Τα Μaine Coon-άκια!!

Οπως διαβασες μονο για τον Μαουρο αισθανομαι ετσι.Ισως τον συνδιαζω με την αρχη του εκτροφειου μου,με τα παιδακια του ισως....πολλα.Με κανενα αλλο αρσενικο δεν εχω αισθανθει ετσι.Ομως να ξερεις ενα πραγμα.Οταν παιρνεις ενα ζωακι σαν κατοικιδιο η στειρωση ειναι λυτρωση γι`αυτο.Θα μιλησουμε και απο κοντα για το θεμα.
Μωρε δίκιο έχεις Νεκταρία μου ... Ηταν απο τα πρώτα γατάκια του εκτροφείου σου και σαφως αισθάνεσαι έτσι...:)

Ελα μωρε στεναχωριεται ο Παυλης γιατι ειναι αγορακι...ισως αν ειμασταν κι εμεις αγορακια να νοιωθαμε ετσι...
Θα σε παρηγορησουμε ολες μαζι το Σαββατο Παυλη...τρωγοντας τα ψωμακια του Κουκλακιου;):P:lol::lol::lol:
Τοτε κατά την ίδια λογική κι εμεις θα έπρεπε να στενοχωριόμαστε που είμαστε κοριτσάκια και στειρώνουμε τα γατάκια τα θηλυκά.:)

Παύλο κουράγιο και μην το σκέφτεσαι παιδί μου. Ο,τι ισχύει για τους ανθρώπους δεν ισχύει για τα ζωάκια.

δες κι αυτο

MIA ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ

ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

''ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΜΠΑ;''
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ( ΕΝΔΕΙΞΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ)
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ: ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
-ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ;
-ΝΑΙ (ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ )
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ. ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΕΣΤΕΙ.
ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΚΟΥΓΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ''ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ''
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ.. ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ .. ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΑΠΩ ΠΟΛΥ ...
''ΟΚ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ...
... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ:
- '' ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ;''
-'' ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΑ;''
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
-''ΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ..''
ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ:

ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!
Τέλειο Νεκταρία μου!!! Μ΄έκανες και γέλασα!!:lol:

Δε νομιζεις οτι μυριζεται Βασια ο Σειριος οιστρο και κανει ετσι?
Παρολη τη στειρωση...κι ο Τιμυ της Αναστασιας πηδα ολη την ωρα το αρκουδακι του....:P
Αίσχος και πάλι αίσχος. Γιουλη ξεφτιλίζεις το παιδί μου σε ολόκληρο φόρουμ. !!!:blink:
Και τώρα ο Τίμυ ντρέπεται και δεν θα έχει το κουράγιο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της γυναίκας του...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτησω κατι? Οταν λεμε οτι η μυτη των γατιων πρεπει να ειναι υγρη, τι εννοουμε ακριβως? Γιατι η μυτη του Μουψη δεν ειναι ποτε υγρη. (ετσι μου φαινεται τουλαχιστον....:hmm:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα Παυλο:D
καλησπερα Μειν-κουνακια:)
χαιρετω ολους τους γατογονεις:up:
τι μου κανετε παιδακια:P
ειστε ολοι καλα
Παυλο τι νεα το μπεμπακι σου:baby:

Γεια σου D A D...τι κάνεις? Πήρες το μωρό από την Νεκταρία? Το άλλο το μικρούλη πώς είναι?:)

ειστε ολοι καλα

Γεια σου Δημητρη. Που χαθηκες ρε παιδι τοσο καιρο?

Καλα ειναι ο Μουψης. Σας χαιρετα ολους.

Να ρωτησω κατι? Οταν λεμε οτι η μυτη των γατιων πρεπει να ειναι υγρη, τι εννοουμε ακριβως? Γιατι η μυτη του Μουψη δεν ειναι ποτε υγρη. (ετσι μου φαινεται τουλαχιστον....:hmm:)
Καλησπέρα Παύλο!:)
Αυτό για την υγρή μύτη το ήξερα μόνο για τα σκυλιά.Δεν ξέρω αν ισχύει και για τις γάτες.Πάντως ούτε της Cammy η μύτη είναι υγρή...

ειστε ολοι καλα
Γειά σου Δημήτρη!:)Τί κάνεις βρε παιδί,χάθηκες όντως!

Αυτό για την υγρή μύτη το ήξερα μόνο για τα σκυλιά.Δεν ξέρω αν ισχύει και για τις γάτες.Πάντως ούτε της Cammy η μύτη είναι υγρή...

Αφου ολοι λενε οτι πρεπει να ειναι υγρη. Anyway, μπορει να κανω λαθος... Μαλλον, αλλοι πιο αρμοδιοι ή μαλλον πιο εμπειροι θα μας πουν.

Αφου ολοι λενε οτι πρεπει να ειναι υγρη. Anyway, μπορει να κανω λαθος... Μαλλον, αλλοι πιο αρμοδιοι ή μαλλον πιο εμπειροι θα μας πουν.
Κοίτα,επειδή είχα απο πάντα γατούλες δε θυμάμαι να είχε καμιά ιδιαίτερα υγρή μύτη και οι περισσότερες ήταν μια χαρά απο υγεία..Ξέρω γω,τί να πω.:hmm:Σίγουρα κάποιος που ξέρει περισσότερα θα μας απαντήσει..

Δημητρη, θα εχουμε τη χαρα να σε γνωρισουμε και απο κοντα το Σαββατο?

