Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστούμε nandia!!Οτι αποριες ή ερωτησεις εχετε γυρω απο γατες main coon, persian , persian hymalaian και birman θα χαρω να σας βοηθησω !! Αλωστε τι γατομανα θα ημουν κατα πως λεει και μια γατοφιλεναδα μου η Γιουλη!!!![]()
Η ουρά τους είναι το πιο εντυπωσιακό από όλα!!!μπορούν να σκεπάζονται με αυτή
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Λοιπον τα αρσενικα main coon φτανουν τα 10-12 κιλα και τα θυληκα τα 8. Τα αρσενικα ειναι πολυ καλοβολα και αγαπησιαρικα και να ξερετε οτι αν αποφασισουν να κοιμηθουν μαζι σας καλα θα κανετε να εχετε 2πλο κρεβατι γιατι το θελουν δικο τους. Σπρωξε σπρωξε κοντευουμε να κοιμηθουμε στο πατωμα!!!![]()
![]()
![]()
Ετσι για να παρετε μια ιδεα!!!![]()
Αυτό μοιάζει με τον Πίτση μου

Τι ειναι ο δικός μου τελικά

Τα θέλω όλααααααααααααααααααααααααααααααα
Fotini
Διάσημο μέλος
Αυτό μοιάζει με τον Πίτση μουΤι ειναι ο δικός μου τελικά
Άπληστηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

zorica
Διάσημο μέλος
Λες τετοιο γατι να ειναι?Αυτό μοιάζει με τον Πίτση μουΤι ειναι ο δικός μου τελικά
Ποπι η Δημητρα εχει μονο αρσενικο γι`αυτο δεν σου ειπα τιποτα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ανήκω στο "Ραμψής fun club" !! Είναι ο τέλειος άνδρας!!
Ρωμαλαίος και πανέμορφος!
Νάντια, να τον χαίρεσαι!!
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Άπληστηηηηηηηηηηηηηηηηηηη![]()

Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ σε φατσούλες μωρών,και σε ζωάκια

Μάλλον είμαι σοβαρά.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σου είχα στείλει και e-mail.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν θυμαμαι...προφανως ..γερασα Δεν με περνεις τηλεφωνο να τα πουμε?
210 4656509
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool