Ταξίδι: Τι θα τρώει ο γάτος μου!

Giannis The Great

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giannis The Great αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
Γειά σας.Θέλω να φύγω διακοπές αλλά δεν θέλω να αφήσω και το γάτο μου νηστικό γιατί θα λείψω για αρκετό διάστημα:P.Τι να κάνω;;:hmm:Να του βάλω 2 κονσέρβες φαί και να φύγω;;:hmm:Φοβάμε μήπως το φάνε άλλες γάτες γιατί το βράδυ έρχονται κάτι γάτες σπίτι μου και ψάχνουν για φαγητό!.Να το πάρω μαζί μου αυτό είναι αδύνατον:(!.Τι να κάνω;;;:hmm:Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δεν του πέρνεις μια αυτόματη ταίστρα; Τώρα για το αν θα τρώνε άλλοι γάτοι...:hmm: Πες σε κανένα γείτονα να το προσέχει και να το ταίζει, αλλιώς το παίρνεις μαζί σου αναγκαστικά.

Αν είχες μικρό παιδί και δεν σε βόλευε θα το άφηνες μόνο του; Όταν παίρνουμε ζώο, αυτά τα σκεφτόμαστε και δεσμευόμαστε.

Αν το αφήσεις μόνο του και χύσει το νερό του καταλάθος, τι θα γίνει; Θα ψοφίσει από τη ζέστη το καημένο. Όσο για το φαγητό, μπορεί όντως τρώγονατς οι άλλοι, να μείνει νηστικό.
Πήγαινέ το σε μία πανσιόν ζώων, αν δεν έχεις κάποιον ή πάρτο μαζί σου.

Κάτω από την φωτογραφία σου, γράφεις: τα πάντα για τις γάτες! Συγνώμη αλλά δεν το βλέπω. Το αντίθετο μάλιστα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτω από την φωτογραφία σου, γράφεις: τα πάντα για τις γάτες! Συγνώμη αλλά δεν το βλέπω. Το αντίθετο μάλιστα...

Τι θές να πείς για την υπογραφή μου;;;:hmm::hmm:

Είναι ωραία η υπογραφή σου,ωραία η φωτογραφία,δηλαδή;) μην στεναχωριέσαι!
Θα συμφωνήσω,όμως,με τη "gata" ... σκέψου το λίγο καλύτερα το θέμα.Γιατί,όντως,σαν παιδί είναι τα γατιά και τα σκυλιά και όλα τα ζώα συντροφιάς.Εγώ έχω έναν γάτο και παρά τα όσα εμπόδια μου δημιουργούν οι άλλοι,προσπαθώ και τα ξεπερνάω και τον παίρνω μαζί μου όταν πάω για διακοπές.Βέβαια,το κατανοώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι πραγματικά αδύνατον,αλλά... Και θα έχω και δεύτερη γάτα σύντομα και εκεί να δεις τι ωραία θα είναι που θα μπαρκάρω στο καράβι με 2 γατοφόρους συν τις βαλίτσες συν τη γκρίνια της μάνας μου όταν θα με υποδεχθεί:D αλλά,τι να κάνω,πρέπει να βρω μια άκρη.
Τι ηλικία έχει ο γάτος σου? Να καταλάβω ότι δεν τον έχεις μέσα στο σπίτι σου,έτσι?
Αν δεν μπορεί να στον προσέχει κάποιος είτε μέσα στο σπίτι σου,είτε έξω από αυτό,σκέψου τη λύση της πανσιόν ή της φιλοξενίας επί πληρωμή στο σπίτι ζωόφιλων και γατόφιλων (υπάρχει σχετικό θέμα εδώ στο site) βέβαια,θα σου κοστίσει ένα κάποιο ποσό...δεν ξέρω και πόσο θα λείψεις,δεν μας διευκρίνισες.

Γειά σας.Θέλω να φύγω διακοπές αλλά δεν θέλω να αφήσω και το γάτο μου νηστικό γιατί θα λείψω για αρκετό διάστημα:P.Τι να κάνω;;:hmm:Να του βάλω 2 κονσέρβες φαί και να φύγω;;:hmm:Φοβάμε μήπως το φάνε άλλες γάτες γιατί το βράδυ έρχονται κάτι γάτες σπίτι μου και ψάχνουν για φαγητό!.Να το πάρω μαζί μου αυτό είναι αδύνατον:(!.Τι να κάνω;;;:hmm:Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!:cry:
Ναι, γιατί τον ταίζεις πολύ!Αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα πας διακοπές!

Ναι, γιατί τον ταίζεις πολύ!Αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα πας διακοπές!
Παιδιά γιατί εμένα μου φαίνεται λίγο περιεργο που έχετε παρόμοια Nick και ειστε και οι δύο απο Κέρκυρα;:hmm:

Τι ηλικία έχει ο γάτος σου? Να καταλάβω ότι δεν τον έχεις μέσα στο σπίτι σου,έτσι?
Αν δεν μπορεί να στον προσέχει κάποιος είτε μέσα στο σπίτι σου,είτε έξω από αυτό,σκέψου τη λύση της πανσιόν ή της φιλοξενίας επί πληρωμή στο σπίτι ζωόφιλων και γατόφιλων (υπάρχει σχετικό θέμα εδώ στο site) βέβαια,θα σου κοστίσει ένα κάποιο ποσό...δεν ξέρω και πόσο θα λείψεις,δεν μας διευκρίνισες.

Είναι 3-4 χρονών (να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι απο πότε τον έχω) και φυσικά δεν τον βάζω μέσα στο σπίτι γιατί δεν ξέρω εάν έχει πάει στο γιατρό:(!Γιατί βλέπεις τώρα τελευταία ασχολούμε μαζί του που έχω χρόνο ενώ όλο τον άλλο χρόνο τον φροντίζει η αδερφή μου:P!Επειδή είχα εξετάσεις,αγγλικά τον Ιούλιο κ.α:mad:!

Παιδιά γιατί εμένα μου φαίνεται λίγο περιεργο που έχετε παρόμοια Nick και ειστε και οι δύο απο Κέρκυρα;:hmm:

Σου έχω στείλει PM και σου εξηγώ όλες σου τις απορίες:P!!.
Σε παρακαλώ άλλη φορά εάν έχεις κάποιες απορίες τέτοιου τύπου να μου στέλνεις PM.
Φιλικά,
Giannis The Great!:D

Μάλιστα,κατάλαβα...
Αλλά θα πρέπει να τον πάτε και στο γιατρό κάποια στιγμή,βρε παιδιά...είναι κρίμα,μιας και τον ταίζεις (δυστυχώς,αυτό δεν είναι αρκετό) και,γενικά,ασχολείσαι μαζί του,να πάθει κάτι ή να είναι ήδη άρρωστος και μετά τρέχα γύρευε...Το ξέρω πώς δεν έχουν όλοι να διαθέσουν χρήματα για κτηνιάτρους και για τέτοια έξοδα,εγώ είμαι φοιτήτρια και δεν μου τρέχουν καθόλου από τα μπατζάκια,αλλά τουλάχιστον μία φορά να τον πας να τον δει να σου πει άμα είναι καλά στην υγεία του...:)

Σου έχω στείλει PM και σου εξηγώ όλες σου τις απορίες:P!!.
Σε παρακαλώ άλλη φορά εάν έχεις κάποιες απορίες τέτοιου τύπου να μου στέλνεις PM.
Φιλικά,
Giannis The Great!:D
Σ'ευχαριστώ!:P
Κι εγώ σε παρακαλώ αν έχεις απορίες να ψάχνεις λίγο το φόρουμ,το ίδιο θέμα έχει τεθεί κι εδώ.Και μάλιστα πρόσφατα σχετικά.
Φιλικά,
Moukelis

Τι θές να πείς για την υπογραφή μου;;;:hmm::hmm:

Όταν κάποιος γράφει: τα πάντα για τις γάτες, σημαίνει ότι κάνει το καλύτερο και τις προσέχει και κοιτάει να είναι ευτυχισμένο το ζώο.

Επέτρεψέ μου, με τα λεγόμενά σου, να μην το βλέπω αυτό. Όχι μόνο δεν κάνεις τα πάντα, αλλά ούτε σε γιατρό την έχεις πάει, ούτε έχεις σκεφτεί ότι ένα ζώο όταν το πάρεις δεν είναι μόνο ένα τάισμα και έξω από το σπίτι...
Και αναγκαζόμαστε να προσαρμόσουμε τη ζωή μας, γιατί μας δεσμεύει..όπως τώρα με τις διακοπές. Είναι ψυχές και αυτά. Εγώ δεν θα μπορούσα να το παρατήσω και να φύγω, ούτε μια ημέρα! Και ειδικά έξω που μπορεί να το χτυπήσουν, να του φάνε το φαγητό, να χυθεί το νερό...και χίλια άλλα δυο.
Από παιδί είχα τρέλλα με τις γάτες. Όμως κοντεύω τα 40 και τώρα πήρα, που ξέρω ότι θα μπορώ να το φροντίσω σωστά και να του παρέχω ότι χρειάζεται για να μην ταλαιπωρείται.
Το ζώο δεν είναι για να καλύπτουμε την αγοραστική μας ανάγκη και του ότι αποκτήσαμε τρόπαιο ή καινούριο αντικείμενο.
Είναι ψυχή και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν άνθρωπο. Ισάξιο με εμάς. Και αυτήν την αγάπη, θα στη δώσουν στο πολλαπλάσιο πίσω, να είσαι σίγουρος.:happy:

γιατι καλη μου moukelis το Ιονιο βγαζει μονο great παιδια :up::up:(πλακα κανω δεν τα ξερω τα παιδια:redface:)

Απο οτι καταλαβα δεν ζεις μονος σου.Κανενας αλλος απο την οικογένεια για την οικογενεια? (γατουλα)
Στιν τελικη αμα ζει εξω ολο και καποιος γειτονας φιλος κτλ θα μπορει να περασει να ριχνει μια ματια και να συμπληρωνει φαγακι κτλ.Η καποιος επι πληρωμη.......:)

Όταν κάποιος γράφει: τα πάντα για τις γάτες, σημαίνει ότι κάνει το καλύτερο και τις προσέχει και κοιτάει να είναι ευτυχισμένο το ζώο.

Επέτρεψέ μου, με τα λεγόμενά σου, να μην το βλέπω αυτό. Όχι μόνο δεν κάνεις τα πάντα, αλλά ούτε σε γιατρό την έχεις πάει, ούτε έχεις σκεφτεί ότι ένα ζώο όταν το πάρεις δεν είναι μόνο ένα τάισμα και έξω από το σπίτι...
Και αναγκαζόμαστε να προσαρμόσουμε τη ζωή μας, γιατί μας δεσμεύει..όπως τώρα με τις διακοπές. Είναι ψυχές και αυτά. Εγώ δεν θα μπορούσα να το παρατήσω και να φύγω, ούτε μια ημέρα! Και ειδικά έξω που μπορεί να το χτυπήσουν, να του φάνε το φαγητό, να χυθεί το νερό...και χίλια άλλα δυο.
Από παιδί είχα τρέλλα με τις γάτες. Όμως κοντεύω τα 40 και τώρα πήρα, που ξέρω ότι θα μπορώ να το φροντίσω σωστά και να του παρέχω ότι χρειάζεται για να μην ταλαιπωρείται.
Το ζώο δεν είναι για να καλύπτουμε την αγοραστική μας ανάγκη και του ότι αποκτήσαμε τρόπαιο ή καινούριο αντικείμενο.
Είναι ψυχή και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν άνθρωπο. Ισάξιο με εμάς. Και αυτήν την αγάπη, θα στη δώσουν στο πολλαπλάσιο πίσω, να είσαι σίγουρος.:happy:

Το ''Τα πάντα για της γάτες'' το έγραψα για να βάλω το link mycat.gr και όχι ότι όπωσδήποτε εγώ κάνω τα πάντα για τις γάτες!!:P

Το ''Τα πάντα για της γάτες'' το έγραψα για να βάλω το link mycat.gr και όχι ότι όπωσδήποτε εγώ κάνω τα πάντα για τις γάτες!!:P

Aυτό το κατάλαβα! Αλλά δεν το βρίσκω καθόλου αστείο, για να μπει και η ανάλογη γκριμάτσα.
Τότε γιατί την πήρες την γατούλα, αν δεν ήσουν έτοιμος να της προσφέρεις ότι θέλει και χρειάζεται κατά καιρούς; :( Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω!!!:hmm:

Στο γιατρό,πάντως,πήγαινέ την...δεν είναι και τόσο δύσκολα,καλοκαιράκι είναι,μια μέρα ελεύθερη θα βρεις.

Το να κριτικάρουμε είναι εύκολο... μια βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος! Στα 38 έμαθα να βοηθώ τον άλλον έστω κι αν δεν συμφωνώ κι όχι να τον κριτικάρω... Αν δεν νοιαζόταν για τον γάτο του δεν θα απευθυνόταν σε μας ζητώντας βοήθεια.

Δεν ξέρει κανείς αν νοιάζεται ή όχι το παιδί.Ίσως φταίνε τα emoticons που δίνουν μία αίσθηση ελαφρότητας,τι να πω:D αλλά κι αυτό,δεν σημαίνει τίποτα!
Θα πρέπει,όμως,να το δει λίγο πιο σοβαρά το θέμα και όλα καλά,δεν τρέχει τίποτα:up:

Αν δεν νοιαζόταν για τον γάτο του δεν θα απευθυνόταν σε μας ζητώντας βοήθεια.

Εδώ δεν το πήγε σε γιατρό...πιο είναι το νοιάξιμο;

Αυτό σαν απάντηση στην αδερφή του,την VasoTheGreat (που μόνο great δεν είναι με όσα λέει ότι έκανε!) επειδή ήθελα να απαντήσω,αλλά το θέμα κλειδώθηκε (και πολύ καλά έγινε,βέβαια!) Δώσ'της να διαβάσει!

"Vaso,σε διαβεβαιώ ότι η Moukelis και οι κοπέλες εδώ μέσα,γενικά,κάθε άλλο παρά σκοτώνουν την ώρα τους! Διάβαζε παραπάνω στο site τα θέματα και θα καταλάβεις,ωραία?;)

Έκανες ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο που έκαναν και αυτοί που τα πέταξαν στα σκουπίδια,να ξέρεις,δυστυχώς.Και που τα πήρες και τα έκανες μια βόλτα στη γιαγιά σου τι έγινε,δηλαδή? Αφού μετά τα άφησες από εκεί που τα πήρες.Εγώ δεν θα την έλεγα καν αυτή την ιστορία,δεν θα ήθελα καν να θυμάμαι ότι ήταν στα χέρια μου μία ή δύο ζωές και δεν έκανα τίποτα απολύτως-κι ας μην είχε καλό τέλος η υπόθεση,τουλάχιστον εσύ θα είχες προσπαθήσει.
Και να κάθεσαι και να λες για το απορριματοφόρο και τις λεπίδες που θρυμματίζουν τα σκούπιδια?! Αλήθεια,σου κάνει κέφι η εικόνα αυτή?
Δεν φταίει το απορριματοφόρο,εσείς φταίτε.:("

Και συνέλθετε,επιτέλους.Πήγαινε και το γατί που λες στο γιατρό και τέρμα.Τα φροντιστήρια κι το ότι δεν έχουν χρόνο οι γονείς σου,δεν είναι δικαιολογία.Όπως σου απάντησα στο πμ σου,καλοκαίρι είναι,είσαι και γυμνάσιο ή λύκειο (δεν ξέρω ποια από τα 2),οικονομικό πρόβλημα δεν έχεις,ε δεν μπορείς να μην βρεις μία μέρα για να πας στο γιατρό το γάτο! Άλλοι εδώ μέσα εργάζονται και έχουν παιδιά,γατιά και σκυλιά και τρέχουν για διάφορα αδέσποτα με δικά τους έξοδα,με δικό τους αυτοκίνητο,από εδώ κι απο εκεί.
Με το συμπάθειο,αλλά....

Συγγνώμη που στο χαλάω το θέμα,αλλά δεν γίνεται να διαβάζουμε τέτοια εδώ μέσα και μετά να στη λένε κι από πάνω .... "όποιος έχει πρόβλημα,στον κτηνίατρό του!":|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back