Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πανέμορφος, γαλανός, παραμυθένιος μέσα στο πάλλευκο, πλούσιο γουναρικό του.

Και με καλή παρέα!

Καλό χειμώνα λευκέ μας πρίγκηπα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτος ειναι ο φιλαρακος του,εχει κι ενα κοριτσακι κοκκινο σαν τη φωτια η παρεα,αλλα δεν καταδεχεται να φωτογραφηθει συχνα με τους αντρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
O Xίος μας,ζει και...κακομαθαίνει στη Θεσσαλονίκη:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν το μετανιώνω στιγμή που την κράτησα,είναι το πιο όμορφο μωρό του σπιτιού μου!
kat-cats
Διάσημο μέλος

Η Κυθήρα ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ
, πως να μετανοιώσεις με τέτοιο μωρό.... ο δε Κίμωλος ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΤΑΤΟΣ
τι όμορφα που ζει...χιόνια, δέντρα.... αυτή είναι ζωή πραγματικά!!!! ζει σε ανοιχτό περιβάλλον ή απλά είναι κομμάτι του κλουβιού του;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο Κίμωλος ζει σε ένα σπίτι στην εξοχή,με πέντε στρέμματα κήπο γύρω του,κάτω από το οποίο βρίσκεται το σπίτι των γονιών της μαμάς του,με παρόμοιιο κήπο.Δεν υπάρχει δρόμος τριγύρω,παρόλα αυτά βγαίνει τις βόλτες του πάντα με επίβλεψη,όπως και οι γατοσυγκάτοικοί του.
Και ναι,ειναι μοναδική γέννα,πολύ όμορφα μωρά,αλλά εγώ δεν είμαι και αντικειμενική.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Σ'ευχαριστώ Κατερινα μου!
Ο Κίμωλος ζει σε ένα σπίτι στην εξοχή,με πέντε στρέμματα κήπο γύρω του,κάτω από το οποίο βρίσκεται το σπίτι των γονιών της μαμάς του,με παρόμοιιο κήπο.Δεν υπάρχει δρόμος τριγύρω,παρόλα αυτά βγαίνει τις βόλτες του πάντα με επίβλεψη,όπως και οι γατοσυγκάτοικοί του.
Και ναι,ειναι μοναδική γέννα,πολύ όμορφα μωρά,αλλά εγώ δεν είμαι και αντικειμενική.
Θα πάω να ζήσω μαζί του....δεν υπάρχει ο γάτος, δεν υπάρχει το μέρος!!! η τέλεια ζωή για ένα γάτο

Δώρα ΑΥΤΗ η γέννα υπήρξε μοναδικά υπέροχη.....εύχομαι και στις επόμενες ακόμα καλύτερα!!! και προπαντός τυχερά και υγιή όλα τους!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Με το καλό να γίνει και μανούλα, να φέρει στον κόσμο πανέμορφα πλασματάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το καλο να γινει μανουλα και να γεννησει πανεμορφα θεικα γατακια!!

moukelis
Επιφανές μέλος
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool