*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 20:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.821 23-01-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, το γατακι σου ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Ειναι πολυ ομορφο. Πως το λενε? Click για ανάπτυξη... Παυλο μου δεν ειναι η Thumbelina μου,ειναι ο Marey ο Μειν κουνακος μου,και σε πληροφορω ετσι για να ξερεις πως χανει στην φωτογραφια,ειναι πολυ ποιο κουκλος,συντομα κοντα μου ναιαιαιαιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Ο EL GATO έγραψε: #3.822 23-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο μου δεν ειναι η Thumbelina μου,ειναι ο Marey ο Μειν κουνακος μου,και σε πληροφορω ετσι για να ξερεις πως χανει στην φωτογραφια,ειναι πολυ ποιο κουκλος,συντομα κοντα μου ναιαιαιαιι Click για ανάπτυξη... Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.823 23-01-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:25 Η Νεκταρια έγραψε: #3.824 23-01-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμεσως Click για ανάπτυξη... Μπραβο αυτη ειναι καλυτερη,αποψε λεω να βαλω καινουργιες. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις παρήγγειλα μια σοκολάτα να πιώ εδώ στη ρεσεψιόν και καθώς πίνω κοιτάω το φλιτζάνι και τί γράφει;Μαουρο!!!Νεκταρία παντού γάτες βλέπω ακόμα και τα ονόματα τους στα φλιτζάνια!!! Click για ανάπτυξη... κοντοζυγωνει,θα τις δεις απο κοντα να τις ζουλιξεις κιολας.Ε τι μονο αλλοι θα εχουν το προνομιο? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Κουκλα μου να τα χιλιασετε,ευτυχια και υγεια στο σπιτικο σας. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.825 23-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Click για ανάπτυξη... Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.826 23-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και μη χειροτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.827 23-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Click για ανάπτυξη... Κρεμουλινος ειναι το μωρακι μου απλα ειναι και το φοντο μαυρο και εκανε μαλλον αντιθεση λιγακι και ειναι και το διαβασμα μαλλον που σε εχει φαει αρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #3.828 24-01-09 00:48 Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δημητρη, το γατακι σου ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Ειναι πολυ ομορφο. Πως το λενε? Click για ανάπτυξη... Παυλο μου δεν ειναι η Thumbelina μου,ειναι ο Marey ο Μειν κουνακος μου,και σε πληροφορω ετσι για να ξερεις πως χανει στην φωτογραφια,ειναι πολυ ποιο κουκλος,συντομα κοντα μου ναιαιαιαιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Ο EL GATO έγραψε: #3.822 23-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο μου δεν ειναι η Thumbelina μου,ειναι ο Marey ο Μειν κουνακος μου,και σε πληροφορω ετσι για να ξερεις πως χανει στην φωτογραφια,ειναι πολυ ποιο κουκλος,συντομα κοντα μου ναιαιαιαιι Click για ανάπτυξη... Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.823 23-01-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:25 Η Νεκταρια έγραψε: #3.824 23-01-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμεσως Click για ανάπτυξη... Μπραβο αυτη ειναι καλυτερη,αποψε λεω να βαλω καινουργιες. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις παρήγγειλα μια σοκολάτα να πιώ εδώ στη ρεσεψιόν και καθώς πίνω κοιτάω το φλιτζάνι και τί γράφει;Μαουρο!!!Νεκταρία παντού γάτες βλέπω ακόμα και τα ονόματα τους στα φλιτζάνια!!! Click για ανάπτυξη... κοντοζυγωνει,θα τις δεις απο κοντα να τις ζουλιξεις κιολας.Ε τι μονο αλλοι θα εχουν το προνομιο? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Κουκλα μου να τα χιλιασετε,ευτυχια και υγεια στο σπιτικο σας. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.825 23-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Click για ανάπτυξη... Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.826 23-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και μη χειροτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.827 23-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Click για ανάπτυξη... Κρεμουλινος ειναι το μωρακι μου απλα ειναι και το φοντο μαυρο και εκανε μαλλον αντιθεση λιγακι και ειναι και το διαβασμα μαλλον που σε εχει φαει αρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #3.828 24-01-09 00:48 Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο μου δεν ειναι η Thumbelina μου,ειναι ο Marey ο Μειν κουνακος μου,και σε πληροφορω ετσι για να ξερεις πως χανει στην φωτογραφια,ειναι πολυ ποιο κουκλος,συντομα κοντα μου ναιαιαιαιι Click για ανάπτυξη... Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:10 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.823 23-01-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:25 Η Νεκταρια έγραψε: #3.824 23-01-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμεσως Click για ανάπτυξη... Μπραβο αυτη ειναι καλυτερη,αποψε λεω να βαλω καινουργιες. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις παρήγγειλα μια σοκολάτα να πιώ εδώ στη ρεσεψιόν και καθώς πίνω κοιτάω το φλιτζάνι και τί γράφει;Μαουρο!!!Νεκταρία παντού γάτες βλέπω ακόμα και τα ονόματα τους στα φλιτζάνια!!! Click για ανάπτυξη... κοντοζυγωνει,θα τις δεις απο κοντα να τις ζουλιξεις κιολας.Ε τι μονο αλλοι θα εχουν το προνομιο? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Κουκλα μου να τα χιλιασετε,ευτυχια και υγεια στο σπιτικο σας. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.825 23-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Click για ανάπτυξη... Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.826 23-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και μη χειροτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.827 23-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Click για ανάπτυξη... Κρεμουλινος ειναι το μωρακι μου απλα ειναι και το φοντο μαυρο και εκανε μαλλον αντιθεση λιγακι και ειναι και το διαβασμα μαλλον που σε εχει φαει αρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #3.828 24-01-09 00:48 Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:25 Η Νεκταρια έγραψε: #3.824 23-01-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμεσως Click για ανάπτυξη... Μπραβο αυτη ειναι καλυτερη,αποψε λεω να βαλω καινουργιες. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις παρήγγειλα μια σοκολάτα να πιώ εδώ στη ρεσεψιόν και καθώς πίνω κοιτάω το φλιτζάνι και τί γράφει;Μαουρο!!!Νεκταρία παντού γάτες βλέπω ακόμα και τα ονόματα τους στα φλιτζάνια!!! Click για ανάπτυξη... κοντοζυγωνει,θα τις δεις απο κοντα να τις ζουλιξεις κιολας.Ε τι μονο αλλοι θα εχουν το προνομιο? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Κουκλα μου να τα χιλιασετε,ευτυχια και υγεια στο σπιτικο σας. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.825 23-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Click για ανάπτυξη... Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.826 23-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και μη χειροτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.827 23-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Click για ανάπτυξη... Κρεμουλινος ειναι το μωρακι μου απλα ειναι και το φοντο μαυρο και εκανε μαλλον αντιθεση λιγακι και ειναι και το διαβασμα μαλλον που σε εχει φαει αρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #3.828 24-01-09 00:48 Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμεσως Click για ανάπτυξη... Μπραβο αυτη ειναι καλυτερη,αποψε λεω να βαλω καινουργιες. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Μόλις παρήγγειλα μια σοκολάτα να πιώ εδώ στη ρεσεψιόν και καθώς πίνω κοιτάω το φλιτζάνι και τί γράφει;Μαουρο!!!Νεκταρία παντού γάτες βλέπω ακόμα και τα ονόματα τους στα φλιτζάνια!!! Click για ανάπτυξη... κοντοζυγωνει,θα τις δεις απο κοντα να τις ζουλιξεις κιολας.Ε τι μονο αλλοι θα εχουν το προνομιο? Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Κουκλα μου να τα χιλιασετε,ευτυχια και υγεια στο σπιτικο σας. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον κατι εχω χασει. Εχεις ηδη Maine Coon? Νομιζα θα παρεις τον Elvin της Νεκταριας. Και η Thumbelina ποια ειναι? Συγνωμη που σε ρωτω, αλλα μαλλον εχω χασει καποια επεισοδια. Click για ανάπτυξη... Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο EL GATO έγραψε: #3.825 23-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Click για ανάπτυξη... Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.826 23-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και μη χειροτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.827 23-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Click για ανάπτυξη... Κρεμουλινος ειναι το μωρακι μου απλα ειναι και το φοντο μαυρο και εκανε μαλλον αντιθεση λιγακι και ειναι και το διαβασμα μαλλον που σε εχει φαει αρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #3.828 24-01-09 00:48 Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι Παυλο μου δεν εχεις χασει επεισοδια απλα μερικα σημεια δεν ξερεις ισως λοιπον ακου ο Marey ειναι ο Elvin,που ειναι ακομα εκει,απλα το ονομα του ειναι το ενα για εκει,μετα εδω θα εχει αυτο που σου ειπα. Η Thumbelina παλι ειναι ηδη εδω,στα ποδια μου συγκεκριμενα, αυτα. Click για ανάπτυξη... Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Ο EL GATO έγραψε: #3.826 23-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και μη χειροτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.827 23-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Click για ανάπτυξη... Κρεμουλινος ειναι το μωρακι μου απλα ειναι και το φοντο μαυρο και εκανε μαλλον αντιθεση λιγακι και ειναι και το διαβασμα μαλλον που σε εχει φαει αρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #3.828 24-01-09 00:48 Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ερε τι κανει το πολυ διαβασμα Click για ανάπτυξη... Και μη χειροτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 21:41 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.827 23-01-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Click για ανάπτυξη... Κρεμουλινος ειναι το μωρακι μου απλα ειναι και το φοντο μαυρο και εκανε μαλλον αντιθεση λιγακι και ειναι και το διαβασμα μαλλον που σε εχει φαει αρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #3.828 24-01-09 00:48 Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το πιστευεις οτι δεν καταλαβα οτι ειναι ο Elvin στη φωτο? Φαινεται κατασπρος στη φωτο και εγω ξερω οτι ο Elvin ειναι κρεμ. Click για ανάπτυξη... Κρεμουλινος ειναι το μωρακι μου απλα ειναι και το φοντο μαυρο και εκανε μαλλον αντιθεση λιγακι και ειναι και το διαβασμα μαλλον που σε εχει φαει αρα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η Νεκταρια έγραψε: #3.828 24-01-09 00:48 Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 01:02 Η moukelis έγραψε: #3.829 24-01-09 01:02 Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 02:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.830 24-01-09 02:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αντε παιδακια καληνυχτα,επιτελους εκανα update στο σαιτ,δυστυχως μονο τη μια γεννα.Ελπιζω αυριο να καταφερω και την αλλη πριν τη συναντηση. Click για ανάπτυξη... Αααααααα τσακιστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.831 24-01-09 08:20 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ναι ναι!!!Εχω και τη γατοφόρο μαζί μου!!Θα την πάρω κι αυτή μαζί με τον Ντουράν!!! Λοιπόν σας αφήνω για σήμερα,λέμε να πάμε με τον άντρα μου καμιά βολτίτσα να γιορτάσουμε την επέτειο των 9 χρονων μας! Φιλιά πολλά! Click για ανάπτυξη... Να ζησετε Στελλα...μωρε το ειχες πει αυτο και χθες μιλησαμε κιολας και δεν σου ευχηθηκα... Περασατε καλα χθες βραδυ ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:05 Η Νεκταρια έγραψε: #3.832 24-01-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ελισσαβέτα εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου...Υπαρχει περιπτωση να κρατησετε την Electra Νεκταρια; Click για ανάπτυξη... Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #3.833 24-01-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα , λεω για την Ηλεκτρα να την κρατησω,ειναι πολυ ωραιο γατακι και εχει φανταστικο χαρακτηρα.Οσο για την Ελισαβετ αν εχεις κατι στο νου σου ετσι για να παει συστημενη. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω κανεναν αγατο που να ψαχνει κουνακι Νεκταρινι...Παντως οταν τη δωσεις,πες στο νεο της γατογονιο να μας στελνει τακτικα φωτο να τη δουμε πως μεγαλωνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.834 24-01-09 14:22 Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η Νεκταρια έγραψε: #3.835 24-01-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα Μειν-κουνακια μου τι κανετε ειστε ολοι καλα ετοιμαζεστε για την εξοδο σας? Click για ανάπτυξη... Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.836 24-01-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #3.837 24-01-09 14:41 Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα κουνάκια!!! Εφτασε η μέρα για την βραδινή μας παρεούλα!!! Με το καλό να συναντηθούμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ε οχι ακομα....Προς το παρον εχω τα καθαριστικα στο χερι.βρισκομαι στο kitten room.Κλα ε δεν σας λεω τπτ.Τωρα να καθατισω σε λιγες ωρες ειναι σαν βομβαρδισμενη πολη Τα μωρα μου ζωη ναχουνε ,παιζουνε τα καημενα και γω καθαριζω Σκεφτομαι τον Duran που θα μας φυγει και που δεν θα ξαναδει την παρεα του. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου το ξέρω πως τον σκέφτεσαι τον Duran αλλα θα είναι ευτυχισμένος με τη νέα μαμα του κ τον μπαμπα του κι η παρεούλα του εκει άλλωστε θα είναι και εκλεκτή!!!! Δώσε του πολλά φιλάκια στο μουτράκι του, ξέρεις εσύ από αυτα που δίνεις πάντα στα ζουζουνια σου μικρά και μεγάλα και από εμας επίσης μεγάλες αγκαλιές και φιλια πολλα. Και πες του καλο ταξίδι να έχει και καλή διαμονή στο νέου του υπέροχο σπιτάκι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #3.838 24-01-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα κ.Νεκταρια,περιεργο,κανετε δουλειες,μα πως κι'ετσι? Αχ κ.Νεκταρια,μονο την νυχτα στον υπνο καθεστε Επισης τι να γινει,ο χρονος καλει το καθε γατακι να παει στο νεο του σπιτακι,για σκεφτειτε να τα ειχατε ολα οσα εχετε δωσει μεχρι σημερα,θα ειχε γεμιζει η Σαλαμινα Μειν Κουν αχαχαχαχχαχαχα Click για ανάπτυξη... Περιεργο ξεπεριεργο δεν μπορω να στρωσω κ...,τι ειναι αυτο δεν ξερω,λες να μου το αφησουν κουσουρι οι γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:08 Η Havana έγραψε: #3.839 24-01-09 16:08 ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 190 191 192 193 194 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 192 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.840 24-01-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ηρθε η μεγαλη μερα...!!! Click για ανάπτυξη... Ποια μερα?(ο κουτσομπολης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.