Γεια σου D A D...τι κάνεις? Πήρες το μωρό από την Νεκταρία? Το άλλο το μικρούλη πώς είναι?:)

Γεια σου Δημητρη. Που χαθηκες ρε παιδι τοσο καιρο?

Καλα ειναι ο Μουψης. Σας χαιρετα ολους.

Γειά σου Δημήτρη!:)Τί κάνεις βρε παιδί,χάθηκες όντως!

Δημητρη, θα εχουμε τη χαρα να σε γνωρισουμε και απο κοντα το Σαββατο?

Γεια σας και παλι,αν και λιγακι αργα χεχε
χαθηκα λιγακι μετα δικα μου η αληθεια ειναι,λιγο η δουλεια μου,λιγο οι δουλιτσες του σπιτιου,λιγο οι εξωτερικες υποχρεωσεις,και φυσικα και το μπεμπακι μου η Thumbelina μου,να κανονισω να την παρω και να παω να την φερω ολα μαζεμενα,αλλα τελος καλο ολα καλα,πολυ καλα μαλιστα,καλυτερα δεν γινεται,τωρα μονο περιμενω να ξεμπερδεψω καποια θεμετακια και να φερω τελος φεβρουαριου και τον Marey σπιτι,Raisa και Estelle χαθηκα αλλα ξαναγυρισα κοριτσια,Παυλο μου κι'αλλα φιλακια και αγγαλιτσες απο εμενα στον κουκλο σου,επισης δεν ξερω αν θα τα καταφερω να ερθω το σαββατο στο Κουκλακι,ποσο πολυ θελω να'ξερες μονο ποσο πολυ,σκαω μπορω να πω,αλλα δεν περναει απο το χερι μου η αληθεια ειναι,και ειναι και σαββατο ημερα γεματη απο πολλα,και δουλεια και δουλιτσες,αλλα αυτα τα βολευα μωρε,το προβλημα ειναι τεχνικο, η κ.Νεκταρια γνωριζει πολυ καλα,και αμα ειναι μπορει να σου πει και θα καταλαβεις,γκαμωτη,θελω πολυ να γνωριζω μελη της Γατοοικογενειας μας,το ποσο την χαρηκα και παλι την επισκεψη μου στην κυρια Νεκταρια δε λεγεται,αρμενικη βιζιτα καθε φορα,13 ωρες εκατσα αχαχαχαχα,καληνυχτα η μαλλον καλημερα παιδακια,θα τα πουμε αυριο.

Καλημέρα παιδάκια!:)Τί μου κάνετε;;Eγώ ειμα στη δουλειά και περιμένω σε λίγο τη Θένια να μου φτιάξει τα νυχάκια!!:P

Ουτε των δικων μου:lol::lol:

Καλημέρα παιδάκια!:)Τί μου κάνετε;;Eγώ ειμα στη δουλειά και περιμένω σε λίγο τη Θένια να μου φτιάξει τα νυχάκια!!:P
Καλημερα ,ωραια παρεα θαχεις.Πες για Μαουρο και Αδωνη οτι στειρωθηκαν:(

Καλημερα σε ολους.

Ενταξει Δημητρη, καταλαβαινω οτι, προφανως, υπαρχουν σοβαροι λογοι να μην ερθεις, αν τελικα δεν ερθεις. Προσπαθησε το παντως.

Να της δωσεις ενα φιλακι απο εμενα! :)
Εμενα ειναι ελαφρως υγρη...:hmm:
Ακρη δε βγαζουμε ε?:lol:

Καλημερα ,ωραια παρεα θαχεις.Πες για Μαουρο και Αδωνη οτι στειρωθηκαν:(
Θα της πω Νεκταρία μου για τα αγόρια!:)

Καλημερα σε ολους.

Ενταξει Δημητρη, καταλαβαινω οτι, προφανως, υπαρχουν σοβαροι λογοι να μην ερθεις, αν τελικα δεν ερθεις. Προσπαθησε το παντως.
Δημητρη θα ηταν πολυ μεγαλη χαρα για ολους μας να ερθεις...Κι αν δεν τα καταφερεις θα κανονισουμε συντομα ξανα...θα βοηθουσε να μας ελεγες εσυ ποτε μπορεις:)

Να της δωσεις ενα φιλακι απο εμενα! :)

Εμενα ειναι ελαφρως υγρη...:hmm:
Ακρη δε βγαζουμε ε?:lol:
Θα της δώσω και ένα φιλάκι απο σένα Γιούλη!!;)
Αμαν με αυτές τις μύτες!!Για δείτε και τις βλεφαρίδες τους,πιο έχει τις πιο μακρυές;;:lol::lol::lol:

Καλημερα Νεκταρια! Οποτε ενταξει...!

Σημερα το πρωι που εφευγα για τη δουλεια, ο Μουψης, οπως παντα το πρωι, ηταν πολυ ενεργος και δραστηριος. Και σκεφτομουν ρε γμτ, οτι χανω τις πιο γονιμες του ωρες για παιχνιδι :(. Απο το μεσημερι και μετα ΛΙΩΝΕΙ στον υπνο. Εχτες κοιμοταν απο τις 14.00 μεχρι τις 20.00 και βαλε.
Το πρωι ειναι ολες τις ωρες ξυπνιος και παιζει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back