Ταξίδιααααα

Να πω οτι ζηλευω,το ειπε η Σιμωνη πιο πανω και δε θελω να επαναλαμβανομαι.....Θα πω μονο οτι ο επομενος στοχος μας ειναι ενα ταξιδι στο Αμστερνταμ!!!Βασικα ηταν και ο προηγουμενος στοχος μας αλλα μας τα χαλασε η σκονη απο το ηφαιστειο και πηγαμε Βαρκελωνη!!!!!
Πολυ πρασινη η Ολλανδια και αυτο το αγαπω τα μαλα!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πααααααρα πολυ πραασινη,αν προλαβω σημερα να φτιαξω και τις φωτο απο Ουτρεχτη θα σας τις βαλω να ανοιξει το ματι σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να τις βαλεις να τις βαλεις γιατι οσο αγαπω τα δεντρα και τα βουνα, δεν αγαπω ουτε τη θαλασσα!!!!Μη βρισετε....ειμαι βουνισια λεμε!!!!

Για τα δέντρα εντάξει, αλλά αν ψάχνεις βουνό στην Ολλανδία... μάλλον ατύχησες! :lol:

καλημερα σας !!εγω προσωπικα στο εξωτερικο εχω ταξιδεψει μοναχα στην γερμανια στο μοναχο με το σχολειο :):) και το sidney Της αυστραλιας;);) για να δουμε τους συγγενεις μας΄......και οι 2 πολεις βεβαια ειναι φοβερες και θεωρω πως ειναι οι καταλληλοι προορισμοι για ζευγαρια αλλα και οικογενειες....ειδικα της πολη του μοναχου την ερωτευτηκα και ορκιστηκα να παω να σπουδασω εκει....αχχχ...

απο ταξιδια θα ηθελα παντως να παω στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ(old classic) ,στο μοναχο :redface:(ναι ναι παλι....) , στη κουβα και......σε ποοολλα αλλα μερη.....:D

βρε παιδια με κανετε και αισθανομαι σαν μυρμηγκακι που εχω παει μεχρι σαντορινη και συρο μονο :) :) :) σας ευχομαι να πατε οπου θελετε και να περασετε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για τα δέντρα εντάξει, αλλά αν ψάχνεις βουνό στην Ολλανδία... μάλλον ατύχησες! :lol:
Αει μαρη:P!!!!Επειδη ειμαι βουνισια,μου αρεσουν τα δεντρα,τα δαση και το πρασινο περισσοτερο απο τη θαλασσα!!!!!!Το ξερω οτι δεν εχει ουτε λοφο εκει,αλλα ειδες πρασιναδα???Τελεια!!!!!!:clapup::clapup:

Αει μαρη:P!!!!Επειδη ειμαι βουνισια,μου αρεσουν τα δεντρα,τα δαση και το πρασινο περισσοτερο απο τη θαλασσα!!!!!!Το ξερω οτι δεν εχει ουτε λοφο εκει,αλλα ειδες πρασιναδα???Τελεια!!!!!!:clapup::clapup:
Την είδα, την είδα και ειδικά τώρα με τα 40άρια, τη ζηλεύω τρελά!

Κι εγώ τρελαίνομαι για βουνό και πρασινάδες, αλλά έχω μπλέξει με άνθρωπο που νομίζει πως είναι ροφός, οπότε δεν με παίρνει για πολλά...:whistle:

Κι εγω με τετοιον εχω μπλεξει αλλα δεν τον παιρνει εκεινον για πολλα!!Θα φαει στη μαπα την εξωτικη Ιερομνημη Ιωαννινων και θα του αρεσει κιολας(γιατι απο τα 40αρια, καλυτερη η πρασιναδα)!!!

[offtopic] Εγώ πάλι εξαντλώ την υπομονή του σε γατικά θέματα, οπότε αναγκαστικά υποχωρώ στα άλλα :angelnot: [/offtopic]

ειναι φοβερο το amsterdam!!! :clapup: Κριμα που εχω παει μονο μια φορα και ημουν περαστικη (εκατσα μονο 23 ωρες στην πολη :().

