Ταξίδι με πλοίο

Ταξίδι με καράβι και γάτα!

Καλημέρα σε όλους! Σκοπεύω να ταξιδέψω για πρωτη φορα με τον γάτο μου (7 μηνών) απο Κρήτη για Αθήνα με το καράβι. Είμαι φοιτητρια εδω και θα ανέβω για γιορτές στο πατρικο! Πέραν του οτι δεν θελω να αφήσω τον γατούλη μονο του, ειναι και η κτηνιατρος μας στην Αθήνα και έτσο πρέπει να τον ανεβάσω για τα εμβόλια του, στείρωση κτλ κτλ. Το ταξίδι διαρκεί 9 ώρες. Εχω προμηθευτεί ειδικό κλουβάκι μεταφοράς αλλα λόγω του οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατότητα να κλείσω καμπινα pet friendly θα πρεπει να την βγάλουμε στο καταστρωμα παρεα. Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης: οκ θα του βαλω μια πανα στον πάτο του κλουβιού, αν κάνει κακακια του εκει μέσα τι κανουμε? Επίσης καπου διαβασα οχι φαγητο και νερο για καποιες ωρες πριν. Ποσες? Εμενα ο γατος μου ειναι τρελος με το φαγητο και νομιζω οτι θα παθει υστερια αν δεν τον ταισω για αρκετες ωρες. Θα αντέξει τοσες ωρες στο κλουβι? Με αγχώνει και η σκέψη του χαπιου που λενε οτι του δινεις και ηρεμει. Δεν ξερω τι να κανω! Αν υπάρχει καποιος που να έχει κάνει παρόμοιο ταξίδι θα ήθελα καποιες συμβουλες! Ευχαριστω πολυυυ!! :/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους! Σκοπεύω να ταξιδέψω για πρωτη φορα με τον γάτο μου (7 μηνών) απο Κρήτη για Αθήνα με το καράβι. Είμαι φοιτητρια εδω και θα ανέβω για γιορτές στο πατρικο! Πέραν του οτι δεν θελω να αφήσω τον γατούλη μονο του, ειναι και η κτηνιατρος μας στην Αθήνα και έτσο πρέπει να τον ανεβάσω για τα εμβόλια του, στείρωση κτλ κτλ. Το ταξίδι διαρκεί 9 ώρες. Εχω προμηθευτεί ειδικό κλουβάκι μεταφοράς αλλα λόγω του οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατότητα να κλείσω καμπινα pet friendly θα πρεπει να την βγάλουμε στο καταστρωμα παρεα. Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης: οκ θα του βαλω μια πανα στον πάτο του κλουβιού, αν κάνει κακακια του εκει μέσα τι κανουμε? Επίσης καπου διαβασα οχι φαγητο και νερο για καποιες ωρες πριν. Ποσες? Εμενα ο γατος μου ειναι τρελος με το φαγητο και νομιζω οτι θα παθει υστερια αν δεν τον ταισω για αρκετες ωρες. Θα αντέξει τοσες ωρες στο κλουβι? Με αγχώνει και η σκέψη του χαπιου που λενε οτι του δινεις και ηρεμει. Δεν ξερω τι να κανω! Αν υπάρχει καποιος που να έχει κάνει παρόμοιο ταξίδι θα ήθελα καποιες συμβουλες! Ευχαριστω πολυυυ!! :/::/:
Καλησπέρα φίλη Djali και καλώς ήρθες στο MyCat.:)
Λοιπόν, εγώ κάποτε ήθελα να πάω διακοπές στην Κρήτη και σκόπευα να πάρω την μοναδική, τότε, γατούλα μου μαζί μου. ΄Ηθελα όμως να το κάνω με καμπίνα για να μην ταλαιπωρηθεί κι επειδή δεν βρήκα, δεν το έκανα το ταξίδι. Θα δεις όμως αν διαβάσεις κι άλλα μηνύματα σ' αυτό το θεματάκι, άλλα μέλη μας που ταξίδεψαν με την γατούλα τους και τις εμπειρίες τους.
Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το θεματάκι επίσης, αλλά και σ' αυτό μια και ρωτάς για το ηρεμιστικό χάπι. Προσωπικά δεν θα το έδινα, φοβάμαι τις τυχόν παρενέργειες.:worry:
Σ' αυτά που ρωτάς τώρα, καλό είναι που θα έχεις τον γατούλη κοντά σου, έστω και στο κατάστρωμα, για να σε νοιώθει και να του μειώνεται κάπως το στρες. Σε καμμιά περίπτωση μην ανοίξεις το κλουβάκι του, ακόμα και αν κάνει εμμετό, κακάκια κλπ. ΄Αφησέ τα όπως είναι και τα καθαρίζεις όταν φτάσεις σπίτι σου. Φαγητό, αν φύγετε πρωί με το καράβι, δώσε του νωρίς το απόγευμα της προηγούμενης μέρας. Νεράκι ας πιεί όλο το βράδυ, αλλά το πρωί μην τον αφήσεις να πιει άλλο για να μην έχει πολλά υγρά στο στομαχάκι του.
Ο γατούλης θα στρεσαριστεί σίγουρα, δυστυχώς πέρα από το να του μιλάς, να μπορεί να σε βλέπει και να σε νοιώθει, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. ΄Οτι θα ταλαιπωρηθεί είναι το μόνο σίγουρο, αλλά θα τα καταφέρει, όπως αρκετά άλλα γατάκια.
Εύχομαι να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται και όταν φτάσετε πια, γράψε μας την εμπειρία σου. Καλό σας ταξίδι από μένα.:flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back