Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #3.401 15-01-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Βλέπω αφιερώνετε όλοι σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.402 15-01-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.403 15-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η ESTELLE έγραψε: #3.404 15-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Click για ανάπτυξη... ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #3.405 15-01-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παρά να πάρεις το τρενάκι και να έρθεις για Σαβ/κο και είσαι ευπρόσδεκτη στο σπιτικό μας. Ο Σεβαχουλίνος σε περιμένει.... Και νομίζω και ... με λίγες ορμές. Σαν να μου φαίνεται ότι κοντοζυγώνει κ έχει ... αρχισει... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Αμέεεε.... σε περιμένουμε προκαταβολικά.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.406 15-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Click για ανάπτυξη... Αγριο θηλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.407 15-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγριο θηλυκο! Click για ανάπτυξη... Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.408 15-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Βλέπω αφιερώνετε όλοι σήμερα ε; Click για ανάπτυξη... Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.402 15-01-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.403 15-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η ESTELLE έγραψε: #3.404 15-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Click για ανάπτυξη... ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #3.405 15-01-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παρά να πάρεις το τρενάκι και να έρθεις για Σαβ/κο και είσαι ευπρόσδεκτη στο σπιτικό μας. Ο Σεβαχουλίνος σε περιμένει.... Και νομίζω και ... με λίγες ορμές. Σαν να μου φαίνεται ότι κοντοζυγώνει κ έχει ... αρχισει... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Αμέεεε.... σε περιμένουμε προκαταβολικά.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.406 15-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Click για ανάπτυξη... Αγριο θηλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.407 15-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγριο θηλυκο! Click για ανάπτυξη... Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.408 15-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.403 15-01-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η ESTELLE έγραψε: #3.404 15-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Click για ανάπτυξη... ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #3.405 15-01-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παρά να πάρεις το τρενάκι και να έρθεις για Σαβ/κο και είσαι ευπρόσδεκτη στο σπιτικό μας. Ο Σεβαχουλίνος σε περιμένει.... Και νομίζω και ... με λίγες ορμές. Σαν να μου φαίνεται ότι κοντοζυγώνει κ έχει ... αρχισει... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Αμέεεε.... σε περιμένουμε προκαταβολικά.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.406 15-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Click για ανάπτυξη... Αγριο θηλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.407 15-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγριο θηλυκο! Click για ανάπτυξη... Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.408 15-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:55 Η ESTELLE έγραψε: #3.404 15-01-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Click για ανάπτυξη... ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #3.405 15-01-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παρά να πάρεις το τρενάκι και να έρθεις για Σαβ/κο και είσαι ευπρόσδεκτη στο σπιτικό μας. Ο Σεβαχουλίνος σε περιμένει.... Και νομίζω και ... με λίγες ορμές. Σαν να μου φαίνεται ότι κοντοζυγώνει κ έχει ... αρχισει... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Αμέεεε.... σε περιμένουμε προκαταβολικά.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.406 15-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Click για ανάπτυξη... Αγριο θηλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.407 15-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγριο θηλυκο! Click για ανάπτυξη... Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.408 15-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ για τη συναυλια? Click για ανάπτυξη... ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η staman2 έγραψε: #3.405 15-01-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παρά να πάρεις το τρενάκι και να έρθεις για Σαβ/κο και είσαι ευπρόσδεκτη στο σπιτικό μας. Ο Σεβαχουλίνος σε περιμένει.... Και νομίζω και ... με λίγες ορμές. Σαν να μου φαίνεται ότι κοντοζυγώνει κ έχει ... αρχισει... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Αμέεεε.... σε περιμένουμε προκαταβολικά.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.406 15-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Click για ανάπτυξη... Αγριο θηλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.407 15-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγριο θηλυκο! Click για ανάπτυξη... Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.408 15-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άσε άσε Στέλλα...έχω ξεραθεί στο γέλιο να τους διαβάζω Υ.Γ. Ζηλεύω μωρέ που θα βρεθείτε όλοι μαζί....γιατί να είμαι τόσο μακριά:cry: Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις παρά να πάρεις το τρενάκι και να έρθεις για Σαβ/κο και είσαι ευπρόσδεκτη στο σπιτικό μας. Ο Σεβαχουλίνος σε περιμένει.... Και νομίζω και ... με λίγες ορμές. Σαν να μου φαίνεται ότι κοντοζυγώνει κ έχει ... αρχισει... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γιατί εγω δεν μένω μακρυά;;Τόσο καιρό ζήλευα εσάς που βρισκόσασταν,τώρα σειρά μου!!Πάντως ξανά σύντομα δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάω.Το σίγουρο είναι προς τέλη Μαίου που θα κατέβω Αθήνα για τη συναυλία των AC/DC όπου θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ οπωσδήποτε με τα παιδιά! Click για ανάπτυξη... Αμέεεε.... σε περιμένουμε προκαταβολικά.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.406 15-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Click για ανάπτυξη... Αγριο θηλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.407 15-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγριο θηλυκο! Click για ανάπτυξη... Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.408 15-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!Δεν το ήξερες;;; Click για ανάπτυξη... Αγριο θηλυκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:31 Η ESTELLE έγραψε: #3.407 15-01-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγριο θηλυκο! Click για ανάπτυξη... Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.408 15-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγριο θηλυκο! Click για ανάπτυξη... Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.408 15-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.409 15-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εγω περιμενω πως και πως να ερθουν οι Peppers. Αλλα που... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:42 Ο EL GATO έγραψε: #3.410 15-01-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΑΙ!!OI PEPPERS!!!Είναι απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!Ναι ρε γμτ,κι εγώ περιμένω πως και πως να ερθουνε...Δεν ξες καμιά φορά.... Click για ανάπτυξη... Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.411 15-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βρε δεν πιανει τιποτα η Ουκρανιδα μπροστα σας! Click για ανάπτυξη... Καλα καλα αστ'αυτα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aγριόγατα παιδί μου απο μικρή!!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.412 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... και δεν φοβασαι μη΄σου΄ρθει καμια ξοφαλτση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:48 Η ESTELLE έγραψε: #3.413 15-01-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα καλα αστ'αυτα! Γουσταρω!!Καλα χαμος θα γινει στο κουκλακι...θα κανουμε τα γκαρσονια να κοκκινισουν Click για ανάπτυξη... Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.414 15-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Kαταλαβες Παυλο΄μ?Γι'αυτο πρεπει να ερθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.415 15-01-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι απο ότι ξέρω οι Αθηναίοι τρελαίνονται για τις Θεσσαλονικιές!!!Τί να το κάνουμε,έχουμε ωραίες γυναίκες εδώ πάνω!! Πάντως μην με αφησετε να πιω πολύ γιατί ξεφεύγω μετά κι άντε να με μαζέψετε!Είμαι και παντρεμένη γυναίκα!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:08 Η ESTELLE έγραψε: #3.416 15-01-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οι Peppers ΤΑ ΣΠΑΝΕ. Γουσταρω με τρελα. Μακαρι να ερθουν. Μπροστα μπροστα θα ειμαι. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:09 Ο EL GATO έγραψε: #3.417 15-01-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ,κι εγώ!!Κι ας φαω και καμιά κλωτσιά απο τον Αntony ή τον Flea!!!Xαλάλι!! Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε! Δε βαριεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.418 15-01-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνωμη αλλα τωρα μου θυμησες τη συγκατοικο μου στη Θεσσαλονικη που βαφοταν για να παει στο περιπτερο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.419 15-01-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 170 171 172 173 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 171 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Κι εγώ ετσι κάνω!!Που ξέρεις τί μπορεί να σου τύχει μέχρι να φτάσεις στο περίπτερο!! Σας αφήνω τώρα να συνεχίσετε,πάω να πάρω τις μικρές απο το σχολείο!! Click για ανάπτυξη... Τς τς τς τς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η Νεκταρια έγραψε: #3.420 15-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τς τς τς τς..... Click για ανάπτυξη... ΒρισκομαΙ ΣΤΟ POST με τα μεινκουνακια η καπου αλλου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.