tzoutzou
Διάσημο μέλος
Πολυ πρασινη η Ολλανδια και αυτο το αγαπω τα μαλα!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

και το sidney Της αυστραλιας
για να δουμε τους συγγενεις μας΄......και οι 2 πολεις βεβαια ειναι φοβερες και θεωρω πως ειναι οι καταλληλοι προορισμοι για ζευγαρια αλλα και οικογενειες....ειδικα της πολη του μοναχου την ερωτευτηκα και ορκιστηκα να παω να σπουδασω εκει....αχχχ...απο ταξιδια θα ηθελα παντως να παω στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ(old classic) ,στο μοναχο
(ναι ναι παλι....) , στη κουβα και......σε ποοολλα αλλα μερη.....
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
σας ευχομαι να πατε οπου θελετε και να περασετε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Αει μαρηΓια τα δέντρα εντάξει, αλλά αν ψάχνεις βουνό στην Ολλανδία... μάλλον ατύχησες!![]()
!!!!Επειδη ειμαι βουνισια,μου αρεσουν τα δεντρα,τα δαση και το πρασινο περισσοτερο απο τη θαλασσα!!!!!!Το ξερω οτι δεν εχει ουτε λοφο εκει,αλλα ειδες πρασιναδα???Τελεια!!!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Την είδα, την είδα και ειδικά τώρα με τα 40άρια, τη ζηλεύω τρελά!Αει μαρη!!!!Επειδη ειμαι βουνισια,μου αρεσουν τα δεντρα,τα δαση και το πρασινο περισσοτερο απο τη θαλασσα!!!!!!Το ξερω οτι δεν εχει ουτε λοφο εκει,αλλα ειδες πρασιναδα???Τελεια!!!!!!
![]()
Κι εγώ τρελαίνομαι για βουνό και πρασινάδες, αλλά έχω μπλέξει με άνθρωπο που νομίζει πως είναι ροφός, οπότε δεν με παίρνει για πολλά...

tzoutzou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
[/offtopic]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Κριμα που εχω παει μονο μια φορα και ημουν περαστικη (εκατσα μονο 23 ωρες στην πολη
). Οσοι λατρευετε την πρασιναδα ελατε εδω. Οπου και να κοιταξεις βλεπεις πρασινο. Αλλα οπου πολυ πρασινο υπαρχει και πολλη βροχη

moukelis
Επιφανές μέλος

Να βαλω Ουτρεχτη;
MissKit
Επιφανές μέλος
Άνοιξε το μάτι μας Δώρα, ευχαριστούμε.. Υπέροχες οι φωτογραφίες σου! 
aretha
Περιβόητο μέλος

Δώκε, δώκε Ουτρέχτη!
moukelis
Επιφανές μέλος
O ιδιοκτητης της ανησυχουσε μην την παρω μαζι μου.
Σκεφτηκα οτι εδω θα παρακαλουσαν να την ξεφορτωθουν,κι αυτος βγηκε απο το μαγαζι του για να μου τονισει οτι μπορω να την χαϊδεψω,αλλα οχι να την παρω.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν εχω αλλες...

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Utrecht:
O ιδιοκτητης της ανησυχουσε μην την παρω μαζι μου.Σκεφτηκα οτι εδω θα παρακαλουσαν να την ξεφορτωθουν,κι αυτος βγηκε απο το μαγαζι του για να μου τονισει οτι μπορω να την χαϊδεψω,αλλα οχι να την παρω.
![]()
![]()
Αστα αυτα, αφου καταβαθος ηθελες να το παρεις στην Ελλαδα το μικρο

Εκπληκτικες φωτος, εκπληκτικο μερος.
Για εμενα οι καλυτερες (και πιο φθηνες φυσικα) καλοκαιρινες διακοπες ειναι στο εξωτερικο.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημερα σας !!εγω προσωπικα στο εξωτερικο εχω ταξιδεψει μοναχα στην γερμανια στο μοναχο με το σχολειοκαι το sidney Της αυστραλιας
για να δουμε τους συγγενεις μας΄......και οι 2 πολεις βεβαια ειναι φοβερες και θεωρω πως ειναι οι καταλληλοι προορισμοι για ζευγαρια αλλα και οικογενειες....ειδικα της πολη του μοναχου την ερωτευτηκα και ορκιστηκα να παω να σπουδασω εκει....αχχχ...
απο ταξιδια θα ηθελα παντως να παω στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ(old classic) ,στο μοναχο(ναι ναι παλι....) , στη κουβα και......σε ποοολλα αλλα μερη.....
![]()
To Μοναχο ειναι μοναδικο σαν πολη. Διαθετει ενα απο τα μεγαλυτερα αστικα παρκα του κοσμου (το english garden) και ειναι υποδειγμα μεγαλουπολης(ενα πραγμα σαν την Αθηνα βρε παιδι μου) με εκπληκτικα μεσα μεταφορας, πρασινο, πολλα μα πολλα μουσεια (με το μεγαλυτερο νομιζω στο κοσμο μουσειο τεχνολογιας και επιστημης).
Ολες αυτες οι βορειες χωρες σε κανουν να καταλαβεις τι σημαινει πραγματικος πολιτισμος, ευγένεια κτλ κτλ
Με ολες αυτες τις φωτος της Δωρας με επιασε κατιτίς για ταξιδι στο Εξωτερικο

Θελω να διακτινιστω τωρα

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool