Ταξιδέψτε με τη γάτα σας, αλλά με όλα τα απαραίτητα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
θα τα βρειτε ολα εδω

https://www.classypets.com/Merchant5/merchant.mvc?Screen=SFNT&Store_Code=CPTS
μερικα ενδεικτικα
pet-door-knockers-200x250.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που μοιάζει με βαλιτσάκι με ροδάκια υπάρχει πουθενά εδώ στην ελλάδα; Ξέρετε πόσες φορές που ήμουν στο αεροδρόμιο με τον Σάκη ευχόμουν να είχε ροδάκια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εμενα μου φανηκε πολυ ενδιαφερον αν και δεν εχει εγκριθει απο τις αεροπορικες.. μονο το κλουβι κανει για αεροπλανο.. σ ενα μηνα στο στελνουν παντως

Α, ωραία πραγματάκια έχει. Ωστόσο δεν συνιστώ σε κανένα, του οποίου η γάτα του διαθέτει ταχυδακτυλουργικές ικανότητες, να ταξιδεύει με μαλακή γατοφόρο (ειδικά κάποια που κλείνει με φερμουάρ!).
Την πρώτη φορά που ταξιδέψαμε με τη Λουκρητία, έλεγε σε όλα τα σάιτ ότι είναι πιο άνετα τα κλουβιά τύπου τσάντα και παράγγειλα ένα πολύ ωραίο (έτσι φαινόταν) από το πετ σοπ. 1 ώρα και 40 λεπτά διαρκεί η πτήση Λάρνακα Αθήνα, στα πρώτα 30 λεπτά είχε ανοίξει και έχει σπάσει το τέρας το φερμουάρ:down: και μου έφερε η αεροσυνοδός κάτι πλαστικές ασφάλειες που έχουν για νάυλον τσάντες και το δέσαμε:redface::redface::redface:

τα ειχε δει ολα ε?

Sorry αν είμαι λίγο off topic αλλά μήπως ξέρετε πως μπορούμε να φέρουμε πράγματα από Αμερική? Τι ισχύει ?Το μόνο που φέρνω είναι βιβλία .Ξέρω ότι ισχύει για πράγματα κάτω των 20 € ότι δεν πάμε τελώνιο. Γενικά πως μπορούμε να φέρουμε μια πχ γατοφόρο

Επίσης εάν ταξιδεύουμε με τη γάτα δεν ξεχνάμε :
1/ Να πάρουμε τη γάτα μας μαζί φεύγοντας απο το σπίτι και
2/ Δεν την αφήνουμε αμανάτι στο πλοίο, στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο κ.λ.π., όπως π.χ. μπορεί να συμβεί με τις αποσκευές μας.:rolleyes:

:lol::lol::lol:
Πάντως μια φορά που είχε πάει ο Σάκης στην μπαγκαζιέρα περίμενα... περίμενα... και τίποτα. Όλες οι βαλίτσες είχαν έρθει κι αυτός τίποτα. Τα είχα παίξει, θυμήθηκα και μια παλιά γελοιογραφία με την ολυμπιακή που έλεγε: "Πρωινό στο Παρίσι, μεσημεριανό στο Κάιρο, βραδυνό στο Λονδίναο και βαλίτσες στην Νέα Υόρκη"... Ευτυχώς μετά ήρθε, τελικά είχαν αποφασίσει να τον βγάλουν τελευταίο, αν είναι δυνατόν!

κι εμενα μου φανηκε πολυ ενδιαφερον αν και δεν εχει εγκριθει απο τις αεροπορικες.. μονο το κλουβι κανει για αεροπλανο.. σ ενα μηνα στο στελνουν παντως
Για τον ίδιο λόγο μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον :D! Απλά θα προτιμούσα να το έβρισκα κάπου εδώ και να μην το παραγγείλω. Θα βγει κάπως τσιμπιμένη η τιμή του με τα μεταφορικά υποθέτω :(!

εγω βρηκα αλλη λυση γιατι το καροτσακι εαν το φτιαξω θα μας παρουν με της λεμονοκουπες θυμαστε τα τρολλευ εκεινα τα παλια που βαζαμε πανω της βαλιτσες πριν τους βαλλουν ροδακια αυτο θα παρω για να μην σηκωνω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back