Τα Καραμελάκια!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Είμαστε 3 γατάκια, αρσενικά και κουκλάκια. Γεννηθήκαμε πριν 2 μήνες και έχουμε μάθει όλους τους καλούς τρόπους, να τρώμε ξηρά τροφή και να κάνουμε τρελλα παιχνιδάκια. Είμαστε 2 ξανθούληδες, ένας με καστανά ματάκια και ένας με πράσινα καθώς και ένας τιγρέ γκρι-μπισκοτί γατούλης με ξεχωριστή κοντή ουρίτσα, εκ γενετής. Είμαστε πολύ πολύ τρυφερά γατάκια και θέλουμε σύντομα ένα σπίτι καθώς ο δρόμος είναι αρκετά επικινδυνος για μας πια γιατί αρχισαμε να κοβουμε βόλτες αφού η μαμα μας, μας θηλάζει πια αραιά και λίγο.
Θα δοθούμε εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα αποκλειστικά για εσωτερική χρήση.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της προσωρινής μας νταντάς: nkalomiri@yahoo.com ή 6972852216
Υ.Γ. στην τελευταία φωτό είναι η μαμά μας η οποία θα δοθεί επίσης για υιοθεσία καθώς είναι καταπληκτική γάτα.
Επίσης θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• καραμελάκι κόκκινο.JPG
    καραμελάκι κόκκινο.JPG
    516 KB · Εμφανίσεις: 45
  • καραμελάκι κόκκινο ΙΙ.JPG
    καραμελάκι κόκκινο ΙΙ.JPG
    361,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • κοντονούρ Ι.JPG
    κοντονούρ Ι.JPG
    587,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • κοντονούρ ΙΙ.JPG
    κοντονούρ ΙΙ.JPG
    737,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • μαμα καραμελακίων.JPG
    μαμα καραμελακίων.JPG
    200,8 KB · Εμφανίσεις: 41
Ειναι γλυκες ολα τους!!!! Ευχομαι οτι καλυτερο για τα ομοεφα γατουνια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καραμελακια...με ολη τη σημασια της λεξης..πανεμορφα ειναι!!!:clapup:

:slourp::slourp:
Σλούρπ!!!
Είναι πολύ όμορφα τα καραμελάκια! Εύχομαι τα χριστούγεννα να βρίσκονται σε ένα ζεστό σπιτάκι , με μυρωδιά :slourp: γαλοπούλας και αγάπης!

Τα Καραμελάκια προωθήθηκαν και στο facebook!!!

Εγώ έχω ήδη έναν γατούλη στην ίδια ηλικία, αλλά η αδερφή μου με τα ανηψάκια μου επειδή ζηλεύουν θέλουν και αυτοί ένα γατούλη.
Ο Καραμελίτσος με την κοντή ουρίτσα έχει δωθεί? Εννοείται ότι θα ζει αυτηρά μέσα στο σπίτι και θα στειρωθεί.
Σε ποιά περιοχή βρίσκονται τα καραμελάκια?

τα καραμελάκια είναι στην Ανω Κυψέλη. Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο και μέσα στο ΣΚ να τα πουμε αν θέλεις. :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση, κρατάω το τηλέφωνό σου και θα επικοινωνήσω μαζί σου αφού επιβεβαιώσω ότι η αδερφή μου το θέλει τελικά.
Κατοικώ στη Τρίπολη οπότε για να το πάρω θα πρέπει είτε να κάνω ένα ταξιδάκι είτε να στείλω κάποιον πολύ δικό μου άνθρωπο :) Θα τα πούμε στο τηλέφωνο!

Καλή τύχη στον ΚοντΟνούρ!!!!!;)
θεία Μίκυ

Ειναι γλυκες!!! Καλη τυχη στα Καραμελακια!

Καλημέρα :)
Διορθώνω το αρχικό σημερινό μου ποστ γιατί βρέθηκε λύση!!!
Δυστυχώς στην πολυκατοικία που ζει η αδερφή μου δεν επιτρέπονταν τα ζωάκια (τρισάθλιος κανονισμός) και επειδή είχε ήδη θέμα με τους διαχειριστές δεν επιχειρούσε να υιοθετήσει γατάκι.
Τα ανήψια μου λύσσαξαν όμως! Θέλουν πολύ τον Κοντονούρ.
Ευτυχώς το διαμέρισμα ανήκει στην αδερφή μου, δεν είναι νοικιασμένο, οπότε έχει έναν παραπάνω λόγο να διεκδικεί κάποια πραγματα :)
Η λύση βρέθηκε. Πήγαν τα ανηψάκια μου με την αδερφή μου στη διαχειρίστρια και μίλησαν ήρεμα και ωραία για το θέμα του γατουλάκου. Αυτή το δέχτηκε αρκεί λέει να εμβολιαστεί ο γατούλης και να έχει βιβλιάριο (αυτονόητο) και να μην κυκλοφορεί στους κοινόχρηστους χώρους (ετσι και αλλιώς αυτο δεν θα γινόταν).
Οπότε θα σε πάρω τηλέφωνο για να το συζητήσουμε και να βρούμε έναν τρόπο να τον πάρω αν θέλεις να μου τον δώσεις τελικά, για να τον κάνω δώρο Χριστουγεννιάτικο στα δίδυμα ανηψάκια μου που δεν ξέρουν τί θα γίνει και αδημονούν.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν υπαρχει καν τετοιο θεμα...εχει ψηφιστει νομος..που επιτρεπει μεχρι 2 κατοικιδια,εντος του διαμερισματος(ειτε ειναι δικο σου,ειτε το νοικιαζεις) ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗς ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑς...ειναι γνωστο πλεον..και απορω πως δεν το γνωριζετε..:) Ο νομος ειναι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟς ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ...δεν παει να γραφει ο κανονισμος οτι θελει...ο νομος το επιτρεπει..

Έφη μου κάποιες φορές οι κακοί άνθρωποι είναι υπεράνω νόμων.
Ο κανονισμός υπάρχει και από τη στιγμή που υπάρχει πρέπει πριν μπλέξεις με το νόμο να κάνεις τη συζήτηση με αυτόν που θεωρείς ότι ίσως σου δημιουργήσει πρόβλημα (η αδερφή μου έτσι και αλλιώς είναι δικαστικός αλλά το τελευταιο που θέλει είναι να πάει στα δικαστήρια για δική της υπόθεση ή να της πειράξουν το γατούλη).
Έπρεπε να διαφυλάξει πρώτα από όλα την υγεία του γατουλάκου (με την συγκατάθεση της διαχειρήστριας) και ότι έστω και υπό όρους θα τον δεχτούν χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

:clapup::clapup::clapup:
Ο ΚοντΟνούρ θα γίνει Τριπολιτσιώτης λοιπόν!!!
Αντε με το καλό η αγάπη μου να κάνει Χριστούγεννα στο νέο του σπιτάκι:clapup::clapup::clapup:

Καλή τύχη και στον Κερέμ και τον Μπουράκ τώρα και στη γλυκιά μαμά τους τη Σεχραζάαααααατ;)

Ναυπλιώτης για την ακρίβεια γιατί η αδερφή μου με τα ανηψάκια μου ζουν μόνιμα στο Ναύπλιον!!!
Θεωρώ ότι όλα θα πάνε πολύ καλά αλλά ακόμα και αν δημιουργηθεί το παραμικρό υπάρχει η λύση να υιοθετήσω εγώ τον ΚοντΟνούρ (εύχομαι να μη χρειαστεί κυρίως γιατί τα δίδυμα θα στενοχωρηθούν πολύ αλλά και επειδή δεν ξέρω και ποιά θα είναι η αντίδραση και του δικού μου γατουλάκου αν θα εισέλθει ένα καινούριο γατουλάκι στο χώρο του).

Με το καλό λοιπόν να τον πάρω και να τον πάω στην καινούρια του οικογένεια!!!

Σε καταλαβαινω..απλα ηθελα να σου πω οτι δεν χρειαζεται καν να μπλεξεις με δικαστηρια..μια φωτοτυπιοα του νομου..και εισαι οκ..:D

ελπίζω όλα να πανε καλά και ο κοντΟνουράκος να βρεθεί στο νέο του σπίτι σύντομα....;)

Ευτυχώς ο νέος χρόνος βρήκε τα καραμελάκια στα νέα τους σπίτια. Ευχαριστώ την Αλεξάνδρα, την Στρατούλα και την Κάλλια με την αδελφή της που υιοθέτησαν τα μικρούλια. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχουν μια όμορφη ζωούλα και καλή τύχη με τις νέες τους οικογένειες...:)

Νοτάκι μου σου εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρνει σε όλα στη ζωή σου τόσο ετυχισμένες και αίσιες καταλήξεις όπως και στην περίπτωση των Καραμελακίων:thumbsup::thumbsup:

λιωνω......................:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back