Οσοι λατρευετε την πρασιναδα ελατε εδω. Οπου και να κοιταξεις βλεπεις πρασινο. Αλλα οπου πολυ πρασινο υπαρχει και πολλη βροχη :P

Για τα 40αρια,εχω να δηλωσω οτι γυρισα με συναχι και σημερα ποναει ΚΑΙ ο λαιμος μου.:P
Να βαλω Ουτρεχτη;

Τι όμορφα! :clapup: Άνοιξε το μάτι μας Δώρα, ευχαριστούμε.. Υπέροχες οι φωτογραφίες σου! :D

Καλά, μη νομίζεις, κι εδώ στους τροπικούς με τα κλιματιστικά πονόλαιμο έχουμε :P
Δώκε, δώκε Ουτρέχτη!

Utrecht:
088.jpg
085-1.jpg
081.jpg
080.jpg

O ιδιοκτητης της ανησυχουσε μην την παρω μαζι μου.:/:Σκεφτηκα οτι εδω θα παρακαλουσαν να την ξεφορτωθουν,κι αυτος βγηκε απο το μαγαζι του για να μου τονισει οτι μπορω να την χαϊδεψω,αλλα οχι να την παρω.
077.jpg
078-1.jpg
079.jpg

076.jpg
064-1.jpg
063.jpg
062-2.jpg
056.jpg
049-1.jpg
046-1.jpg
045-1.jpg

043.jpg
042-1.jpg
041-1.jpg
039-1.jpg
037-1.jpg
036-2.jpg
015-2.jpg
013-1.jpg
011.jpg
010-3.jpg
009-2.jpg

008-3.jpg
007-1.jpg
004-2.jpg
003-3.jpg
002-2.jpg
001-3.jpg

Δεν εχω αλλες...:(:P

Utrecht:
O ιδιοκτητης της ανησυχουσε μην την παρω μαζι μου.:/:Σκεφτηκα οτι εδω θα παρακαλουσαν να την ξεφορτωθουν,κι αυτος βγηκε απο το μαγαζι του για να μου τονισει οτι μπορω να την χαϊδεψω,αλλα οχι να την παρω.
077.jpg
078-1.jpg

Αστα αυτα, αφου καταβαθος ηθελες να το παρεις στην Ελλαδα το μικρο :whistle:

Εκπληκτικες φωτος, εκπληκτικο μερος.
Για εμενα οι καλυτερες (και πιο φθηνες φυσικα) καλοκαιρινες διακοπες ειναι στο εξωτερικο.

καλημερα σας !!εγω προσωπικα στο εξωτερικο εχω ταξιδεψει μοναχα στην γερμανια στο μοναχο με το σχολειο :):) και το sidney Της αυστραλιας;);) για να δουμε τους συγγενεις μας΄......και οι 2 πολεις βεβαια ειναι φοβερες και θεωρω πως ειναι οι καταλληλοι προορισμοι για ζευγαρια αλλα και οικογενειες....ειδικα της πολη του μοναχου την ερωτευτηκα και ορκιστηκα να παω να σπουδασω εκει....αχχχ...

απο ταξιδια θα ηθελα παντως να παω στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ(old classic) ,στο μοναχο :redface:(ναι ναι παλι....) , στη κουβα και......σε ποοολλα αλλα μερη.....:D

To Μοναχο ειναι μοναδικο σαν πολη. Διαθετει ενα απο τα μεγαλυτερα αστικα παρκα του κοσμου (το english garden) και ειναι υποδειγμα μεγαλουπολης(ενα πραγμα σαν την Αθηνα βρε παιδι μου) με εκπληκτικα μεσα μεταφορας, πρασινο, πολλα μα πολλα μουσεια (με το μεγαλυτερο νομιζω στο κοσμο μουσειο τεχνολογιας και επιστημης).

Ολες αυτες οι βορειες χωρες σε κανουν να καταλαβεις τι σημαινει πραγματικος πολιτισμος, ευγένεια κτλ κτλ
Με ολες αυτες τις φωτος της Δωρας με επιασε κατιτίς για ταξιδι στο Εξωτερικο :/:
Θελω να διακτινιστω τωρα :mad:

Ωραια,πες μου για που ετοιμαζεσαι,να σου παραγγειλω γατι γυριζοντας.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back