Ταξίδι

kitcat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
Είτε δεν βγάζω άκρη με την αναζήτηση θέματος είτε απλά δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο....:hmm:
Θέλω βοήθεια για να ταξιδέψω με το πλοίο παρέα με το γατούλη μου. Είναι περίπου ενός έτους και την τελευταία φορά που ταξίδεψε ήταν με το ζόρι τριών μηνών. Τώρα είναι μεγάλος γαϊδουράκος που με τα βίας χωράει στο κλουβί μεταφοράς του. Ξέρω πως με την τουαλέτα δεν θα έχουμε πρόβλημα μιας που όταν δεν βρίσκει που να τα κάνει συνήθως κρατιέται, τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει μέχρι τώρα και μάλλον από το φόβο του δεν θα είναι πολύ δραστήριος, ωστόσο λίγες συμβουλές για να μην δυσκολευτούμε θα ήταν χρήσιμες. θα ταξιδέψουμε βράδυ και από τη στιγμή που θα φύγουμε από το σπίτι μέχρι να φτάσουμε στον προορισμός μας θα χρειαστεί να είναι στο κλουβί σχεδόν 10 ώρες. Κάποιο ηρεμιστικό πιστεύεται θα χρειαστεί;
Το άλλο μεγάλο θέμα στο οποίο χρειάζομαι συμβουλή είναι ότι εκεί που θα πάμε δεν θέλουν το γατούλη :down: και ξέρω σίγουρα πως όταν θα λείπω από το σπίτι θα είναι μάλλον κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ή στον διάδρομο της εισόδου, τι μπορώ να κάνω για να νιώσει πιο άνετα και να είναι όσο λιγότερο γίνεται αντιληπτός;;;;;;; Ξέρω ότι αυτό μάλλον θέλει χρόνια εκπαιδεύσεις των ανθρώπων αλλά σε 10-15 μέρες που θα είμαι εκεί αυτό δε νομιζω να το πετύχω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα ταξίδια με πλοίο υπάρχει αυτό το θέμα.

Όσο για το μέρος που θα μείνεις, αν ο γατούλης σου είναι στο δωμάτιο μαζί με την άμμο και τα παιχνιδάκια του, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back