*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:17 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.441 29-12-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιος κι ο Duran,απλα ο Donnatello βγαζει μια γλύκα στη φατσούλα,ο Duran ειναι πιο αρρενωπος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα και απο κοντα που τα ειδα εχουν ακομα ποιο πολυ εντονα αυτα τα χαρακτηριστικα ποιο ζουζουνι και γλυκιες εκφρασεις ο ενας ενω ειναι και ο αλλος ετσι αλλα οχι τοσο πολυ ειναι και ποιο σοβαρος αν μου επιτρεπεται η λεξη εχει κατι το ποιο ωριμο και αυτο του μεγαλου αδελφου ας πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #2.442 29-12-08 16:21 Ναι μερικα γατακια εχουν εξωτερικα χαρακτηριστικα που σου δειχνουν τον χαρακτηρα τους,ας πουμε το Μοϊρακι φαινεται πολυ πιο πραο και αγαθο απο τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.443 29-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μερικα γατακια εχουν εξωτερικα χαρακτηριστικα που σου δειχνουν τον χαρακτηρα τους,ας πουμε το Μοϊρακι φαινεται πολυ πιο πραο και αγαθο απο τον Σειριο! Click για ανάπτυξη... Μονο οι κουτοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν πως και οι μικροι μας φιλοι εχουν χαρακτηρες διαφορους οπως και εμεις οπως και οτιδηποτε εμβιο. Ασχετο αλλα τι κριμα που ο Σειριος πεθαινει στο Ταγμα του φοινικα το ηξερα βεβαια απο την πρωτη μερα που βγηκε το βιβλιο αλλα ξαναεσκασα στην ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #2.444 29-12-08 16:44 Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.445 29-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι,τον Ιουλιο θα τα δουμε και στην μεγαλη οθονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #2.446 29-12-08 16:56 Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.447 29-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Click για ανάπτυξη... Δεν θα την εχανα με τιποτα,εχω ενα link να σας δωσω αν θελετε με τον ηθοποιο Ντανιελ Ρακφιλντ να παιζει στο θεατρο,αλλα ειναι καπως η ολη εικονα αχαχαχαχαχα,επισης ελπιζω να εχετε δει τα δυο τρειλερ που εχουν βγει για την ταινια,εχω και για αυτα να σας δωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #2.448 29-12-08 17:17 Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραιος κι ο Duran,απλα ο Donnatello βγαζει μια γλύκα στη φατσούλα,ο Duran ειναι πιο αρρενωπος. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα και απο κοντα που τα ειδα εχουν ακομα ποιο πολυ εντονα αυτα τα χαρακτηριστικα ποιο ζουζουνι και γλυκιες εκφρασεις ο ενας ενω ειναι και ο αλλος ετσι αλλα οχι τοσο πολυ ειναι και ποιο σοβαρος αν μου επιτρεπεται η λεξη εχει κατι το ποιο ωριμο και αυτο του μεγαλου αδελφου ας πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η moukelis έγραψε: #2.442 29-12-08 16:21 Ναι μερικα γατακια εχουν εξωτερικα χαρακτηριστικα που σου δειχνουν τον χαρακτηρα τους,ας πουμε το Μοϊρακι φαινεται πολυ πιο πραο και αγαθο απο τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.443 29-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μερικα γατακια εχουν εξωτερικα χαρακτηριστικα που σου δειχνουν τον χαρακτηρα τους,ας πουμε το Μοϊρακι φαινεται πολυ πιο πραο και αγαθο απο τον Σειριο! Click για ανάπτυξη... Μονο οι κουτοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν πως και οι μικροι μας φιλοι εχουν χαρακτηρες διαφορους οπως και εμεις οπως και οτιδηποτε εμβιο. Ασχετο αλλα τι κριμα που ο Σειριος πεθαινει στο Ταγμα του φοινικα το ηξερα βεβαια απο την πρωτη μερα που βγηκε το βιβλιο αλλα ξαναεσκασα στην ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #2.444 29-12-08 16:44 Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.445 29-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι,τον Ιουλιο θα τα δουμε και στην μεγαλη οθονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #2.446 29-12-08 16:56 Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.447 29-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Click για ανάπτυξη... Δεν θα την εχανα με τιποτα,εχω ενα link να σας δωσω αν θελετε με τον ηθοποιο Ντανιελ Ρακφιλντ να παιζει στο θεατρο,αλλα ειναι καπως η ολη εικονα αχαχαχαχαχα,επισης ελπιζω να εχετε δει τα δυο τρειλερ που εχουν βγει για την ταινια,εχω και για αυτα να σας δωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #2.448 29-12-08 17:17 Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μερικα γατακια εχουν εξωτερικα χαρακτηριστικα που σου δειχνουν τον χαρακτηρα τους,ας πουμε το Μοϊρακι φαινεται πολυ πιο πραο και αγαθο απο τον Σειριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:28 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.443 29-12-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μερικα γατακια εχουν εξωτερικα χαρακτηριστικα που σου δειχνουν τον χαρακτηρα τους,ας πουμε το Μοϊρακι φαινεται πολυ πιο πραο και αγαθο απο τον Σειριο! Click για ανάπτυξη... Μονο οι κουτοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν πως και οι μικροι μας φιλοι εχουν χαρακτηρες διαφορους οπως και εμεις οπως και οτιδηποτε εμβιο. Ασχετο αλλα τι κριμα που ο Σειριος πεθαινει στο Ταγμα του φοινικα το ηξερα βεβαια απο την πρωτη μερα που βγηκε το βιβλιο αλλα ξαναεσκασα στην ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #2.444 29-12-08 16:44 Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.445 29-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι,τον Ιουλιο θα τα δουμε και στην μεγαλη οθονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #2.446 29-12-08 16:56 Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.447 29-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Click για ανάπτυξη... Δεν θα την εχανα με τιποτα,εχω ενα link να σας δωσω αν θελετε με τον ηθοποιο Ντανιελ Ρακφιλντ να παιζει στο θεατρο,αλλα ειναι καπως η ολη εικονα αχαχαχαχαχα,επισης ελπιζω να εχετε δει τα δυο τρειλερ που εχουν βγει για την ταινια,εχω και για αυτα να σας δωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #2.448 29-12-08 17:17 Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μερικα γατακια εχουν εξωτερικα χαρακτηριστικα που σου δειχνουν τον χαρακτηρα τους,ας πουμε το Μοϊρακι φαινεται πολυ πιο πραο και αγαθο απο τον Σειριο! Click για ανάπτυξη... Μονο οι κουτοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν πως και οι μικροι μας φιλοι εχουν χαρακτηρες διαφορους οπως και εμεις οπως και οτιδηποτε εμβιο. Ασχετο αλλα τι κριμα που ο Σειριος πεθαινει στο Ταγμα του φοινικα το ηξερα βεβαια απο την πρωτη μερα που βγηκε το βιβλιο αλλα ξαναεσκασα στην ταινια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:44 Η moukelis έγραψε: #2.444 29-12-08 16:44 Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.445 29-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι,τον Ιουλιο θα τα δουμε και στην μεγαλη οθονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #2.446 29-12-08 16:56 Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.447 29-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Click για ανάπτυξη... Δεν θα την εχανα με τιποτα,εχω ενα link να σας δωσω αν θελετε με τον ηθοποιο Ντανιελ Ρακφιλντ να παιζει στο θεατρο,αλλα ειναι καπως η ολη εικονα αχαχαχαχαχα,επισης ελπιζω να εχετε δει τα δυο τρειλερ που εχουν βγει για την ταινια,εχω και για αυτα να σας δωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #2.448 29-12-08 17:17 Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.445 29-12-08 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι,τον Ιουλιο θα τα δουμε και στην μεγαλη οθονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #2.446 29-12-08 16:56 Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.447 29-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Click για ανάπτυξη... Δεν θα την εχανα με τιποτα,εχω ενα link να σας δωσω αν θελετε με τον ηθοποιο Ντανιελ Ρακφιλντ να παιζει στο θεατρο,αλλα ειναι καπως η ολη εικονα αχαχαχαχαχα,επισης ελπιζω να εχετε δει τα δυο τρειλερ που εχουν βγει για την ταινια,εχω και για αυτα να σας δωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #2.448 29-12-08 17:17 Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μωρε,πολυ κριμα,αν και στενοχωρηθηκα περισσοτερο με θανατους στα επομενα... Click για ανάπτυξη... Ωχ ναι,τον Ιουλιο θα τα δουμε και στην μεγαλη οθονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #2.446 29-12-08 16:56 Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.447 29-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Click για ανάπτυξη... Δεν θα την εχανα με τιποτα,εχω ενα link να σας δωσω αν θελετε με τον ηθοποιο Ντανιελ Ρακφιλντ να παιζει στο θεατρο,αλλα ειναι καπως η ολη εικονα αχαχαχαχαχα,επισης ελπιζω να εχετε δει τα δυο τρειλερ που εχουν βγει για την ταινια,εχω και για αυτα να σας δωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #2.448 29-12-08 17:17 Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.447 29-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Click για ανάπτυξη... Δεν θα την εχανα με τιποτα,εχω ενα link να σας δωσω αν θελετε με τον ηθοποιο Ντανιελ Ρακφιλντ να παιζει στο θεατρο,αλλα ειναι καπως η ολη εικονα αχαχαχαχαχα,επισης ελπιζω να εχετε δει τα δυο τρειλερ που εχουν βγει για την ταινια,εχω και για αυτα να σας δωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #2.448 29-12-08 17:17 Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι παλι καλα που το βγαζουν Ιουλιο γιατι τα εχουμε δει ολα στην πρεμιερα και θα ηταν το μονο που θα εχανα! Click για ανάπτυξη... Δεν θα την εχανα με τιποτα,εχω ενα link να σας δωσω αν θελετε με τον ηθοποιο Ντανιελ Ρακφιλντ να παιζει στο θεατρο,αλλα ειναι καπως η ολη εικονα αχαχαχαχαχα,επισης ελπιζω να εχετε δει τα δυο τρειλερ που εχουν βγει για την ταινια,εχω και για αυτα να σας δωσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η moukelis έγραψε: #2.448 29-12-08 17:17 Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:23 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.449 29-12-08 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη μου μιλας στον πληθυντικο,ιδια ηλικια εχουμε! Εχω δει και το...θεατρικο και τα τρειλερ απο τη μερα που βγηκαν.Το βιβλιο που θα βγει τωρα σε ταινια δε με ειχε ενθουσιασει,ελπιζω η ταινια να ειναι καλυτερη. Click για ανάπτυξη... Πολυ καλα λοιπον,ευχαριστω πολυ η ταινια θα ειναι σιγουρα αξιολογη ισως το αγαπημενο μου βιβλιο να ειναι το 5 οπως μετα και το 7 αλλα γενικα δεν μπορω τοσο πολυ να τα ξεχωρισω ειναι εξαιρετικη σειρα με μαγεψε οντως εγω ειμαι και παιδι της ΝΑΡΝΙΑ επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:28 Η moukelis έγραψε: #2.450 29-12-08 17:28 Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.451 29-12-08 17:31 Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουαου μουρλια ειναι προσκυνω αλλα εχω δει και αλλα κουκλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #2.452 29-12-08 17:37 Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.453 29-12-08 17:39 Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να μην μπορουμε να ζουλαμε και τις φωτογραφιες τι κριμα μπιμπελο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 30-12-08 08:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε στον πληθυντικο δεν μου μιλουν ουτε οι μαθητες μου! Κι εμενα το πεμπτο ειναι το αγαπημενο μου! Το Ναρνια με κουρασε και σαν βιβλιο,και σαν ταινια,οπως και το Αστερι του Βορρα... Μεην κουνακια για να μην μας μαλωσeτε που βγηκαμε εκτος θεματος,παρτε και μια ομορφια! Click για ανάπτυξη... Πως λεμε ο ασπροδοντης? Ο ασπρομυτης Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι,κι αυτα ας πουμε ειναι κουκλακια: Click για ανάπτυξη... τα θελω για το πρεβαζι της κουζινας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.455 30-12-08 09:44 Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στελλα! Κορη δεν εχεις? Παρτης ένα παπλωματακι να μη κρυωνει καλε το παιδι Να και το site! https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Bathtime.html Aπο τα αγαπημενα μου...λεφτα να εχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 30-12-08 09:46 Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.457 30-12-08 09:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.458 30-12-08 10:01 Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.459 30-12-08 10:02 Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να την προσεχετε! Ειναι μετοχος στην εταιρεια και προωθει τα προϊοντα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:03 Ο EL GATO έγραψε: #2.460 30-12-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μουψης και η Cammy! Bαριεμαι σημερα...Δεν εχω τιποτα να κανω στο γραφειο...σα γλαστρα νοιωθω... Click για ανάπτυξη... Αυτο, ομως, ειναι καλο. Και ταιριαζουν και τα χρωματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.