μία (πολλαπλής κιόλας) το θελω κυρίως...κατι με τραβαει πως το λένε. Πούπου, ναι με το αεροπλανο δεν ειμαι στα καλυτερα μου (ως ψάρι δεν μ'αρεσουν τα πεταγματα. Θα μου πεις γιατί δεν πας κολυμπώντας;;). Το τραίνο μ'αρεσει πολυ σαν τρόπος μετακίνησης. Ισως με μια διανυκτέρευση θεσσαλονικη.. Click για ανάπτυξη... τα ιδια και εγω......και μαλιστα και εγω λατρευω το τραινο...απλα,μπορεις να κλεισεις κουκετα...τοτε,δεν θα χρειαζοταν καν διανυκτερευση στη θεσσαλονικη...εκτος και αν το θες...αχ...τελεια θα ειναι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:42 Η moukelis έγραψε: #1.110 12-08-10 13:42 Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:43 Η moukelis έγραψε: #1.111 12-08-10 13:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:47 Η aporw έγραψε: #1.112 12-08-10 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χτες γυρίσαμε από Ολλανδία.Δεν έχω να πω τίποτα,παρά μόνο ότι θέλω να μετακομίσω πάραυτα. Αμστερνταμ: Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:52 Η moukelis έγραψε: #1.113 12-08-10 13:52 Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο κήπος του ξενοδοχείου μας: ...και η θέα από το μπαλκόνι μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.114 12-08-10 13:53 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σε ζηλευω σε ζηλευω σε ζηλευω! Click για ανάπτυξη... Μπες στην ουρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #1.115 12-08-10 13:56 Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #1.116 12-08-10 13:56 Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 13:57 Η moukelis έγραψε: #1.117 12-08-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καταπληκτικές φωτογραφίες Δώρα!! Πάντα τέτοια Πρέπει να 'ναι τέλειο το Άμστερνταμ τέτοια εποχή, ε; Έχω πάει μόνο καταχείμωνο κι ενώ ήταν πανέμορφα, έκανε τόσο πολύ κρύο που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσες βόλτες θέλαμε. Click για ανάπτυξη... Εχω πολλεεεεεεεεεεεεεεεεεες ακομα,τις ανεβαζω λιγες λιγες.Το Γεναρη ηταν χαλια,γεματο χιονι και δε μπορουσαμε να δουμε τιποτα,τωρα ηταν αποκάλυψη. Υ.Γ.Οχι αυτη η αποκάλυψη οπου η Αννουλα αναδυεται απο τη θάλασσα καβάλα στο πολυκέφαλο τέρας,με την καλή έννοια αποκάλυψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:05 Η moukelis έγραψε: #1.118 12-08-10 14:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:08 Η aporw έγραψε: #1.119 12-08-10 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 55 56 57 58 59 Επόμενη First Προηγούμενη 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 56 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ένας από τους ελάχιστους γατούληδες που ειδαμε έξω,με λουράκι βέβαια,απολάμβανε τη βόλτα του στην πλατεία: Click για ανάπτυξη... αχ ειναι κουκλοοοοοςςς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.120 12-08-10 14:12 Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατομουσείο: ...επί της υποδοχης... ...ναι,ειναι καπώ από 500αράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.