ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
24-05-09
11:52
Γεια σε ολους!!το σκυλακι του φιλου μου απο χθες εχει ταχυκαρδια κ το βραδυ δεν μπορουσε να αναπνευσει.παιζει καποιο ρολο η διατροφη?δεν ξερω!ανησυχουμε πολυ...αν ξερει καποιος τι μπορει να ειναι ας μου πει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
24-05-09
12:01
Μπορει να ειναι καρδια,μπορει να ειναι ηπια φολα,μπορει να ειναι απλα η ζεστη...Γιατρο αμεσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
24-05-09
12:07
Μπορει να ειναι καρδια,μπορει να ειναι ηπια φολα,μπορει να ειναι απλα η ζεστη...Γιατρο αμεσα.
θα παρει τηλεφωνο τωρα...σ'ευχαριστω δωρα μου!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
24-05-09
12:11
Δεν κανει τιποτα.Μην το αφηνετε,μακαρι να ειναι απλα απο τη ζεστη.Περαστικα.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
24-05-09
12:13
πηρε τον κτηνιατρο κ αυτος ειπε οτι μαλλον κουραστηκε απο την βολτα επειδη ειναι μικροσωμος.θα τον παω εγω αυριο..ευχαριστω παντως..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum