mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
13-08-10
17:56
ε τα κλασσικα, καμια Γερμανια. Εκει εχουν πολλα εκτροφεια βιρμανιας οποτε θα σου φερω κανα βιρμανακι. Οκ, εκλεισε, αφου επιμενεις. Οχι οχι δεν θα μου ειναι κοπος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
13-08-10
18:05
Eχουν και πολλα εκτροφεια νορβηγικων,κοιτα μη βρεθεις με κανενα τετοιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
13-08-10
23:38
Εκπληκτικές οι φώτος Δώρα μου!!!

Είναι υπέροχο το Αμστερνταμ....Πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτούμε!!

Είναι υπέροχο το Αμστερνταμ....Πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτούμε!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
14-08-10
00:18
Eυχαριστω πολυ Ναταλια μου!
Ολη η Ολλανδια ειναι υπεροχη,πρεπει οπωσδηποτε να πατε.
Ολη η Ολλανδια ειναι υπεροχη,πρεπει οπωσδηποτε να πατε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki