Τα Μaine Coon-άκια!!

Παύλο μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Ο Λάκης είναι άπαιχτος!:up:Λέει τις περισσότερες αλήθειες απο οποιονδήποτε σε αυτο το κράτος!Κι εγώ πορώνομαι τρελά όταν τον βλέπω!:)

Μα ας τις πει καποιος βρε Στελλα μου. Ας τολμησει καποιος. Βεβαια, πολλες φορες, αντι να γελω με αυτα που λεει, σκεφτομαι λιγο βαθυτερα και στεναχωριεμαι. Γιατι να ειναι ετσι τα πραγματα? Αλλα ειναι σατιρα και σχολιαζει τα κακως κειμενα με σκωπτικο τροπο. RESPECT!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ας τις πει καποιος βρε Στελλα μου. Ας τολμησει καποιος. Βεβαια, πολλες φορες, αντι να γελω με αυτα που λεει, σκεφτομαι λιγο βαθυτερα και στεναχωριεμαι. Γιατι να ειναι ετσι τα πραγματα? Αλλα ειναι σατιρα και σχολιαζει τα κακως κειμενα με σκωπτικο τροπο. RESPECT!!!!
Οντως έτσι είναι...Γελάμε με τα χάλια μας...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το απογοητευτικό σ αυτή τη χώρα είναι ότι φτάσαμε να κρεμόμαστε από έναν άνθρωπο που κάνει σάτιρα να κάνει τις καταγγελίες που έπρεπε να είχαν κάνει οι πνευματικοί άνθρωποι της χώρα αυτής. Λόγο έλλειψης όμως προφανώς της κατηγορίας αυτής ο μόνος που ανέλαβε το ρόλο αυτό ο Λαζόπουλος , όχι βέβαια ότι δεν εξυπηρετεί κ αυτός κάποια συμφέροντα, Αλλα είναι ο μονος που έχουμε αυτος κ ο Καλαμούκης

Αυτή είναι και η μικρούλα Muddy που βρήκα χθες μέσα στις λάσπες!!

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 609.jpg
    Duffy and Cammy! 609.jpg
    151,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Duffy and Cammy! 611.jpg
    Duffy and Cammy! 611.jpg
    268,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Το απογοητευτικό σ αυτή τη χώρα είναι ότι φτάσαμε να κρεμόμαστε από έναν άνθρωπο που κάνει σάτιρα να κάνει τις καταγγελίες που έπρεπε να είχαν κάνει οι πνευματικοί άνθρωποι της χώρα αυτής. Λόγο έλλειψης όμως προφανώς της κατηγορίας αυτής ο μόνος που ανέλαβε το ρόλο αυτό ο Λαζόπουλος , όχι βέβαια ότι δεν εξυπηρετεί κ αυτός κάποια συμφέροντα, Αλλα είναι ο μονος που έχουμε αυτος κ ο Καλαμούκης

Κοιτα να δεις... Ειναι πολυ σημαντικο για τον συγχρονο ανθρωπο να μπορει να παρακολουθει τα γεγονοτα και να σχηματιζει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ αποψη. Σαφως, για καποιους ειναι πολυ πιο ευκολο να την εκφρασουν (πχ Λαζοπουλος) αλλα το να περιμενεις να πει ενας ανθρωπος αυτα που εσυ αισθανεσαι και ή δεν θες ή δεν μπορεις να πεις, για μενα ειναι ασχημο. Επιτελους, αυτα που συνεβησαν εξεφρασαν το κοινο αισθημα και μιλησαν με μια φωνη ολοι οι νεοι. Παιδια που ειχαν φωνη και αποψη. Και οχι ετεροκατευθυνομενοι ανεγκεφαλοι χωρις σκοπο και στοχο. Για εμενα, το Α και το Ω στη ζωη ενος ανθρωπου ειναι να διαμορφωνει τη δικη του αποψη και να μην ειναι ερμαιο στο οποιο τυχοντα.

Αυτή είναι και η μικρούλα Muddy που βρήκα χθες μέσα στις λάσπες!!

Εξου και το Muddy, ε? Εχεις δικιο Στελλα μου. Ξεφυγαμε παλι. Εγω δηλαδη...
Ειναι πολυ ομορφη. Να δω πως θα την δωσεις τωρα....

Εξου και το Muddy, ε? Εχεις δικιο Στελλα μου. Ξεφυγαμε παλι. Εγω δηλαδη...
Ειναι πολυ ομορφη. Να δω πως θα την δωσεις τωρα....
Nαι ρε γμτ..Οσο να ναι και για λίγο να φιλοξενείς ένα ζωάκι δένεσαι μαζί του.:(Ενδιαφέρθηκε ο γείτονας μου να την πάρει αλλά όχι για μέσα στο σπίτι..Αυτός έχει αρκετές αδέσποτες γατούλες που ταίζει αλλά φοβάμαι να του τη δώσω και να την αφήσει μόνη της μαζί με τις άλλες..Εξάλλου πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχουμε αν μείνει μόνη της έξω..Εστειλα και στην υπεύθυνη της γατοομάδας φωτογραφίες της μήπως και βρει κανά σπιτάκι..

Μακαρι βρε συ Στελλα....

Μακαρι βρε συ Στελλα....
Κι εγώ ελπίζω να βρεθεί γρήγορα κάτι γιατί το λυπάμαι το καημένο εκεί στο γκαράζ....:(

Κι εγώ ελπίζω να βρεθεί γρήγορα κάτι γιατί το λυπάμαι το καημένο εκεί στο γκαράζ....:(

Ε, ναι... Κριμα ειναι.

Ε, ναι... Κριμα ειναι.
Πάω για ύπνο γιατί είχα πολύ τρέξιμο σήμερα!Αύριο πρωί πρωί έχω πελάτη άντρα πάλι!Οχι τον γνωστό,άλλον!:PΑλλά αυτός είναι πιο επικίνδυνος γιατί μου την πέφτει γμτ...!!Τι τραβάω κι εγώ η έρμη για να βγάλω το ψωμί μου!!:lol::lol:

Κοιτα να δεις... Ειναι πολυ σημαντικο για τον συγχρονο ανθρωπο να μπορει να παρακολουθει τα γεγονοτα και να σχηματιζει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ αποψη. Σαφως, για καποιους ειναι πολυ πιο ευκολο να την εκφρασουν (πχ Λαζοπουλος) αλλα το να περιμενεις να πει ενας ανθρωπος αυτα που εσυ αισθανεσαι και ή δεν θες ή δεν μπορεις να πεις, για μενα ειναι ασχημο. Επιτελους, αυτα που συνεβησαν εξεφρασαν το κοινο αισθημα και μιλησαν με μια φωνη ολοι οι νεοι. Παιδια που ειχαν φωνη και αποψη. Και οχι ετεροκατευθυνομενοι ανεγκεφαλοι χωρις σκοπο και στοχο. Για εμενα, το Α και το Ω στη ζωη ενος ανθρωπου ειναι να διαμορφωνει τη δικη του αποψη και να μην ειναι ερμαιο στο οποιο τυχοντα.
Οχι δεν εννοούσα να εκφραστώ δια αντιπροσώπου! Ποτέ δεν το έχω κάνει κ θα συμφωνήσω κ μαζί σου το να περιμένεις τους σωτήρες να σε σώσουν δεν ειναι μόνο άσχημο όπως είπες αλλά κ επικίνδυνο. Το αν τώρα όλα αυτα τα παιδιά που βγήκαν στους δρόμους βγήκαν αυθόρμητα αυτό είναι ένα αλλό ζήτημα, σημασία έχει ότι είτε βγήκαν αυθόρμημα είτε πάτησαν τα κουμπιά κάποιοι άλλοι για δικούς τους λόγους, το γεγονός παραμένει ότι υπάρχει μια ζοφερή πραγματικότητα ότι ολόκληρες γενιές καταστρέφονται χωρίς παρόν κ μέλλον.

Οχι δεν εννοούσα να εκφραστώ δια αντιπροσώπου! Ποτέ δεν το έχω κάνει κ θα συμφωνήσω κ μαζί σου το να περιμένεις τους σωτήρες να σε σώσουν δεν ειναι μόνο άσχημο όπως είπες αλλά κ επικίνδυνο. Το αν τώρα όλα αυτα τα παιδιά που βγήκαν στους δρόμους βγήκαν αυθόρμητα αυτό είναι ένα αλλό ζήτημα, σημασία έχει ότι είτε βγήκαν αυθόρμημα είτε πάτησαν τα κουμπιά κάποιοι άλλοι για δικούς τους λόγους, το γεγονός παραμένει ότι υπάρχει μια ζοφερή πραγματικότητα ότι ολόκληρες γενιές καταστρέφονται χωρίς παρόν κ μέλλον.

Και μη χειροτερα......

Νεες φωτο του μικρου....

Συνημμένα

• DSC03181.jpg
    DSC03181.jpg
    503,6 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC03174.jpg
    DSC03174.jpg
    671,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC03179.jpg
    DSC03179.jpg
    485,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Αυτος μεγαλωνει μερα με τη μερα,φαινεται μεγαλη διαφορα στη φατσουλα του.

Αυτος μεγαλωνει μερα με τη μερα,φαινεται μεγαλη διαφορα στη φατσουλα του.

Πραγματικα και μενα ετσι μου φαινεται.

Kαλησπερα!
Τι καλος που ειναι Παυλο!!!

Αντε, μην το σκεφτεσαι. Παρε και συ ενα Maine Coon.:lol:

:lol::lol: σ αυτή τη φωτογραφία όπως είναι με σταυρωμένα τα χέρια κ μ αυτό το ύφος μοιάζει με την Μονα Λίζα
attachment.php

Ναι, ειναι απιστευτος!

Ναι, ειναι απιστευτος!
μωρε το σκεφτομαι να βουτηξω κανενα κουνακι της Νεκταρ....:hmm:
να φανταστειτε εχω σκεφτει και το ονομα του...:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back