RedCat
Διάσημο μέλος
Θα δοθούμε εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα αποκλειστικά για εσωτερική χρήση.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της προσωρινής μας νταντάς: nkalomiri@yahoo.com ή 6972852216
Υ.Γ. στην τελευταία φωτό είναι η μαμά μας η οποία θα δοθεί επίσης για υιοθεσία καθώς είναι καταπληκτική γάτα.
Επίσης θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
speri
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

Σλούρπ!!!
Είναι πολύ όμορφα τα καραμελάκια! Εύχομαι τα χριστούγεννα να βρίσκονται σε ένα ζεστό σπιτάκι , με μυρωδιά
γαλοπούλας και αγάπης!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ο Καραμελίτσος με την κοντή ουρίτσα έχει δωθεί? Εννοείται ότι θα ζει αυτηρά μέσα στο σπίτι και θα στειρωθεί.
Σε ποιά περιοχή βρίσκονται τα καραμελάκια?
RedCat
Διάσημο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Κατοικώ στη Τρίπολη οπότε για να το πάρω θα πρέπει είτε να κάνω ένα ταξιδάκι είτε να στείλω κάποιον πολύ δικό μου άνθρωπο
Θα τα πούμε στο τηλέφωνο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

θεία Μίκυ
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος

Διορθώνω το αρχικό σημερινό μου ποστ γιατί βρέθηκε λύση!!!
Δυστυχώς στην πολυκατοικία που ζει η αδερφή μου δεν επιτρέπονταν τα ζωάκια (τρισάθλιος κανονισμός) και επειδή είχε ήδη θέμα με τους διαχειριστές δεν επιχειρούσε να υιοθετήσει γατάκι.
Τα ανήψια μου λύσσαξαν όμως! Θέλουν πολύ τον Κοντονούρ.
Ευτυχώς το διαμέρισμα ανήκει στην αδερφή μου, δεν είναι νοικιασμένο, οπότε έχει έναν παραπάνω λόγο να διεκδικεί κάποια πραγματα

Η λύση βρέθηκε. Πήγαν τα ανηψάκια μου με την αδερφή μου στη διαχειρίστρια και μίλησαν ήρεμα και ωραία για το θέμα του γατουλάκου. Αυτή το δέχτηκε αρκεί λέει να εμβολιαστεί ο γατούλης και να έχει βιβλιάριο (αυτονόητο) και να μην κυκλοφορεί στους κοινόχρηστους χώρους (ετσι και αλλιώς αυτο δεν θα γινόταν).
Οπότε θα σε πάρω τηλέφωνο για να το συζητήσουμε και να βρούμε έναν τρόπο να τον πάρω αν θέλεις να μου τον δώσεις τελικά, για να τον κάνω δώρο Χριστουγεννιάτικο στα δίδυμα ανηψάκια μου που δεν ξέρουν τί θα γίνει και αδημονούν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ο νομος ειναι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟς ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ...δεν παει να γραφει ο κανονισμος οτι θελει...ο νομος το επιτρεπει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ο κανονισμός υπάρχει και από τη στιγμή που υπάρχει πρέπει πριν μπλέξεις με το νόμο να κάνεις τη συζήτηση με αυτόν που θεωρείς ότι ίσως σου δημιουργήσει πρόβλημα (η αδερφή μου έτσι και αλλιώς είναι δικαστικός αλλά το τελευταιο που θέλει είναι να πάει στα δικαστήρια για δική της υπόθεση ή να της πειράξουν το γατούλη).
Έπρεπε να διαφυλάξει πρώτα από όλα την υγεία του γατουλάκου (με την συγκατάθεση της διαχειρήστριας) και ότι έστω και υπό όρους θα τον δεχτούν χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Ο ΚοντΟνούρ θα γίνει Τριπολιτσιώτης λοιπόν!!!
Αντε με το καλό η αγάπη μου να κάνει Χριστούγεννα στο νέο του σπιτάκι

Καλή τύχη και στον Κερέμ και τον Μπουράκ τώρα και στη γλυκιά μαμά τους τη Σεχραζάαααααατ

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Θεωρώ ότι όλα θα πάνε πολύ καλά αλλά ακόμα και αν δημιουργηθεί το παραμικρό υπάρχει η λύση να υιοθετήσω εγώ τον ΚοντΟνούρ (εύχομαι να μη χρειαστεί κυρίως γιατί τα δίδυμα θα στενοχωρηθούν πολύ αλλά και επειδή δεν ξέρω και ποιά θα είναι η αντίδραση και του δικού μου γατουλάκου αν θα εισέλθει ένα καινούριο γατουλάκι στο χώρο του).
Με το καλό λοιπόν να τον πάρω και να τον πάω στην καινούρια του οικογένεια!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool