Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εχω Γιουλη μου,τη Fortuny,mauro και αλλα με τον καιρο.Αλλα βρε Ηλια μου γιατι με κανεις και κλαιω?Τι ηταν αυτη η πρωτη φωτογραφια παιδακι μου?Τον εβλεπα και του μιλαγα,το αγορακι μου.Τουλεγα ,εσυ να εισαι ευτυχισμενος και ξεχασε με,επειδη σ`αγαπω πολυ γι`αυτο σε εδωσα.Ακομα και τωρα με πιανουν τα ζουμια.Αντε μωρε με κανετε και καιω,αντε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
--->Liakos.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ε αφού είπατε όλοι για την τρομερή Νεκταρία, ήρθε και η σειρά μου.
Όπως έχω ήδη γράψει στο forum, η Νεκταρία μου έδωσε τον πανέμορφο λιονταράκο Braveheart.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως πέρα από το συγκλονιστικό εκτροφείο της η αφοσίωση και η αγάπη αυτής της γυναίκας προς τα Maine Coonακια της είναι ασσύληπτη.
Πήγα τον λιονταράκο στον κτηνίατρο για γενικές εξετάσεις και μου είπαν πως δεν έχουν δει υγιέστερο γάτο!
Είμαι πολύ τυχερός που ανακάλυψα τη Νεκταρία και το Nektarcats και όλοι οι φαν τον Μέην Κουν πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφτούν!
Συγκλονιστικός ο γάταρος Νεκταρία μου... Να ξέρεις ότι μας προσφέρει μεγάλη χαρά στο σπίτι και ότι παίρνει ΟΛΗ την αγάπη μας που την αξίζει.
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά...
''Τα πιο όμορφα κι υγιή λιοντάρια, της Νεκταρίας της γλυκιάς είν' ολα θρεφτάρια''
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Κι αλλος αντρας? Τελικα δεν ειναι μυθος. Κυκλοφορουν και αλλοι αντρες στο mycat. Και με Maine Coon. Way to go!!!!

By the way πολυ ομορφος ο γατος.
--->Liakos.
Νεοφερμένο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Αν, απλα, σπανιζαμε, θα ηταν καλα. Μαλλον, μονο εγω και συ ειμαστε.

Υ.Γ. Και μη βγει καμια σας με στατιστικα τωρα. Τα εχουμε δει.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τωρα αυτα μονο η Γιουλη τα ξερει.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αντε βρε...μου βγάλατε το όνομα...Τωρα αυτα μονο η Γιουλη τα ξερει.![]()

εγώ ξέρω ότι άλλος ένας άντρας ενδιαφέρεται για Κουνάκι...και είναι και χρήστης...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ποιος ειναι ,ποιος ειναι,καλε πες μας,ελα τωρα που γυριζει

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Παντως οποτε το αποφασισεις μη διστασεις οχι τιποτα αλλο για να εχει τη παρεα του ο Lovely μας
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνω...και το αντίδοτο της μοναξιάς...Ηλια να σου ζησει ο Χαρτουλης!!!!!! Τον ηθελα και εγω παρα πολυ, αλλα οι αντρες του σπιτιου δεν ηθελαν αλλο γατακι μεσα στο σπιτι και ετσι εκανα ενα βημα πισω. Ανωτερα βια βλεπεις...... Δεν ξερω αν εχεις αλλα ζωακια, αλλα οι γατες ειναι η απολυτη ηρεμια και ευτυχια.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα συμφωνησω 100%... η ζωη της Καλύψως μετά την άφιξη του Μορφέα εγινε πολύ καλύτερη...'επαψε να στεναχωριέται που ήταν μόνη της και έγινε καλύτερος χαρακτήρας.... .αφού εμαθε να μοιράζεται τα πάντα με μια άλλη γάτα...τα ζώα τις περισσότερες φορέςπιστευω ότι γίνονται πιο ισορροπημένα όταν ζουν με ομοια είδη...Παντως οποτε το αποφασισεις μη διστασεις οχι τιποτα αλλο για να εχει τη παρεα του ο Lovely μας

staman2
Περιβόητο μέλος
Ωραία Νεκταρία μου. Θα σου στείλω μήνυμα μόλις μάθω αν μπορεί ο σύζυγός μου!!! Ευχαριστούμε. Θα έρθει φυσικά κ η Σταυρούλα!Δεν εχω κανονισει τιποτα για ΣΚ οποτε ειμαι οκ!! Ναι αλλα μην εχετε περιορισμο ωρας! Τωρα αν θελει καποιο αλλο μελος να ερθει με μεγαλη χαρα θα τον/την δεχτουμε εγω και τα Μεινκουνακια μου
Ναι Γιουλάκο μου. Και μάλιστα, αθόρυβες, λεπτές και διακριτικές. Μ΄αυτά τα βλέμματά τους!!!Συμφωνω...και το αντίδοτο της μοναξιάς...

EL GATO
Διάσημο μέλος
θα συμφωνησω 100%... η ζωη της Καλύψως μετά την άφιξη του Μορφέα εγινε πολύ καλύτερη...'επαψε να στεναχωριέται που ήταν μόνη της και έγινε καλύτερος χαρακτήρας.... .αφού εμαθε να μοιράζεται τα πάντα με μια άλλη γάτα...τα ζώα τις περισσότερες φορέςπιστευω ότι γίνονται πιο ισορροπημένα όταν ζουν με ομοια είδη...![]()
Μην αναβεις φωτιες εσυ!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λεω αυτό που πιστεύω...stop.Μην αναβεις φωτιες εσυ!!!!
EL GATO
Διάσημο μέλος
λεω αυτό που πιστεύω...stop.
Ναι, αλλα με βαζεις σε σκεψεις.

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μην αναβεις φωτιες εσυ!!!!
Η φωτια βρισκεται ΗΔΗ μεσα σου.και με τον ερχομο του μικρου θα χρειαστεις πυροσβεστικη

EL GATO
Διάσημο μέλος

Συνεννοημενες ειστε και οι δυο?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγώ? Μα γιατί?Ναι, αλλα με βαζεις σε σκεψεις.![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool